Автор |
Съобщение |
BigStupidJellyfish
|
|
В момента играе: на китара.
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 20 Юни 2009 10:44
Ordo Malleus я ми купи Mass Effect 2 като излезе,много ще съм ти благодарен =)
___________________________________ Ям куци медузи,брб.
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 20 Юни 2009 10:55
Имам доста за Xbox (Стария, не 360). За PC... ами, от едно време имам доста. На скоро нищо не съм купувал.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 20 Юни 2009 11:44
Една единствена за ПС - Unreal tournament 3
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 20 Юни 2009 13:46
BigStupidJellyfish написа: Ordo Malleus я ми купи Mass Effect 2 като излезе,много ще съм ти благодарен =) О, ти се завърна! -- Дидоо, що мразиш така Грамис вее!! Аз се счупих от кеф на Jazz & Faust! И доста съм цъкал Spells of Gold.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 20 Юни 2009 13:58
За РС: Battlefield 2 Bioshock Call of Duty: World at War Devil May Cry 4 Guild Wars GTA San Andreas Need for Speed: Most Wanted James Bond 007: Quantum of Solace The Orange Box
|
|
|
|
|
elianbg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 20 Юни 2009 14:29
само гта 4 ама може и скоро ориндж бокса але хора батле филд 2 струва ли си ???
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 21 Юни 2009 09:29
Starcraft+BW Diablo2+LoD Chronicles of Riddick RC Cars GW1 Orange Box Harley Davidson Road Challenge C&C First Decade GTA IV BF 1942+Road to Rome+Secret Weapons of WW2
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 21 Юни 2009 09:52
Жалката истина е, че аз си хаквам дори оригиналните игри за пц дето ги имам просто неможе секи път да вадя и слагам диск като искам да си пусна нещо
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 21 Юни 2009 10:35
iddqd написа: Жалката истина е, че аз си хаквам дори оригиналните игри за пц дето ги имам просто неможе секи път да вадя и слагам диск като искам да си пусна нещо И аз така правя в някои случаи.
|
|
|
|
|
BigStupidJellyfish
|
|
В момента играе: на китара.
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 22 Юни 2009 11:21
The Chameleon написа: BigStupidJellyfish написа: Ordo Malleus я ми купи Mass Effect 2 като излезе,много ще съм ти благодарен =) О, ти се завърна! -- Дидоо, що мразиш така Грамис вее!! Аз се счупих от кеф на Jazz & Faust! И доста съм цъкал Spells of Gold. ....Ъ?
___________________________________ Ям куци медузи,брб.
|
|
|
|
|
papabear
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 22 Юни 2009 15:42
Оригналната WOW Легионите на Мрака И няколко от "Бързите игри" (почти нямам де, раздадох ги на приятели) Имах оригинални няколко по-стари, Fifa 97 и NFS2, но ги запилях някъде
___________________________________ Have no fear, papabear is here
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 22 Юни 2009 17:44
Battlefield 2142 Call of Duty (2,4,World At War) Doom 3 Dead Space Halo 2 Team Fortress 2 Всичките за PC
|
|
|
|
|
Punisher_Gada
|
|
В момента играе: Many Games ! Чакам да излезнат : Crysis 2 , Diablo 3 , Starcraft 2 , AvsP
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 25 Юни 2009 09:32
Само : Diablo 2 + LoD !
___________________________________ Za pove4e info za Disciples online pi6ete mi na skype - Punisher_Gada
|
|
|
|
|
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 25 Юни 2009 10:03
Knights of the cross Кonung 2 RC cars Антантата Echelon (грамис...фтв) имам некви които ми ги пратиха от щатите; Warhammer 40000:Dawn of War 2 а за пс 2-ката имам Tekken 5,God of War 1,2 и Mortal Kombat:Armageddon(която не тръгва )
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 25 Юни 2009 10:12
Konung е първата ми и доста й се кефих. Дори успях да я превъртя, което точно за тази игра значи много. AIM-ът струваше 10 лева, а за тия пари си е перфектна покупка. Не го минах обаче, много бързо омръзва. Хобитът е подарък за рождения ден на малката ми сестра, която тъкмо беше прочела книжката. В последствие и аз, като Толкин фрийк, я изиграх. Че даже и ми хареса За последната няма какво да говоря. В челните места ми е на "моуст кефещите ме игри евър".
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 25 Юни 2009 10:47
Age of Mythology + The Titans. Всички игри от 3те велики поредици на близард, без WC 1. УоУ не го включваме.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Wrangler
|
|
В момента играе: с майка ти
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 25 Юни 2009 11:39
Black Mirror, TR:Angel of Darkness като втората е адски тъпа, а првата велика!
___________________________________ a.k.a Pennywise
R.I.P Jacko ;( ;( ;(
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 25 Юни 2009 16:03
Имам ето тези Били Блейд Конунг(единствената за която съжалявам) SW-republic commando Swat4 Starcraft+Brodwar Diablo 2 Prince of Persia-Warior Within
___________________________________ Asus X58 Rampage 2 GENE, HD4770 512MB DDR5, Core i7 920 @ 2.6GHZ, 500GB, 32MB buff, 3x1 GB Corsair Dominator, 750w PS
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 25 Юни 2009 16:57
Playstaion 2God Of War 2 Tekken 5 Guitar Hero 3:Legends Of Rock Shadow of Colossus Mortal Kombat:Armageddon Killzone:Fall Of Men Ressistance Need for Speed:Undercover ( ) Playstation 3inFamous XboxNeed For Speed:Underground 2 Van Hellsing Xbox360Gears Of War 2 Fable 2 Halo Wars Halo 3 Lost Planet:Extreme Conditions Grand Theft Auto 4 PCUnreal Tournament 3 Warcraft 3 + Frozen Throne World Of Warcraft:Wrath of The lich King StarCraft+Brood War Mortal Kombat 3 Battlefield 2142 Плюс-минус още някоя
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 29 Юни 2009 08:48
Mass Effect Jade Empire : SE Tomb Raider : Legend (вси4ки са за ПЦ) Бъдещи: Dragin Age : Origins Assassin's Creed 2 Mass Effect 2
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|