Иначе колата е кабриото - Пежо 306.
Успях...на един поздемен паркинг, обрщам та давам назад и си лафя с пичагите, изобщо не поглеждам и чувам едно хряяяс....Лява врата и заден калник огънати и издрани, лайсната счупена...

Vermic написа:Абе стига с тея европейски трошки,че даже и втора ли ще я вземеш?
Sturm написа:къв ханс бе...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Chris написа:Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
Squiz написа:А струва ли около 5000лв, или ще си говорим празни приказки? Освен това говорех за интериорен дизайн, което не съм уточнил де.Японският интериорен дизайн КУЦА и то много сериозно, модел който да е приличен по моите стандарти преди 2000год няма...Ето ти сравнение между "прекрасния" 350з и европейският му конкурент.
http://z.about.com/d/cars/1/0/R/n/07_ni ... terior.jpg
http://www.seriouswheels.com/pics-abc/B ... 0x1200.jpg
Да не говорим, че ако застанат това Нисанче до едно Z4 или един Cayman, наистина ще прилича на грозотия...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Sirius написа:Добри, добри, ама я ги удари някъде да видиш после какви пари ще се вътриш за сервиз .. Мен лично не ми харесват, просто много харесвам немски и скандинавски:)
Squiz написа:Е Хами, точно щото са очеизвадни...Моля те, покажи ми 2 коли - японска и европейска от 1 клас, конкуренти.Сега си сложи ръка на сърцето и кажи - коя има по-красив, хармоничен и добре измислен интериор? Честно да си кажа, и за външен дизайн важи това в 90% от случаите, но е прекалено субетивно, за да налагам на някого мнението си...
Squiz написа:Neon Black, по какъв параграф са най-добрите в света? Здравина, качество на материалите, дизайн, характеристики, удоволствие от шофирането? Бих се съгласил с известни уговорки за първото ( най-вече що се отнася до по-стари модели ) ама за останалото има и по-добри.Освен спортните модели, където японските са най-бързи за съответната сума.
Sirius написа:Добри, добри, ама я ги удари някъде да видиш после какви пари ще се вътриш за сервиз .. Мен лично не ми харесват, просто много харесвам немски и скандинавски:)