7-ми Юни- Евроизборите!

Нещата от живота
Публикувай отговор

За кого бихте гласували на 7-ми?

Анкетата свършва на 07 Юни 2009 15:07

БСП
0
Няма гласували
ДПС
1
2%
НДСВ
1
2%
Атака
17
40%
Синята коалиция
8
19%
Герб
6
14%
Ред Законност и Справедливост
2
5%
Лидер
3
7%
Друг
2
5%
Аз съм гей
3
7%

Общо гласове: 43

Аватар
човек

Re: 7-ми Юни- Евроизборите!

Мнение от човек »

ако не едитнеш незабавно, ще имаш предупреждение. :D
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Аз гласувах за РЗС.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Duke

Мнение от Duke »

Отговорността и безотговорността са размити понятия точно в този случай. Ти си преценяваш как да ги тълкуваш.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

'97 anyone?
Всички млади трябва да се мобилизираме и да качим избирателната активност, важното е да гласуваме за някой (без бсп и дпс разбира се)!!!
Жалка история е да слушаш по новините "учудващо висока изб. активност - цели 35%".... 35% ако са много :?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Не се обяснявайте като госпожички, а просто на парламентарните пуснете вота си. Празната бюлетина означава +1 турски глас. Явно не ви дреме, че Доган ви чука в дупенцата... Агитирайте всичките си познати да гласуват. Празният вот е добре дошъл и за турчолята и за комунягите.
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Аватар
Mad Hatter
Обратна връзка:

Мнение от Mad Hatter »

High_voltage написа: ...
Виж друже, приятно ми е да си разтягаме локуми и да се хващаш само за думите ми, а не и за същината, но какъв е смисъла ? Като на теб ти пука, да не би случайно това , че си пуснал празна бюлетина ще промени фактите и ще вземе от гласовете на БСП и ДПС ? Ми, не. Това няма да се случи. Те мазничко ще потъркат ръчички като още такива "протестиращи" вотове са добре дошли.

В конкретния случай ще си говоря за каквото пожелая. Било то за дълг или не. Защото много хора, които пускат протестиращи вотчета или въобще не гласуват после като дойдат отново лайната на власт пищят и се оплакват "оу какви шибаняци ни управляват".

Това, което правиш би било отговорно в някоя от западните европейски държави. За да може това да се случи тук, вместо такива опити за протест и недоверие, се гласува за по-малкото зло, което в конкретния случай е ВСИЧКО различно от БСП и ДПС.

Деник , би било чудесно ако можеше да се мобилизират младите избиратели. Но '97 много малко вероятно да се повтори в близкото десетилетие (недай си Боже и повече). Причините можеш да видиш и сам. Липсата на гражданско общество и активно гласуващо население позволява на комуняги и турци да разполагат с България както им е изгодно. За огромна жалост ...
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
Алминатора`
В момента играе: Poker Stars

Мнение от Алминатора` »

ГЕРБ - Никак няма да се изненадам, ако след като получи мандат за създаване на правителство, Бойко или обяви служебна загуба, или се коалира с БСП и турците. Е, сигурно няма да го направи толкова безпардонно; ще го извърти на "за доброто на България" и т.н. Ченгето си е ченге.
Да,точно така ще направи Бойко и електората му няма да го свали от власт,никак даже :doh:

Следващия премиер на България ще се казва Иван Костов,enough with спекуациите :D
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Warbringer написа:Не се обяснявайте като госпожички, а просто на парламентарните пуснете вота си. Празната бюлетина означава +1 турски глас. Явно не ви дреме, че Доган ви чука в дупенцата... Агитирайте всичките си познати да гласуват. Празният вот е добре дошъл и за турчолята и за комунягите.
Комунизъм никога не е имало в България.

Преврат трябва да има.Колкото и глупаво и нереално да звучи точно това е нещото което ще накара власта да се клати и накрая да се срине!

Но аз виждам нещата по съвсем различен начин.Нашата страна ще рухне и първата крачка за рухването ще е когато Родопите станат "малката Турция" (тоест автономна турска държава)След това просто 1/6,9 от българското население ОТНОВО ще се изсели за чудната чужбина.Тогава всички ще бъдат робове.
Warbringer

Мнение от Warbringer »

Преврат НЕ трябва да има! Живеем в цивилизован и глобализиран свят. Един преврат означава да се върнем в каменната ера. Ще трябва да изградим държавата си от нулата! Според мен нещата ще се оправят когато днешните пенсионери спрат да мечтаят да се върне Режима. Аз съм чувал разни пенсии да говорят как "По Бай Тошово време си работихме и си ходихме на море, и пари си имахме, за това ще гласуваме за БСП". После 4 години пак ги грабят и ги оставят да измират от глад и болести по улиците, след което, 4 години по-късно, те отиват и пускат вот за БСП... И нещата се повтарят! Да се отнеме правото на вот на всички, които са достигнали пенсионна възраст трябва! За жалост, това се нарича потъпкване на правата, но е единственият начин червените да се разкарат от властта. Аз ще пусна гласа си за Костов. Не че вярвам в него. Просто искрено се надявам да му пука.
a.k.a. Disturbed

Warbringer

Мнение от Warbringer »

Ако имаш предвид Яне Янев - съгласен съм.
a.k.a. Disturbed

The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Warbringer написа:Ако имаш предвид Яне Янев - съгласен съм.
Мисля, че имаше предвид Бойко. :О
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Warbringer

Мнение от Warbringer »

И двамата са боклуци и половина.
a.k.a. Disturbed

Аз

Мнение от Аз »

Положението е страшно. Вече не знам за кого да гласувам, хора :!:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Warbringer написа:Преврат НЕ трябва да има! Живеем в цивилизован и глобализиран свят. Един преврат означава да се върнем в каменната ера. Ще трябва да изградим държавата си от нулата! Според мен нещата ще се оправят когато днешните пенсионери спрат да мечтаят да се върне Режима. Аз съм чувал разни пенсии да говорят как "По Бай Тошово време си работихме и си ходихме на море, и пари си имахме, за това ще гласуваме за БСП". После 4 години пак ги грабят и ги оставят да измират от глад и болести по улиците, след което, 4 години по-късно, те отиват и пускат вот за БСП... И нещата се повтарят! Да се отнеме правото на вот на всички, които са достигнали пенсионна възраст трябва! За жалост, това се нарича потъпкване на правата, но е единственият начин червените да се разкарат от властта. Аз ще пусна гласа си за Костов. Не че вярвам в него. Просто искрено се надявам да му пука.
Не мога да отрека че не си прав.Не искам да кажа преврат до достигане нулата.За пенсиите съм съгласен само ни преебават бъдещето на нас тези които ще останем тук.

По времето на Костов сме били най-добре от 20 годишната си демокрация.
Wrangler
В момента играе: с майка ти

Мнение от Wrangler »

Аз написа:Положението е страшно. Вече не знам за кого да гласувам, хора :!:

ти би трябвало да си за, атака... :D :D
a.k.a Pennywise

R.I.P Jacko ;( ;( ;(
Аз

Мнение от Аз »