Еми общо взето холандеца е към 30.Тея за 10-15 са най-често надрусани боклуци.Ма понякога и за 30 ти дават боклук,зависи от дилъра и от пратката.Естествено има го и обратното ма много рядко.Има и некви шано по 7-8 лева които понякога не са лоши,ма по трудно се намиратTiny написа:Абе, от какви пари почва качествената? Тук взимаме една от 15 лв, но не съм особено очарован от нея.
Дрогирате ли се?
Re: Дрогирате ли се?
Холандците са по 30лв/ грама, някои дилъри дават половинки дето са 15ки които пак са добри, ама дават супер малко и не става за повече от 3-4 души независимо колко е добро. Тия седмиците дето ги има в некои квартали още са баш от тия надрусаните пляви, в повечето случаи и тия дето са по 15-20лв. уж доволно и по-много ама пак или е неква плява или надрусана плява. Оферта е да си купуваш 30ки холандец, ама в един момент си яко назад с кинти и мозъчни клетки 

Оферта е да не си купуваш от шибаните фирми, а да си намериш някой шанаджия или още по-добре да си гледаш твой си, ама много (както Морт) и да си полагаш грижа така че да стане чуково.

Оферта е да не си купуваш от шибаните фирми, а да си намериш някой шанаджия или още по-добре да си гледаш твой си, ама много (както Морт) и да си полагаш грижа така че да стане чуково.
http://wkoz.net - rap shit 24/7

- 
				The Chameleon
 - Eroguro Lolies FTW!
 - В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
 - Обратна връзка:

Оферта е да си купуваш 30ки холандец, ама в един момент си яко назад с кинти и мозъчни клетки
Не схващам.. не се ли очаква да си назад с мозъчни клетки много повече с надрусаните боклуци ??
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Еми не, друсаните те хващат по различно, някой път няма нищо общо с напушване. От холандците си 2 и повече часа с глупава физиономия на лицето и забавени реакции, точно каквото прави тревата 

- 
				The Chameleon
 - Eroguro Lolies FTW!
 - Обратна връзка:

Аха..^^` Много ми е сбъркана представата за яка/добра/друсана трева ........  
  ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)

天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Споко, те нещата са толко омешани, че никой не е много сигурен какво пуши, докато не го отгледа сам 

- StubbsZombie

Lolies>Трева!

Срам ме е от себе си. Много съм несериозен.  
  но някой ден (скоро) ЩЕ отгледам гъби 

Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
edited: кво налазваш само бе,Деяне.  

Светльо написа:edited: кво налазваш само бе,Деяне.
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
![[Ban!] :banli:](./images/smilies/ban.gif)
Ако има култивационни въпроси, ОК, с дилърщини не ме занимавайте
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Е тогава няма проблем да ме почерпиш.  

- 
				The Chameleon
 - Eroguro Lolies FTW!
 - Обратна връзка:

Просто е грехота да не почерпиш...!  

天皇陛下万歳。。!

Ами аз съм неверник -> грешник  

Морт написа::banli:
Ако има култивационни въпроси, ОК, с дилърщини не ме занимавайте
Що,страх те е някоя фирма да не след форума на пцм ли
Фирмите ги боли фара за гъбите. Вероятно мога да преброя на пръстите на едната си ръка фирмените източници на нещо такова.
Дори куките ги боли фара за такива неща, стига да не ходиш с една чанта гъби из центъра.
Въпросът е принципен.

Дори куките ги боли фара за такива неща, стига да не ходиш с една чанта гъби из центъра.
Въпросът е принципен.
- Omega-x
 - Супер Марио или Смърт

Nuff said
Морт, аре подай някакво инфо откъде взимаш спорите, че попаднах на некви места в нета, ама искам нещо по-сигурно. Най-вероятно след това ще те тормозя с въпроси, но сам се предложи (:

Морт, аре подай някакво инфо откъде взимаш спорите, че попаднах на некви места в нета, ама искам нещо по-сигурно. Най-вероятно след това ще те тормозя с въпроси, но сам се предложи (:
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.

Taytay.