America's Army 3 излезе !

Игри за PC
¦•••SHERIFA•••¦

Мнение от ¦•••SHERIFA•••¦ »

Изображение

Изображение
Играта е безплатна, дигитална дистрибуция, директно си я сваляте инсталирана и я играете, Steam трябва да имате инсталиран

Изображение

Накратко:
:mexican:
  • Steam Achievements;
  • Unreal Engine 3;
  • Напълно легална/ор'гинална/безплатна, никакви кинти на никого не плащате;
  • Multiplayer ( игра с приятели в Steam Servers, гледам вече има ~5000 играча цъкат по времето на писане на този пост, а по времето на четенето му, ще са доста повече );
  • Малко проблеми в началото;
  • Системните изисквания са поносими;
  • Ревюта все още няма, нито оценки, still waiting;
  • Ще видим колко зарибява.
N'Joy :akimbo: :flack: :mgun:.
Spiridon

Re: America's Army 3 излезе !

Мнение от Spiridon »

Веднага я почвам. :)
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

Шерифе, получих душевен оргазъм като ти погледнах поста :shock: Не от новината, просто много е пипнат самия постинг.

Помня само първата игра, втората не съм я забелязал дори кога е излязла. Та относно опита ми с единичката - ами не ми хареса. Много еднаква, много еднолична ми се видя. Това, а и че имаше някои доста грозни зацепвания и дроп-ту-десктоп еррори.

За третата част съм сигурен, че едно аверче ще я пробва и вероятно заиграе сериозно, може да навъртя няколко рунда от неговото РС (моето не ми дава тази възможност).
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
¦•••SHERIFA•••¦

Мнение от ¦•••SHERIFA•••¦ »

О, не знам. Може и да я пробвам, може би не. Факт пък е, че до сега се размазвах на TF2 ( 03:00 - 08:15 ) - 1200 frags и се отказах, че стана време за лягане, опс, закуска, опс... вечеря !? Не знам вече :shock: ( това не е emoticon-ка, това са очите ми 8) ).
Side

Мнение от Side »

Сега си инсталирам Steam и я почвам :)
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
Аватар
Niko216
В момента играе: Цамбуркане в морето :DDD

Мнение от Niko216 »

Тва е конспирация.Тайно ни въздействат да се запишем в армията :notfair: :notfair: :notfair: [В САЩ навсякъде има реклами да се запишеш в армията(особено в game списанията)] :evil: :evil: :evil: :evil:
Can't just say I'm good - I'm the best.
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Niko216 написа:Тва е конспирация.Тайно ни въздействат да се запишем в армията :notfair: :notfair: :notfair: [В САЩ навсякъде има реклами да се запишеш в армията(особено в game списанията)] :evil: :evil: :evil: :evil:
Играта Е правена като реклама за армията. (което предполагам не и пречи и да е добра, не знам)

Тъп.
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Niko216 написа:Тва е конспирация.Тайно ни въздействат да се запишем в армията :notfair: :notfair: :notfair: [В САЩ навсякъде има реклами да се запишеш в армията(особено в game списанията)] :evil: :evil: :evil: :evil:
Ми естествено.Ма тебе няма да те вземат и да искаш спокойно

Бтв,свалих играта ма нещо не мога да се регна,май сървара е паднал
Аватар
Niko216
В момента играе: Цамбуркане в морето :DDD

Мнение от Niko216 »

Ahriman написа:
Играта Е правена като реклама за армията. (което предполагам не и пречи и да е добра, не знам)

Тъп.
Абе койот, стига си се стягал.Малко майтап да стане. :stooped: :stooped: :stooped: .
Can't just say I'm good - I'm the best.
Публикувай отговор