Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

За кого бихте гласували на 7-ми?
Анкетата свършва на 07 Юни 2009 15:07

БСП    0%  0%  [ 0 ]
 ДПС    2%  2%  [ 1 ]
 НДСВ    2%  2%  [ 1 ]
 Атака    40%  40%  [ 17 ]
 Синята коалиция    19%  19%  [ 8 ]
 Герб    14%  14%  [ 6 ]
 Ред Законност и Справедливост    5%  5%  [ 2 ]
 Лидер    7%  7%  [ 3 ]
 Друг    5%  5%  [ 2 ]
 Аз съм гей    7%  7%  [ 3 ]
Общо гласове : 43
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите!
Публикувано на: 08 Юни 2009 12:15

Ahriman написа:
NecronMan написа:
KAK ДПС ША СА НА ТРЕТО МЯСТО ВЕ????ДЕЙБА РЯЗАНИТЕ НЕЩАСТНИЦИ!!!СМЪРТ ЗА ДОГАН,СМЪРТ ЗА ДПС!!УМРЕТЕ ВЕ,УМРЕТЕ СИЧКИ ТУРЦИ!!!
УМРЕТЕ

http://vbox7.com/play:bb15665b

/discuss

Човекът го е казал - не псувайте, а гласувайте. При избирателна активност 37% мисля, че си заслужаваме всичките лайна дето ни ги хвърлят в очите последно време... Разочарован съм. Много.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2009 12:16

ДПС - 14, 21 на сто,при положение,че циганите и турцита са поне 30% от населението на България 14,21 е доста добре даже.

Профил

Аватар
В момента играе: Mafia.
Публикувано на: 08 Юни 2009 13:28

Доволен съм ,че АТАКА и Синята коалиция взеха мандатче.Бат Бойко е пич,но не става за премиер.Костов е доста по-добър.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2009 13:38

Интересно е че не можеш да видиш новини за автобуси с турци по БНТ, или бТВ ... А за вота, вярно е че народа си заслужава всичките гадости които му се струпват. Не гласуваме, а ако гласуваме, то е за този който най-често сме го виждали по телевизията. Ако на парламентарните отново ГЕРБ победи, и още повече ако Бойко Борисов го издигнат за премиер или нещо подобно, аз се изнасям от България.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 08 Юни 2009 14:11

slim_k написа:
Интересно е че не можеш да видиш новини за автобуси с турци по БНТ, или бТВ ... А за вота, вярно е че народа си заслужава всичките гадости които му се струпват. Не гласуваме, а ако гласуваме, то е за този който най-често сме го виждали по телевизията. Ако на парламентарните отново ГЕРБ победи, и още повече ако Бойко Борисов го издигнат за премиер или нещо подобно, аз се изнасям от България.

Всъщност ако това стане ще е много по-добре от Станишев да е премиер, така че щом до сега не си се изнесал, не виждам логиката ти.

Като цяло и аз не сам привърженик на Бойко. Хич даже. По БТВ казаха, че ДПС в края на изборния ден са накарали електората си да започне да гласува за НДСВ и за това жълтите изпревариха сините само с около 400 гласа, но това им дава вероятно две места в европарламента, а на синята коалиция 1.

Профил ICQ

Публикувано на: 08 Юни 2009 14:16

Ужас, БГ няма алтернатива. :shock:
Бойчо и Серьожата са двете лица една монета. Краят е близо...

2к2
:shock:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 08 Юни 2009 14:34

Вчера като застъпник на секиция лично бях свидетел как Синята Коалиция отвя всичко останало в София. Ситуацията в провинцията, обаче, осра всичко. Разните мафиотчета, бесепарските комунистчета, атакистките бунтарчета, депесарските циганенца и секаква друга сган. Докато младите сте го обърнали на Атака-Дпс, дъртите комунистически бабки си пълнят главите с илюзорни надежди според обещанията на БСП за по-високи пенсии, а Сините - кучета ги яли. Едната София не печели електорат. Нито факта, че в София Сините взимат 25% от гласовете някак промени купените цигански гласчета и готините райончета със 80% принадлежност към ДПС.

В моята секция имахме 33% избирателна активност. И то главно от пенсионери.
Срам нямате ли бе?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2009 16:43

Пак повтарям,че за евродепутати 37 процента даже е много.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2009 17:42

Само не очаквах НДСВ да вземат толкова гласове.Явно наистина сме заблудени...
А едиствения начин България да изплува от лайната според мен е ако Костов е премиер.За съжаление това едва ли ще стане ...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2009 17:47

Andrey358 написа:
Личното ми недоумение е как може НДСВ да надмине Синята Коалиция. Явно народа е мнооого заблуден.

