Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 10 Юни 2009 04:46
Честно казано доста хайп имаше покрай това ММО преди да излезе и според мен ще има отново, когато стане F2P. На зарадваните - честито! Source
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 10 Юни 2009 09:02
Kewl Някой смята ли да играе?
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 10 Юни 2009 09:32
Изкушен съм.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 10 Юни 2009 10:37
Със сигурност ще се сформира ПЦМ дружинка. Бях пробвал trial-a навремето и ми се стори добра.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 10 Юни 2009 17:35
Аз съм вътре със сигурност!!! Тая игра още откакто излезе я исках безплатна! Единствено остава да се реши проблема с тегленето!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 11 Юни 2009 14:36
Кои сме, къде сме
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 11 Юни 2009 14:37
Hurford написа: Изкушен съм. И аз.... Дали ще сформираме пцм гилдия?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 11 Юни 2009 15:09
Няма да сформираме пцм гилдия Jun 9th 2009, 17:08 GMT DUNGEONS & DRAGONS ONLINE(r): EBERRON UNLIMITED(tm) Today Turbine announced the start of its Beta program for a new digital upgrade for DDO called Dungeons and Dragons Online: Eberron Unlimited, (DDO Unlimited). As in the past, Turbine will be running this Beta program on its servers in North America to get the game ready for launch. This is a very exciting time for DDO and in the coming months, Turbine will unveil their plans to roll out DDO Unlimited to players around the world. To clarify, for the time being, DDO Europe will not be assuming this new business model and the European DDO game service will remain a monthly subscription-based game with all new content created available to all subscribers, as has been the model up until now. As the Beta progresses we will release more information regarding the future plans for EU players. As soon as we have more news from Turbine on what happens next we will share it.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 11 Юни 2009 15:14
да им еба майката чифутска тогава , тъкмо се бях зарибил
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 11 Юни 2009 15:14
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 11 Юни 2009 16:09
Firzen написа: Няма да сформираме пцм гилдия Jun 9th 2009, 17:08 GMT DUNGEONS & DRAGONS ONLINE(r): EBERRON UNLIMITED(tm) Today Turbine announced the start of its Beta program for a new digital upgrade for DDO called Dungeons and Dragons Online: Eberron Unlimited, (DDO Unlimited). As in the past, Turbine will be running this Beta program on its servers in North America to get the game ready for launch. This is a very exciting time for DDO and in the coming months, Turbine will unveil their plans to roll out DDO Unlimited to players around the world. To clarify, for the time being, DDO Europe will not be assuming this new business model and the European DDO game service will remain a monthly subscription-based game with all new content created available to all subscribers, as has been the model up until now. As the Beta progresses we will release more information regarding the future plans for EU players. As soon as we have more news from Turbine on what happens next we will share it. Курви алчни мръсни!!! Да пукнат дано мамицата им алчна,сичките им играчи да се изтеглят от сървърите-БОКЛУЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 11 Юни 2009 16:39
А така, как смеят с честен труд да изкарват пари, дееба и педерастите дееба !
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 11 Юни 2009 17:24
Момчета, един въпрос - на колко свестни ММОРПГта сте виждали IP ban по региони?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 11 Юни 2009 17:51
Тъй като са с различна политика,може би това ще е първото.
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 12 Юни 2009 10:33
Абе тъпаци става въпрос за бетата бе
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 12 Юни 2009 15:31
Jorix написа: Абе тъпаци става въпрос за бетата бе Какъв си идиот обаче Иначе ако се свързваме към US сървърите няма ли да имаме доста лагец?
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 12 Юни 2009 16:05
1/5 от секундата...
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 12 Юни 2009 21:28
indigo написа: Jorix написа: Абе тъпаци става въпрос за бетата бе Какъв си идиот обаче Абе тъпанар на село не ви ли учат англииски бе?Ще ти преведа айде.В америка пускат бетата сега,за европа ще дадът допълнително информация.Четох някъде че най-вероятно есента и тука ще я пуснат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 14 Юни 2009 19:15
indigo написа: Jorix написа: Абе тъпаци става въпрос за бетата бе Какъв си идиот обаче Иначе ако се свързваме към US сървърите няма ли да имаме доста лагец? Тука вече си зависи Индиго. Предишния ми интернет беше може би най-смахнатия, който съм имал. Отваяше сайт от щатите адски бързо но стане ли дума за бг сайт като дата.бг се точеше като "ако" от задник със запек (иначе сегашния ми нет е 50/50 или балансиран със други думи). Бтв това беше офтопик. Сега на топика. Както и вие ,така и аз съм във оргазъм чакайки това ново ММО. Аз мисля ,че ще е завръщането на класиките във нови дрехи (Така аз приемам играта). Бтв някои да е получил нещо по пощата за ММО-то ?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play Публикувано на: 14 Юни 2009 19:20
Е чак оргазъм... Като излезе ТОР ще го получа.. ^^`
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|