Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Заглавие: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 22 Юни 2009 10:14

Какво мислите за показаното до този момент от играта, какви са очакванията ви?
Аз се надявам на нещо средно между KOTOR и Jedi Knight, защото в KOTOR диалозите и изобщо нещата за четене бяха повече от самото играене :Х Също така в KOTOR не ми харесваше това че битките са на ходове...
А в Jedi Knight линейността и "право написаният" път по който да вървим също не ме кефеха. В Jedi Academy само накрая имаше един избор- дали да убиете или спасите Rosh от което зависеше и краят на играта, ама само 1 избор в цялата игра :(

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 22 Юни 2009 10:36

the_presator написа:
в KOTOR диалозите и изобщо нещата за четене бяха повече от самото играене :Х Също така в KOTOR не ми харесваше това че битките са на ходове...
Е тебе едни от основните плюсове на играта не са ти харесали

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2009 11:02

Jorix написа:
the_presator написа:
в KOTOR диалозите и изобщо нещата за четене бяха повече от самото играене :Х Също така в KOTOR не ми харесваше това че битките са на ходове...

точно. затова и едвам издържах да я превъртя. :oops:
затова от новата игра очаквам повече елементи от гейм плея на Jedi Knight, и да има повече битки които да се реално-времеви, а не да се спичаме на едно място, правим цък-цък и гледаме какво ще стане, надявайки се че точките които сме наблъскали на героя си ще ни спечелят битката.
нека да има малко повече движение ала-бала да можем да бягаме от противниците ако сме на малко hp и т.н.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2009 13:11

Има тема вече и то отдавна, можеше да сърчнеш вместо да правиш нова. Като един истински ценител на Котор, ми се струва анатема да хулиш точно диалозите. То историята на играта е най-доброто и диалозите и реакциите и прочие. Котор никога не е претендирала за яката графика или бой. Точно историята и диалозите беше златното в тази игра и я нарежда на първо място в любимите ми игри. Точно и на това трябва да наблегне SWTOR, защото това ще я отличава от безброините други игри в жанра. Та пиши в другата.

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 22 Юни 2009 14:40

the_presator, GTFO.

Веднага.

И да не съм те видял повечео тук, ясно? :x

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 22 Юни 2009 14:53

the_presator, само ми ела в Jedi Academy, ЩЕ ТЕ СКЪРША!!!! :x :x :x

:lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2009 18:34

Използвах търсачката и въпреки многото опити не намерих друга/старата тема преди да направя тази.
и нямам нищо против историята на KOTOR, това както и вие казвате е една от най-силните и страни. На мен също ми харесва и искам да видя как тя ще е продължена/допълнена в TOR, просто начина по който е представена на играча не ми харесва, нищо повече.

Профил Skype

Публикувано на: 22 Юни 2009 19:03

Цък!

Ти май не си фен на сюжета в геймките, а? Защото за да хулиш игрите на BioWare точно по отношение на диалозите и историята, малко трябва да са ти гръмнали бушоните.

И знам, че каза, че историята ти харесва, просто "начина, по който бе поднесена, не ми допадна"? Пич, моля ти се.

the_presator написа:
Jorix написа:
точно. затова и едвам издържах да я превъртя. :oops:

Значи играта не ти е харесала именно заради диалозите и походовите битки, едвам си изтърпял да я изиграеш, но въпреки всичко ти е допаднала? Противоречие much?

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2009 19:21

Относно битките и на мен не ми харесва да са на ходове. Най-добре да е като в Age Conan (не че съм го играл но съм чувал просто как е там) - да има някаква бойна система, комбота, ала-бала, а не всичко да зависи от това кой е по-голям левел и прави повече дмг.

Профил Skype

Публикувано на: 22 Юни 2009 19:48

Относно това дали ToR ще е turn-based, би било хубаво, ако бойната система наистина е такава, понеже това би изисквало стратегическо мислене, не налагане на Critical Strike бутона и надеждата, че оръжието ти ще спечели боя. Но пък от друга страна, BioWare се кълнат, че "битките ще са динамични, и по нищо няма да отстъпват на феноменалните схватки във филмите на Джордж Лукас". Така че силно ме съмнява, ако пренесат този аспект от KotOR, освен ако не го разширят дотолкова, че да не прилича на нищо.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 22 Юни 2009 19:56

Е, ако е походова и някое хлапе/идиот се падне срещу теб и 10 минути нищо не прави? nowai...

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2009 19:58

аз също.
дано наистина да е като в KOTOR- всяко твое решение да има някакво значение и да влияе по някакъв начин на игралния свят.
и няма да е зле да добавят космически битки (като тази в SW 3 в началото), но да не са такива като в SW: BattleFront 1,2.
просто представете си:
имате си таратайка и знаете тук-таме да летите/биете добре в космоса, тъкмо излизате от орибита на дадена планете за да се отправите към следващата си задача и попадате в битка между сити и джедай, включвате се!
няма ли да е адски яко :o
от демонстрираните битки с светлинен меч до момента не ми харесва това че всичко седи на 1 място:
някакво грозно чудовище- ти го налагаш- то си седи пак на същото място, джедай vs сит- така и не се видя някакво разкършване на тея герои- някой ритник, скок назад за отбягване на атака, някакво преследване (като прословутите сцени от филмите) а просто седят си на 1 място и си се налагат :Х ??

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 22 Юни 2009 20:48

Пишете в другата тема, да ви изсъхнат ръцете, шотакончета да ви изнасилят >.<

Иначе за момента се знае, че бойната система ще включва cover система, тоест ще има значение позицията на героя и ще получава тактическо преимущество ако се е скрил зад нещо - контейнер, стена и т.н. Иначе за битките е рано да се каже, въпреки че Bio показаха геймплэй клипче на Е3, но само за тесен кръг представители от пресата. Там е имало стреляне и са видяли бойната система, сега ще отидя да потърся ревютата и ще ги пльосна в другата тема ;-р Иначе предполагам, че (слава богу) ще е много по-близка до системата в КОТОР, отколкот Jedi Knight сериите :- )

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2009 21:49

Draksis ти даде линк, пиши в темата и остави тази да потъне.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com