Естествено че има,то blue label съм виждал да продават по клек шоповеTill Lindemann написа:а всъщност, има ли магазин, в който спокойно да си отидеш и купиш златно джони?
или само в някакви спец вериги?
Любимо уиски?
Re: Любимо уиски?
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Американския пикоч наречен Бърбън ми е май-противния алкохол въобще(след водката разбира се). Фаворитите са ми Джони, Туламор, Балантайнс и Джеймисън(не толкова колкото предните три). Но ако става дума за нещо отлежало истината е Glenmorangie, което доста трудно се намира в България.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Къде е Джеймсон ? Тогава ще гласувам за Джак 
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
От къде па се разбираTHE KING OF TIME написа:(след водката разбира се)
- Wicked Spirit
- Обратна връзка:
Хами, прекалено голямо е разнообразието от малцови, бърбън, тенеси, канадски и прочее уискита за да ни ограничаваш така жестоко, пич. Анкетните уискита определено са най-тиражираните сред младите хора, което първо води до ограничаване и второ до масово заливане на пазара с фалшив алкохол. Съветвам да експерементираш някой път, като си избереш уиски от менюто/магазина, което не познаваш. По-малко вероятно е да е менте, а емоцията гарантирам ще е несравнима.
Аз съм привърженик на сингъл малцовите уискита като Гленморанжи, Гленфидиш и Балвание. Наскоро имах възможността да дегустирам Glenmorangie Quinta Ruban - уиски, на което му е нужно капка вода и шоколадови трюфели да допълнят кадифеният му вкус. От бърбаните - Four Roses или Мейкърс Марк, задължително с количка (да затворим кръга на американското) или чисто с две-три ледчета зависи според грамажа за да не се разводни прекалено много. Истинска наслада ми носи Джони Уолкър Блек Лейбъл с една бучка лед, за да разкрива потенциала си постепенно. JJ&S върви в компания, което всъщност е есенцията на насладата от питието. За лятото ако ми се допие уиски със сигурност ще пия Чивас Регал в хайбол с лед, редбул без захар и минерална вода догоре.
п.п. Хами, предполагам, ще предизвика интерес при теб Suntory Yamazaki - 12 годишно уиски, пионер сред малцовите в страната на изгряващото слънце с заоблен и деликатен вкус.
Енджой !
Аз съм привърженик на сингъл малцовите уискита като Гленморанжи, Гленфидиш и Балвание. Наскоро имах възможността да дегустирам Glenmorangie Quinta Ruban - уиски, на което му е нужно капка вода и шоколадови трюфели да допълнят кадифеният му вкус. От бърбаните - Four Roses или Мейкърс Марк, задължително с количка (да затворим кръга на американското) или чисто с две-три ледчета зависи според грамажа за да не се разводни прекалено много. Истинска наслада ми носи Джони Уолкър Блек Лейбъл с една бучка лед, за да разкрива потенциала си постепенно. JJ&S върви в компания, което всъщност е есенцията на насладата от питието. За лятото ако ми се допие уиски със сигурност ще пия Чивас Регал в хайбол с лед, редбул без захар и минерална вода догоре.
п.п. Хами, предполагам, ще предизвика интерес при теб Suntory Yamazaki - 12 годишно уиски, пионер сред малцовите в страната на изгряващото слънце с заоблен и деликатен вкус.
Енджой !
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Мерси!
Знам, че хич не съм изброил много... то и аз толкова съм познавач, дай ми Блек Рам на мен.. ^^` Трябва да се експериментира верно.. =)
Мерси за Добрия пост!
Мерси за Добрия пост!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Ordo Malleus, ти чуваш ли се?? Ако това са кофти уискита, то кои са добри-единични колекционерски бутилки ли??
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Jack Daniels най-много ми допада, без да се броя за разбирач. Чивас Регала ми идва малко силен.
- Wicked Spirit
- Обратна връзка:
Ordo Malleus написа:Да не пишеш рекламните лайна в долнопробните бг "лайфстайл" списания? Че баш толкова евтино се изразяваш..
Примерно, бе шефе...
Johnnie Walker + Jack Daniels
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
Напоследък пия доста Jameson (това когато има пари), в другите случаи си пера на домашна, дядо ми я прави чудесна 
Have no fear, papabear is here
Jack Daniel's and Tullamore Dew of course.
Не че съм адското пиянде и съм изредил всички марки на пазара, де, ама от всички тези двете ми се струват най-харни.
P.S. Смених си скина на форума на PC-Mania 1 и направо се родих, честно да си призная... Онуй сивото направо вече ми капеха очите от него.
Не че съм адското пиянде и съм изредил всички марки на пазара, де, ама от всички тези двете ми се струват най-харни.
P.S. Смених си скина на форума на PC-Mania 1 и направо се родих, честно да си призная... Онуй сивото направо вече ми капеха очите от него.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Няма значение,пия всичко
- LetteRman
- В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
- Обратна връзка:
Паспорт, щото е най-добре балансирано като цена/качество !
...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
LetteRman написа:Паспорт, щото е най-добре балансирано като цена/качество !
Еее, евала! Най-после 1 да гласува и за него.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- bgKommando
- Обратна връзка:
The Chameleon написа:LetteRman написа:Паспорт, щото е най-добре балансирано като цена/качество !
...
What?
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
Най-доброто уиски е домашната кайсиева ракия. Унгарската черешова също става.

Ахаха има го и пръча
по гадно от него не съм опитвал все още
иначе аз съм си за Джак 
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman