Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Помощ за името на една игра.
Публикувано на: 19 Юни 2009 15:48

Преди няколко години когато нямах PC в ръцете ми попаднаха 1-2 броя на PC mania, прочетох ги, харесаха ми (въпреки, че игри виждах само по залите) и в крайна сметка се зарекох, че като си зема комп ще играя на игрите за които съм чел. Преди 3 години си взех компютър, но съвсем бях забравил за тези две списания и си изтеглих др игри и т.н. Сега обаче се сетих за тях и тъикато и без това по-новите игри не вървят на компа рекох да намеря игрите за които бях чел. Оказа се, че само на 2 несъм играл, другите така по инерция съм ги пробвал. Едната е Freelancer която сега чака само да я инстална, но втората за която си спомням( понеже немога да намеря каде съм сложил списанията :oops: ) не се сещам името. От статията помня, че става на въпрос за FPS подобен на AVP 2(поне според мен) по това, че пак се пуца по извинземни гадини, с опцията обаче (несъм сигорен дали не е само за multiplayer) да играеш като извинземен, да еволюираш като после да можеш да ходиш по стени или да летиш. Общо взето доста интересно звучи, но вобще немога да я намеря таз игрица. Моля ако някои се сеща за коя игра говора да помогне. Същотака мился, че в същото списания със статията за тази игра беше и сатията за Freelancer и понеже тои е от 2003 предполагам, че тази мистериозна игра също е излязла по това време.

Профил

Заглавие: Re: Помощ за името на една игра.
Публикувано на: 19 Юни 2009 23:56

High_voltage написа:
Да не е известният мод Natural Selection?

Това е.Само дето списанието за което той говори е PC Club,не PC Mania :D

Профил

Заглавие: Re: Помощ за името на една игра.
Публикувано на: 20 Юни 2009 03:05

Да това е, само несъм разбрал, че е мод за Half Life иначе сигорно без проблем да съм го намерил. Благодаря за отговорите :) . Най-вероятно обаче ще играя на Freelancer, направо нямам думи за тая игра. Вижте кога съм пуснал темта и кога този отговор, цялото време м/у двете само играх на нея. Очите ми кървясаха, забравих да вечерям, от 2 часа ми се ходи до кенефа ама нестава, немога да се мръдна :shock: . След два дена имам поправка на изпит и се чудя кое ще наделее желанието да седна пред компа и да не станавам 2 дена или необходимостта да уча за да зема тая поправка :?: :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com