Нарече ме заблуден, в което няма лошо,
щото,
аз съм заплесът на планетата и Сатурновите околности. :D

++++++++

Сериозно.

Истината е, че вотът бе мажоритарен, и за истински образованите нашенци (СУ, Хайделберг, Оксфорд, Кеймбридж, и т.н.)
именно това съображение бе първодвигателят в избора им. Е, те не са много, затова и процентът е 6-7, дееба.

Тоест,
простичко казано,
хората гласуваха за г-жа М. Кунева.

Защо?

Щото е проверена.

Щото влиза при Първите в Европа, без да чака ред.

Влиза там, дето президенти, министри и дипломати ждат покана,
а тя влиза без да чака,
щото за Н.В. цар Симеон ІІ тези нейни домакини не са чужди, не са официози,
а най-обикновни братовчеди,
представете си.

Няма да забравя,
преди няколко години на наш министър му отредили да чака повече от месец за аудиенция при главата на, не помня точно вече коя държава.
Некф дипломатически пиниз, но не помна подробности. :oops:

А работата била спешна, но супер.

Тогава Н.В.,
като ги видел как се мотат безпомощно,
извадил персоналният си тефтер
и заръчал да му наберат един тел номер и рекъл:

- Ооо, братовчедке! Надявам се, че те намирам в добро здраве. Как си?

И след задължителните реверанси за тези царски особи,
изрекъл молбата си за нашиот министър.

Затворил телефона и казал:

- Утре следобед ще ви приемат по време на следобедния си чай. Възползвайте се от това и ползвайте времето си рационално.

+++++++

Мир. :D

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 08 Юни 2009 17:58

progata написа:
Пак повтарям,че за евродепутати 37 процента даже е много.

Ти няма ли да спреш да се правиш на компетентен? Не са ли достатъчни глупостите, които изписа вече в тази тема?

Съмнявам се да знаеш, че изборите за европарламент се проведоха във всички страни от ЕС. Следователно от всяка страна е извадена и статистика на процента от населението, които са гласували. 37% Е малко.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2009 18:16

Rorschach,
здрасти. :D

Виж сега,
момчето е сърцато,
ако не друго.

Дай му време, ПЛС. :roll:

Трябва му известен опит в изразяването,
съгласи се.

+++++++++++

Не те покровителствам, пази Боже!
Просто исках да си по-френдли към сърцатите,
за да си спестиш известно количество некомфорт.

Прости :!:

+++++++++++++

Френд,
под линия.

Виж сега,
макар на противни позиции обикновено,
ние с теб така яко сме заседнали в троновете си,
че не се знае,
кога тази наша леност ще ни погуби. :roll:

А той сърце-чувства.
Трепери.
Пише на тема, невълнуваща 70% нашенци!
Интересува се.

Тоест,
да не `земе некак да ни изпревари,
викам. :D

Поздрави :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2009 18:25

Rorschach написа:
Следователно от всяка страна е извадена и статистика на процента от населението, които са гласували. 37% Е малко.
Е да средната от сичките държави е 43%...Голямата разлика

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2009 22:45

Е бати алтернативата, ДПС, БСП или Герб. Ама реално ние сме си виновни. Айде Бойко е нещо ново и модерно. Разбирам защо малоумниците и жените гласуват за него. Но да има толкова много народ даващ вота си за БСП ( и не са само пенсии), значи наистина сме много загубени.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2009 23:18

ае нали се сещаш
37 процента от еди колко си с право да гласуват в България има голяма разлика от 43 процента от примерно 6 пъти повече хора с право на глас в Германия да кажем

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2009 23:37

Ей теорията, че българина много "знае" и "разбира от всичко" може да се види в пълна сила в този форум. Разбира ама пак си тънем в лайна. Еди кой си бил маолумен, защото гласувал за Бойко. Тоя е турчин, защото гласувал за ДПС. Оня е старец смотан гласувал за БСП. Бре пък че сте интересни с изказванията си. Хора , които много вероятно имат по-голям мозъчен потенциял от вас, са си дали гласа за една от тези политически сили (ГЕРБ,БСП,ДПС, НДСВ етс) , а вие сте тръгнали да им казвате, кой бил умен кой бил прост. А поне ние нали сме млади и сме много "по-навътре" в нещата , затова и не гласуваме. (не визирам себе си и хората , които отидоха и гласуваха)

Андрей , мога ли да те питам като толкова всички са малоумни... за кого да даде човек гласа си ? За партия (АТАКА), чиито представител прави България за смях пред целия ЕП ? Или за половината новоизникнали партии, формирани от напуснали членове на БСП, СДС, НДСВ през годините ? Прав си , Бойко е "Something new and shiny" но със стъпването му в длъжност, на доста хора , които въртят далавери в ощърб на София, им показа изхода. То свестен, чист и честен политик няма, но поне се опитва да прави нещо полезно. Белкем има в него може би МАЛКО повече надежда отколкото в пламените изказвания на чичко Болен.

