Ако някой знае нещо по вапроса моля да разсясни или да даде линк !
Diablo 2 _ help me
Diablo 2 _ help me
Имам един проблем. От доста време тарся един мод на Diablo 2, в който бербериана се развива на fire.
-
The.Rampage.Rado
Re: Diablo 2 _ help me
Аз Варварата много си я развивах също така на Съмон и на Лайтнинг, малко аурички и си пич... 
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Бате ти луд ли си Барба се развива на Cold и на traps, мноо е добърThe.Rampage.Rado написа:Аз Варварата много си я развивах също така на Съмон и на Лайтнинг, малко аурички и си пич...
Reaching aural nirvana...
На върколак е най-имба.
rofl rofl rofl rofl rofl

- shub niggurat
- Обратна връзка:
И вие сте фейл - он дири мод ... Мое па да има такъв
Имаше един, в който барба получаваше различни огнени магии от рода на Bombardment и т.н., ама не можем да се сетим ... май беше Kingdom of Tenai
Имаше един, в който барба получаваше различни огнени магии от рода на Bombardment и т.н., ама не можем да се сетим ... май беше Kingdom of Tenai
джумерки
Сичко е в рамките на шегата.
Но сега погледнах Kingdom of tenai, не е той.
Другия известен е Eastern sun ама не мисля че е той
Но сега погледнах Kingdom of tenai, не е той.
Другия известен е Eastern sun ама не мисля че е той
Reaching aural nirvana...
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Кой е играл Zy-El мода ? Доста е труден, преди време с един съученик бяхме стигнали до найтмер за цяло лято
Зимъска с Хамелеона го почвахме , но ни умря коня по някое време. Бих се зарибил, ако се съберем много народ, да се опитаме да го добутаме до края. Наистина си заслужава, един от малкото стабилни и не-бъгави.
Зимъска с Хамелеона го почвахме , но ни умря коня по някое време. Бих се зарибил, ако се съберем много народ, да се опитаме да го добутаме до края. Наистина си заслужава, един от малкото стабилни и не-бъгави.
джумерки
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Аз съм навит, ама щете ли ме (Имам тъмно минало на чийтър)?
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
- Dr Zombayo
Кире_Гръчата написа:Кой е играл Zy-El мода ? Доста е труден, преди време с един съученик бяхме стигнали до найтмер за цяло лято![]()
Аз съм го играл :О имах няква асасинка 2рия град :О
въпреки че е ад
е адски добър
И аз съм го играл, но ми беше доста труден и не стигнах до много далеч. Мисля че имах един некромансер. Беше доста одавна, не помня вече. Играл съм и Hades Underworld (май се казваше така), който беше мнооого бъгав. И най-добрия мод, койт съм играл е Kingdom of Tenai, също така си мисля, че това е и мода който тъси създателя на темата.Dr Zombayo написа:Кире_Гръчата написа:Кой е играл Zy-El мода ? Доста е труден, преди време с един съученик бяхме стигнали до найтмер за цяло лято![]()
Аз съм го играл :О имах няква асасинка 2рия град :О
въпреки че е ад
е адски добър:D
- Punisher_Gada
- В момента играе: Many Games ! Чакам да излезнат : Crysis 2 , Diablo 3 , Starcraft 2 , AvsP
- Обратна връзка:
WidowmakeR не е Hades Underworld , а е Sacred Underworld

Аз съм го играл и е вратнах с Амазонка. До act 1 хел беше горе долу добре от act 1-5 на хел ужас !!! Сигурно към 4 месеца съм играл да е вратна на хел. Без Cheats ! А общо към 6 месеца съм играл.Кире_Гръчата написа:Кой е играл Zy-El мода ?
Za pove4e info za Disciples online pi6ete mi na skype - Punisher_Gada
- Dr Zombayo
Врътнал си това НЕЩО на HELL ?!?!?!?!?!Punisher_Gada написа:WidowmakeR не е Hades Underworld , а е Sacred Underworld
Аз съм го играл и е вратнах с Амазонка. До act 1 хел беше горе долу добре от act 1-5 на хел ужас !!! Сигурно към 4 месеца съм играл да е вратна на хел. Без Cheats ! А общо към 6 месеца съм играл.Кире_Гръчата написа:Кой е играл Zy-El мода ?
леле
кой левъл ти е амазонката?!
-
Steel
- Обратна връзка:
А някой да знае кой е мода, в който можеш да се respecc-ваш? (да сменяш "таланти", бе еба ли го - надявам се, че ще се сетите какво имам предвид с мойто объркано бръщолевене)
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
- Punisher_Gada
- В момента играе: Many Games ! Чакам да излезнат : Crysis 2 , Diablo 3 , Starcraft 2 , AvsP
- Обратна връзка:
9149 level.Dr Zombayo написа:
Врътнал си това НЕЩО на HELL ?!?!?!?!?!
леле
кой левъл ти е амазонката?!
Za pove4e info za Disciples online pi6ete mi na skype - Punisher_Gada
Мани,мани тва е ебаси труднотоКире_Гръчата написа:Кой е играл Zy-El мода ? Доста е труден, преди време с един съученик бяхме стигнали до найтмер за цяло лято![]()
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
-
Steel
- Обратна връзка:
Възможно е. Аз бегло си спомням, че беше една версия на Eastern Sun и освен възможност за смяна на талантите можеше и да си променяш stats когато си искаш.High_voltage написа:Да не е Median XL? Там има такава възможност.Ahriman написа:А някой да знае кой е мода, в който можеш да се respecc-ваш? (да сменяш "таланти", бе еба ли го - надявам се, че ще се сетите какво имам предвид с мойто объркано бръщолевене)
Стилян.
- shub niggurat
- Обратна връзка: