--
dakata, това, че поствам тоя линк, хич не е добре.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
влизай в мирк па ти бе :>The Chameleon написа:M174K4, жив ли си бре, човек!!![]()
--
dakata, това, че поствам тоя линк, хич не е добре.
Sturm написа: къв ханс бе...
Да, ти не мислиш!JFK написа:Ами май 6.00.При положение,че уча много,ама много малко....
P.S.Майка ми е учителка в същото даскало. Suspicious?I don`t think.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Sturm написа: къв ханс бе...
Добре де,това,че е класна на синът на госпожата ми по физика нищо не означава!The Chameleon написа:Да, ти не мислиш!JFK написа:Ами май 6.00.При положение,че уча много,ама много малко....
P.S.Майка ми е учителка в същото даскало. Suspicious?I don`t think.
![]()
можеш да бъдеш сигуренАз написа:Така е, но като влезем в унитата, ще се провалим
Щото е фейл ИРЛ,а пък се прави на големия професор-философ-психолог-сваляч във форума и обвинява другите че го правятАз написа:Защо така бе, Данте
А пробвал ли си и двата да го караш на почивка? Опитай, гениално е!!dakata написа:5.52 - 5.58
Първия срок се скъсвам от учене , а втория го карам на почивка. Това ми е системата.
Трябва и аз да мина през един такъв клуб, значи.Клуба върви страхотно, вече ни учат как да отворим врата на момиче и да не се изчервяваме, когато я видим !
Ето ти няколко.Кире_Гръчата написа:абе, а има ли клуб дека а те научат как да си измиаш така краката, че да не миришат после ??