Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: NINTENDO DS... заслужава ли си ?
Публикувано на: 20 Юни 2009 22:09

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2009 22:21

DS e много готина джаджа, но от тук няма да получиш позитивни отзиви. Поне на мен, като библиотека от игри ми харесва в пъти повече от продукта на Сони.
В началото бях наточен много на ПСП, но когато вече имах възможността да играя ( и то доста) стана просто... мех. Ни хоумбрю, ни нищо. Не че няма възможности, просто не ми се нрави, то си е до вкус и до това какво търсиш.
И да- ДС има хардуер на N64 (малко по-мощен), няма да видиш ПСП графика (нито 3 часа живот на батерията), но пък определено има какво да се играе.
Въпроса с пиратките обаче е доста по-сложен- факт, който отблъсква доста бълграски копувачи. Използват се флаш картриджи и макар, че мможеш да си намериш от БГ магазин не е много добре. Аз лично се сдобих с конзолата + Слот 1 и слот 2 дискети + 5 оригинални игри и още няколко неща за 260 лв. Просто я хванах от един много точен човек.

Шегувам се, за батерията. Да не се караме! :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2009 22:29

Искам да ти кажа, че ще ти трябва флаш "дискета". Виждал ли си как изглежда дискета за ДС? Е това изглежда по същия начин, но е с презаписваема памет и в него влиза микро СД карта, на която можеш да го качиш всичкото това.

Профил

Публикувано на: 20 Юни 2009 22:37

Профил

Публикувано на: 20 Юни 2009 22:56

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2009 00:07

top gum написа:
На тази карта можеш ли да запишеш едновременно повече от една игра и да избираш коя да играеш или е нужно да ги редуваш?

Имам 2 GB карта, в която съм побрал 28 DS игри, 21 за GBA, 55 за Gameboy/Color, 26 за NES, 10 за Genesis и още много за дърти конзоли. Отделно няколко хоумбрю игри, доста програми и емулатори (scummvm ds ftw) и се намира още малко местенце.
Музика не слушам принципно, защото си имам достатъчно добър плеър, но в портфейла си нося още една СД карта със филми, 'щото ми се гледа понякога.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2009 03:31

хаха
пък в 2гб карта имаш място за 1 игра и малко музика :D :D :D

абе както и да е

верно, зарибявка си е, готино се джуркаш с лего индиана джоунс, ама то и тетриса същи си е забирявка бе, що не играеш тетрис?

псп е конзолата на това време

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2009 08:37

Стига сте му бутали тва ПСП в лицето на човека, не видите ли че от ДС-то се интересува.
Иначе, DSi-a нали има слот за SD карти. Това не оправя ли проблема със специалните картриджи?

П.С- Размера на игрите за DS варира горе-долу между 30 и 200 мб и то доста грубо казано, така че, Till, не си много прав.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2009 09:56

аз имах предвид за псп, ама нали викаш да не пречим на темата на човека, айде няма да пишем

Профил

Публикувано на: 21 Юни 2009 10:25

Заслужава си!
За пиратски игри-в мининова и пиратския залив е пълно,а как да хакнеш конзолката чети тази тема:
http://forum.arenabg.com/index.php?showtopic=39010

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 21 Юни 2009 11:10

Забрави филми да гледаш на ДС. То е като да си извадиш телефона и да си пуснеш филм на него.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2009 11:21

Яко е ще си записваш пиратски игри и джоистика е много готин може да си игареш марио и зелдички и ще с екефиш доста. Графиката му е по дрозничка отколкото на пс3 и хбокс 360 но пък е по евтино и с по интересен контролер.

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 21 Юни 2009 13:05

iddqd написа:
Яко е ще си записваш пиратски игри и джоистика е много готин може да си игареш марио и зелдички и ще с екефиш доста. Графиката му е по дрозничка отколкото на пс3 и хбокс 360 но пък е по евтино и с по интересен контролер.

