Автор |
Съобщение |
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 22 Юни 2009 21:04
Понеже в другата тема се заговори за битките: Цитат: As Ayrik moved up to the palace, we had the chance to see the combat system in action. The bounty hunter is primarily a ranged attacker and makes use of special attacks like rockets and stun darts to maintain an advantage over his enemies. The requisite flamethrower attacks are thrown in as well for when the bounty hunter finds himself in need of some timely crowd control. All the abilities are triggered using a traditional MMO hotbar, but the actual action seems a bit more fluid and dynamic than the usual round-by-round combat in most MMOs. The new Smuggler class also makes use of ranged attacks but doesn't have access to the same armor that the bounty hunters can use. To help even the odds in combat, the smuggler can use a new cover system. We saw this in action on another new planet, Ord Mantell, where the smuggler was running guns to the Republic in their war against the Separatists. The opportunity for cover is displayed in the environment as a faint green crouching outline. When the smuggler takes cover, he gains access to new abilities and is protected from the attacks of his enemies. Of course, not all the smuggler's combats take place at far ranges. Should an enemy get too close, the smuggler can stun them with a quick kick to the crotch and then finish them off by shooting them in the head. Тоест, като в стандартно ММО, само че по-яко Умения и атаки залепени в хотбар, но като цяло битките са много по-динамични и свързани от другите игри на пазара. Инфото е от ревюто на IGN на геймплей кадрите от Е3, които бяха показани само на тесен кръг представители на геймърската преса :-/
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 22 Юни 2009 21:11
супер, а отнякъде може ли да се види видеото? и все още не мога да разбера как един bounty hunter или пилот/търговец/контрабадист ще се справи с сит или джедай в битка???
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 22 Юни 2009 21:23
много лесно питай Atton той ще ти обясни всичко
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 22 Юни 2009 21:38
Аз в една друма тема написа: Qui-Gon Jinn: "Perhaps I killed a Jedi and stole it from him." Anakin Skywalker: "I don't think so. No one can kill a Jedi." Qui-Gon Jinn: "I wish that were so." От епизод I ;- )
"I didn't fight Jedi, I killed them. A lot of them." ~Atton Rand
"People say killing Jedi is hard. It's not, you just have to be smart about it. No blasters, no getting close to them, no attacking them directly when you can gun down their allies instead." ~Atton Rand
"When fighting a Jedi, you wound the Padawan first, then let the rest take care of itself. Not only will the master move to protect the student, but the Force bond between the two will mess up the master's head better than any stab wound." ~Atton Rand
Освен това Дурдж, Джанго и Боба Фетт, Генерал Гривъс, бойните дроиди, клонингите, мандалорианците - всички те са убивали джедаи. Та, какви са изводите, които трябва да си направим - просто се изисква по-специфичен подход. Специални оръжия - горелки, звукови оръжия. Да намериш начин да ги зашеметиш и докато са безпомощни да ги убиеш. Да им устроиш капан. Или просто да си по-добър от тях, което също не е непостижимо. Да не говорим, че играта ще се развива в епоха, където джедаите наистина се срещат навсякъде и все ще има някакви оръжия специализирани срещу тях. Една дума - йосаламири. Откъсни джедая от Силата и той ще е безпомощен, защото не знае как да живее без нея.
Та, в крайна смета джедаите/ситите могат да се балансират. Ще се изисква малко умение и талант, но все си мисля, че Bioware ще се справят ;- ) Пък ако сложат още от началото космическите кораби ви казвам, че нито един джедай пилот няма да може да ми се опре :Р
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 22 Юни 2009 21:57
Atton рулира просто, любимият ми съекипник от двойката. След това сигурно би бил HK-47. Съветвам ви скоро да инсталирате двойката, защото Restoration Mod-а почти е готов. Освен, че добавя доста от отразяните неща като кътсцени, диалози, най якото от екстра контент-а е че отключва фабриката на HK-50,51 и естествено нашият 47 ги помазва, асасинейтва и разпитва брутално. Отделно можем да видим битките между Висас и Хендмейдъна, Атон и Дисайпъл при съответното разпределение на доверие, Атон срещу Сион, всички срещу Крея и прочие благинки, които дават вид на една завършена (макар и не напълно дори с мода) игра. За съжаление дроидската планета, няма да види никога бял свят, тъй като прекалено малко неща са останали от нея и няма как да се възстанови. http://www.team-gizka.org/
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 22 Юни 2009 22:01
Дади написа: Пък ако сложат още от началото космическите кораби ви казвам, че нито един джедай пилот няма да може да ми се опре :Р We shall see... Оф, Боже, какво пък се надъхвам срещу тебе, забравих, че ще си от моите хора... Ениуей, ти управляваш кораба, аз стрелям срещу вразите с turret-ите. Яко мазало ще става, брат, казвам ти.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 22 Юни 2009 22:19
или пък правим някаква гилдия или нещо от тоя сорт и купуваме цял Star Destroyer или нз как им се вика на battle cruser-ите и примерно докато засипваме някоя планета с TIE подобни изтребители да можем да се разкарваме из целият кораб и да пуцаме с оръдията
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 22 Юни 2009 23:24
аз ако има ще си купя кораб като Ebon Hawk
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 22 Юни 2009 23:44
<---- Smuggler, Chaotic Neutral. Я, елате, корабчета при батко...
