Това лаптопче заслужава ли си?

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Това лаптопче заслужава ли си?

Мнение от AcTivE »

Привет от Вашингтон, приятели! Наблизо се отбих до Bestbuy и харесах едно лаптопче, та така или иначе ще си купувам нещо такова, дизайнът и показателите са добри, но все пак исках да се допитам до разбирачите дали си заслужава парите, защото принципно търсих нещо до 600 долара, но бих сложил още 250 отгоре, ако си заслужава.

Ето го: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp ... 8044029168

Не съм много наясно с US пазара, но колеги ми казаха, че в бестбай били едни от най-добрите оферти.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
iddqd

Re: Това лаптопче заслужава ли си?

Мнение от iddqd »

Ми мощно е. Заслужава си. Друг е въпроса, че лаптипите са малко не функционални. Става дума нито игри може да игареш на тях нито нищо. Според мен лаптопите стават за разговори по скаип и броузване което прави всиоките характеристики на видокарти и процесори безмсилени. Ама тва си е мое лично мнение
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Екстра е лаптопчето. Не го слушай iddqd, на това можеш да подкараш всяка излязла игра.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

е ти че може да я подкараш може, ама ако се хванеш да я игареш те признавам за пълен мазахист. Това да игареш игри на лаптоп си е ебаси гърча точно затова нямат нужда от мощен хардуер понеже надали някои ще фане да ти играе сериозно на лаптопа.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

И ще обясниш ли точно защо?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

iddqd написа:е ти че може да я подкараш може, ама ако се хванеш да я игареш те признавам за пълен мазахист. Това да игареш игри на лаптоп си е ебаси гърча точно затова нямат нужда от мощен хардуер понеже надали някои ще фане да ти играе сериозно на лаптопа.
Mи аз повече от година бях само на лаптоп и изиграх цяла плеяда игри на него. Не виждам кое му е неудобното, даже напротив, като ти се прииска можеш да се преместиш в друга стая примерно или нещо такова.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
Niko216
В момента играе: Цамбуркане в морето :DDD

Мнение от Niko216 »

Кефи ме скина.
Can't just say I'm good - I'm the best.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Гърчаво ми е и аз понеже си зех геимърски лаптоп и една игра несъм изиграл на него. Малки са ми мопчетата бъркам ги, неми е удобно с това дето е вместо мишка, а да сложиш мишка пак не е удобно, примерно искам да натисна спеис и без да искам натискам падчето за управление на мишка или някви такива гърч проблеми. Абе много места ма малко място и си пречат сблъскват се едно с друго. Крива си пръстите по сякакви извратени начини, а ако се опитам да рабтя с лаптопа на друго място освен на маса с стол ми докарва гръбначи изкривявания.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

iddqd написа:Гърчаво ми е и аз понеже си зех геимърски лаптоп и една игра несъм изиграл на него. Малки са ми мопчетата бъркам ги, неми е удобно с това дето е вместо мишка, а да сложиш мишка пак не е удобно, примерно искам да натисна спеис и без да искам натискам падчето за управление на мишка или някви такива гърч проблеми. Абе много места ма малко място и си пречат сблъскват се едно с друго. Крива си пръстите по сякакви извратени начини, а ако се опитам да рабтя с лаптопа на друго място освен на маса с стол ми докарва гръбначи изкривявания.
Ти очевидно и на нормална клавиатура бъркаш "мопчетата", а колкото до неспобността ти да работиш с мишка - това си е твой личен проблем. И не виждам как по принцип ще играеш нещо, ако монитора ти блести в корема, така че оплакванията ти, че не можеш да работиш, ако не е на маса или стол, са неоснователни. Ако все пак ти липсват такива - хей, купи си! Не мога да видя как точно на нещо, което можеш да го сложиш навсякъде, където си поискаш, ти е неудобно, а прехваляш в други теми платформа, за която ти е нужен телевизор за да работи - пълната липса на комфорт що се отнася до местоположение.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Активе, това си е страшна машина - вземай и не се кахъри!!! :D

Аз очаквам скоро от Щатите един HP Pavilion 8)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Ми нензам неме кефи на лаптоп имам си и съм го подарил на брат си направо. Освен да си записвам дискове за хбокса нещо записвачката му се справя по добре от тази на пц то ми за друго него ползвам. То че се свиква с сичко свиква се ама някакси нямам стимул да свикна с лаптоп
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Няма лошо, ако имаш алтернатива - ОК, но като самостоятелна машина се справя също добре.
Аватар
O6im

Мнение от O6im »

За съвети относно лаптопи, тук ще получите може би най-много информация и то на ниво. http://hardwarebg.com/forum/forumdisplay.php?f=50
Съвет -denik HP Pavilion НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Имат фабричен дефект отляпя се чипа на дъната платка, прегряват и още супер мн проблеми има с тези лаптопи.
От HP само високия клас са на ниво например това :
http://laptop.bg/#/details/HP%20COMPAQ/10/2003
Живей заедно,умри сам.
Изображение
Изображение
Аватар
Bagerist0
В момента играе: Със самолетчета :)

Мнение от Bagerist0 »

Бива лаптопчето, ама нали се сещаш че това е цена без ддс, което може да те изненада неприятно...

А за цъкане на лаптоп - много по-удобно е от нормалното пц... Лягаш си на некъв диван и си цъкаш без проблеми с външната мишка... А ако имаш достатъчно интелигентност се сещаш че ще си натискаш пада и го настройваш да се изключва когато му завреш плъх...
I'm far too busy... being delicious.

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

пробвал съм легнал в леглото, ама нещо получих гръбначни изкривявания
Аватар
redy

Мнение от redy »

Не знам какшо не ти е удобно но от 2-3 дена имам лаптоп, днес тамън нагласих безжичния рутер и сега съм си легнал в леглото и ми е страшно удобно.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

е трябва ми амсичка в леглото за да съм с лаптоп и стол евдентуално хахаха. Иначе съм си правил експеримента с лаптоп в кенефа нали е уаирлесс ама и тва неме изкефи
Аватар
Bagerist0
В момента играе: Със самолетчета :)

Мнение от Bagerist0 »

iddqd написа:е трябва ми амсичка в леглото за да съм с лаптоп и стол евдентуално хахаха. Иначе съм си правил експеримента с лаптоп в кенефа нали е уаирлесс ама и тва неме изкефи
Е, за кенефа да... супер неудобно е да цъкаш нещо с мишка, ама некви рейсърчета са ок... иначе съм установил че един епизод на саут парк е перфектната дължина да си свършиш работата в кенефа :lol:
I'm far too busy... being delicious.

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста
Аватар
redy

Мнение от redy »

Един познат беше снимал с телефона си как играе F.E.A.R. в кенефа.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

супер гадно е некво внимаваш каде да го сложиш то тежи неможе да си се отпуснеш напрегнат си да не намжеш скъпия лаптоп с лаина, абе с 2 думи и за в кенефа не става хаха
Публикувай отговор