:lol: :lol: :lol: Тоя пък, то с ПС1 понякога не може да се сравнява, той със сегашните...(да не бъркаш с wii?)
Иначе ДС си има някои супер забавни игри(пример ИГРАТА НОМЕР 1 НА Е3 Е.....Хейло?неееее,Крейтос?нееееее!Scriblenauts-играта е за ДС като има пъзели и каквато дума напишеш се появява този обект!Имаше видео как да прекоси река-пусна титаник в реката и водата изхвърча и сле дтова прескочи титаника с Doombugy!)Тъй като си имаш ПСП,няма смилсъл да те дразня с AC:B,M:AE, etc.-взимай и не му мисли евтино е,има и някои хипер-забавни игри,а за графика-еми аз и на телефон играя игри така че....(забрави за музика и филми)

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2009 13:33

Такива дискети можеш да поръчаш от много сайтове, но най-добре да се поразтърсиш за оферта от БГ. Винаги из някой форум се намира продавач.
И да- има уникални игри. Виж Scribblenauts, както каза pcultimate.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2009 13:50

Не мога да ти кажа ново колко ще излезе, трябва просто да разгледаш някой сайт. Пиши в гугъл "DS flash cards" и гледай.
Можеш да слушаш музика, да гледаш филми, има браузъри, чат програми, няма скайп.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2009 18:20

За пиратската карта, поръчвай от Deal Extreme ако имаш Paypal (за плащане само с кредитна карта не съм сигурен), или накарай някой да ти поръча.

Картата ти излиза много евтино, идва директно от Хонг Конг по пощата - с безплатна доставка, но се чака много. Срока за доставка е от две седмици минимум до максимум месец, но не знам как стоят нещата с България.

Съвместима с DS/DS Lite - Acekard 2 (Идва и с microSD-USB четец)
Съвместима със всички DS, включително DSi - Acekard 2i (Единствената разлика с предишната версия е, че поддържа DSi и има малко по солидна конструкция - но не съдържа четец в комплекта)

Собственик съм на Acekard 2i, поръчвана от Deal Extreme и използвана с Kingston 4GB.

Препоръчвам с две ръце, на сайта има и по евтини алтернативи като DSTT за 5.72$ които също работят доволно, макар, че има шанс да са фалшиво производство - демек копия. Аз реших да си дам малко повече пари и да взема една от най-добрите.

Демек с един Acekard за 18 лева+Kingston MicroSD 4GB Class 4 за 17 лева = 35 лева ти излиза цялото удоволствие, всичко ново.

След това слагаш софтуера на Acekard във MicroSD-то, слагаш игрите и си готов. Можеш да си избираш межу игрите чрез меню, да пускаш кодове, да си сменяш темите на интерфейса и т.н

Игри се свалят лесно от Ром сайтовете, на 4GB карта се събират десетки - размерът на една игра варира между 30 до 150mb.

Браузър може да се сложи, но не е много удобен до колкото знам. И музика можеш да слушаш, не знам какви формати точно поддържа, но има и допълнителен фенски плейър софтуер който може да се използва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2009 18:24

а да аз съм писал за wii а не за ds sorry!

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2009 21:53

@Buddy, да не си с DSi :shock: ?
Или просто си взел Acekard 2i?
Готиното е, че поддържат HCSD, а моята R4 e само до 2GB. :/
Не се оплаквам особено де, 'щото си го купих на далавера, но ако имах шанс бих си взел Ейскард... това автоматично значи, че ако по някаква случайност в бъдеще решиш да се разделяш с конзолата или само картата, аз съм първи на опашката! :D

Dante, за около 200 (или малко отгоре) е възможно да намериш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2009 07:13

Leach написа:
@Buddy, да не си с DSi :shock: ?
Или просто си взел Acekard 2i?
Не, с DS Lite съм. :wink:

Взех си Acekard 2i защото разликата е само 2 долара, пък си има известна доза гъзария при буквичката "i" и това да имаш най-новото.

Пък и много хора разправят, че картата е захваната по-добре и конструкцията е леко променена при 2i версията.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Авг 2009 01:09

За да не правя нова тема, ще пиша тук.
Та мисля да си взимам DSi, но не мога да се занимавам да търся карти от чужбина и да поръчвам от някакви сайтове, та се чудех: Нали DSi-а има слот за SD карти. Не може ли да записвам ромове и други неща на обикновена SD карта и да използвам въпросния слот?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com