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 23 Юни 2009 01:07
Хърф, спомням си как беше казал, че ще я направиш Туи'Лек твоята контрабандистка... Само да си посмял да се отметнеш от думата си и ще ти дърпам ушите, чифут с чифут. Иначе смятам да те наема за два-три превоза на подправки и нелегални бластери до Татуин. Ще се договорим за цената. А и ако можеш да убиеш един много досаден хътянин на име Года, докато си там, няма да е лошо.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 23 Юни 2009 09:53
Аз ще съм кел-дор сит ама не от типичните. Мислим да видим свят и да понаучим не само тъмната страна на Силата. Евентуално ще стана сив с времето ако има възможност. Та може да попътувам с вас да правим търговия тук там , да разглеждаме планети, да търсим артефакти хех.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 23 Юни 2009 12:47
аз сигорно ще си направя Републикански Кавалерист
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 23 Юни 2009 13:57
Rico написа: Аз ще съм кел-дор сит ама не от типичните. Мислим да видим свят и да понаучим не само тъмната страна на Силата. Евентуално ще стана сив с времето ако има възможност. Та може да попътувам с вас да правим търговия тук там , да разглеждаме планети, да търсим артефакти хех. Относно артефактите - надявам се да има солидно количество кристали. Не като в WoW де, там предметите са толкова много, че дори разработчиците вече не знаят какво правят, ама поне да има повечко разнообразие.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 23 Юни 2009 16:34
брех тоз джедайски храм все си изпросва унищожението в тази игра, в 3-тия филм и в Jedi Outcast... ситовете нямат ли и те някакъв temple? доколкото знам те са имали цяла планета която е била унищожена и оттогава нататък вървят само по 2-ма, но мислят повече преди да започнат да храчат и надават бойни викове (лорд Сидиус 3-ти епизод)
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 23 Юни 2009 16:37
Войника е просто номер 1. Излезне ли игрицата ма веднага си правим Войник. Джедай или Сит никога не бих си правил. Просто са ми мега клишираните вече и клас като Войника е просто перфектен.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 23 Юни 2009 16:44
Ситската история е много дълга а и вече ми е мъгляво в главата. До колкото си спомням преди n-хиляди години, при зараждането на джедайството няколко ученика биват отхвърлени. Пътуват и отиват на Корибан, където местната раса/хора Sithari (мисля се казваха или това беше божеството или по скоро перфектната форма/състояние което един Сит може да достигне) ги приемат като богове. Наш'те тъмни джедаи управляват с желязна ръка и с времето местните и екс-джедаите се смесват и в крайна сметка биват наричани Ситове. Ситовете извън пограничните райони, които Ревън и Прокудената тръгват да търсят са пък други, въпросните "Истински Ситове" а не тъмни джедаи. Сега не си спомням дали беше точно така, избледняли са ми моменти но в "стар уарс"укията си пише всичко стига да имаш знание на английски а в момента ме мързи да проверявам. Та въпросните Ситове на Корибан в крайна сметка се избиват един друг мисля, в търсене на повече власт и прочие други мотиви но естествено паднали джедаи винаги има и има няколко различни периода, секти, групировки и бла бла. Тия периоди са когато Корусант ти е било село с кладенец. На Бейн правилото за "двойката" идва мнооооооого по късно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 23 Юни 2009 16:47
Van Zan написа: Войника е просто номер 1. Излезне ли игрицата ма веднага си правим Войник. Джедай или Сит никога не бих си правил. Просто са ми мега клишираните вече и клас като Войника е просто перфектен. След като изиграх SW - Republic Commando и аз бих си направил първо войник.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 23 Юни 2009 16:51
Абе искрено се надявам да може Джедай и Сит да правят парти, ще е баси култа! Ще видим какъв сит ще го карам.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 23 Юни 2009 16:57
Винаги съм се надявал на някаква история, в която сит и джедай поради стечения на обстоятелствата са принудени да пътуват заедно. В смисъл би ми било интересно да следвам реакциите като са изправени пред проблем и как да го решат и как евентуално след първоначална вражда се заражда приятелство и двамата осъзнават, че и двете страни имат бонуси и негативи и в крайна сметка стават сиви Force-Users. Поне така съм си го мислил. Би било доста по интересно от обичайните сблъсъци между тъмната и светлата страна на Силата.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 23 Юни 2009 16:58
Има нещо такова.. Изобщо истината е в Сивата страна на Силата!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|