Продавам 4 героя 80 левел (hunter,shaman,paladin,rogue + warrior 39level twink +druid level 76)huntera i paladina са в реалма Bloodscalp (horde),а Шамана,роуга,друида и война са в реалма Neptulon (ally) huntera paladina i shamana имат летящи моунтове 280% и приблизително в секи герой се пада по 1к голд (на герой) + това имам от професиите много кожи/камъни и има 2 героя банки.http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n&n=Kurati (shamana ima pvp i pve gear ot ulduar 10/25 i ot naxx 25) http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... p&n=Mapoko (huntera ima gear ot naxx 25 i pvp gear.no ne tolkova dobur) http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n&n=Mapoko (rogua ima itemi ot profesiite i ot naxx tuka tame) http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... p&n=Didona (paladina po4ti nqma gear,no puk e kato banka i ima si4ko i mountove i profesii. Didona i Bloomglow sa warriora i druida можете да ги видите в арморито.
За връзка с мен на скайп : men_tr_dido / bomber_888 или ГСМ: 0888642966. От София съм,но не се срамувайте да ми звъните или пи6ете ако не сте от София. Цена 250-400лева (на някой ще им се стори малко на други много,но парите ми трябват спешно). Ако не сте доволни може и да се договорим за нещо друго Благодаря!
Продавам World Of Warcraft герои
Re: Продавам World Of Warcraft герои
нека псуването да почне
ЕДИТ-всъщност ме интересува Paladin-а
ЕДИТ-всъщност ме интересува Paladin-а
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Моля някой по-компетентен от мен да спомене по-обстойно орга с жувитните.
Оригинален цитат, за по-зелените.
Оригинален цитат, за по-зелените.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
WOW е само за идиоти, които имат, едвам достигащи определението "щайги", компютри.А кой идиот ще даде 300 лв за несъществуващо нещо????????
П.П.Мисля, че това е единствената тема, по която се разбираме с Iddqd(or isn't???).
П.П.Мисля, че това е единствената тема, по която се разбираме с Iddqd(or isn't???).
Can't just say I'm good - I'm the best.
Да си чувал за стокова борса? Хората дават пари за кеф, както даваш и ти. Неразбирането ти на въпроса не те прави по-голям от тях, а очевидно по-ограничен.Niko216 написа:А кой идиот ще даде 300 лв за несъществуващо нещо????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По сделката нямам отношение.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Но за съществуващи нещаindigo написа:Да си чувал за стокова борса? Хората дават пари за кеф, както даваш и ти. Неразбирането ти на въпроса не те прави по-голям от тях, а очевидно по-ограничен.Niko216 написа:А кой идиот ще даде 300 лв за несъществуващо нещо????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Can't just say I'm good - I'm the best.
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Несуществуващи неща, от които ти става кеф. Вкусове-различни, хора-всякакви...Niko216 написа:Но за съществуващи нещаindigo написа:
Да си чувал за стокова борса? Хората дават пари за кеф, както даваш и ти. Неразбирането ти на въпроса не те прави по-голям от тях, а очевидно по-ограничен.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.