П.П

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 08 Юни 2009 23:41

Пък и колко мутри очисти като беше главен секретар

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2009 23:41

Till Lindemann написа:
ае нали се сещаш
37 процента от еди колко си с право да гласуват в България има голяма разлика от 43 процента от примерно 6 пъти повече хора с право на глас в Германия да кажем
Нещо не фанах логиката

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2009 08:18

Бе съгласен съм че е тъпо да се правим на разбирачи, но да защитавате Бойко ... Колко пък хора дето са въртели далавери в София ги е спрял ? Вълка ? Това са само и единствено лични интереси, а Вълка поне не оставяше София 2 седмици без да мине боклуджийски камион. Не споменавам че откакто е кмет не може да задвижи нещата с постоянното сметище, паркингите в центъра и адекватен план за ремонт на пътните артерии, при който да има делничен ден в София без задръствания на всеки светофар. Още като секретар на МВР защитаваше интересите на който там му плаща и където има изгода - нищо повече. Бойко ще си остане проста мутренска подлога, и макар да има някои умни хора в партията му и тя никога няма да надрасне същността на лидера си. Надявам се в това да не се увери България от първа ръка след парламентарните.

Но иначе сте прави - във всяка партия може да са намерят хора заради които да си дадеш вота с тяхната бюлетина. Според мен трябва да гласуваме за цялостна концепция и спрямо предишните опити на същите хора във властта, ако имат такива.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2009 08:53

Mad Hatter написа:
Ей теорията, че българина много "знае" и "разбира от всичко" може да се види в пълна сила в този форум. Разбира ама пак си тънем в лайна. Еди кой си бил маолумен, защото гласувал за Бойко. Тоя е турчин, защото гласувал за ДПС. Оня е старец смотан гласувал за БСП. Бре пък че сте интересни с изказванията си. Хора , които много вероятно имат по-голям мозъчен потенциял от вас, са си дали гласа за една от тези политически сили (ГЕРБ,БСП,ДПС, НДСВ етс) , а вие сте тръгнали да им казвате, кой бил умен кой бил прост. А поне ние нали сме млади и сме много "по-навътре" в нещата , затова и не гласуваме. (не визирам себе си и хората , които отидоха и гласуваха)

Андрей , мога ли да те питам като толкова всички са малоумни... за кого да даде човек гласа си ? За партия (АТАКА), чиито представител прави България за смях пред целия ЕП ? Или за половината новоизникнали партии, формирани от напуснали членове на БСП, СДС, НДСВ през годините ? Прав си , Бойко е "Something new and shiny" но със стъпването му в длъжност, на доста хора , които въртят далавери в ощърб на София, им показа изхода. То свестен, чист и честен политик няма, но поне се опитва да прави нещо полезно. Белкем има в него може би МАЛКО повече надежда отколкото в пламените изказвания на чичко Болен.

П.П

Сега аз не мога да разбера, защо реши че хората дали гласа си за посочените от теб партий са с по-висок мозъчен потенциал, от когото и да било. Всъщност пенсионерите гласуващи за БСП ги разбирам. Те са посветили целия си живот в градене на комунизма и някак си трудно ще си променят възгледите на 70 години. За мен те не са малоумни, те просто са комунисти. Малоумни са младите хора гласуващи за БСП. Същото важи и за Царя. Има хора живели преди 9-ти септември, които имат монархически убеждения. За тях ок, обаче останалите, които гласуваха за НДСВ щото ще ни оправят за 800 дни са дебили. Турците са си ОК. Те знаят защо гласуват. Специално турците извън България сигурно го правят на пук. Все пак са изселени от нашата страна насила, защо да питаят добри чувства към нея. Атакистите са предимно млади (но не само) хора с ясно изразени възгледи и идея. Донякъде ги уважавам, макар че не ги подкрепям. Хората гласуващи за Бойко пък са най-зле от всички. Това не е мюзик Айдъл да гласуваш за който те кефи повече? Ако реално се погледне свършеното от него като управник на София, можем спокойно да заключим, че по-зле от това здраве му кажи. Абсолютен некадърник. София, като град има два основни проблема-транспорт и боклук. Той не свърши нищо и по двете точки. Метрото-основнит начин проблема да се реши беше забавено с две години. За толкова години, откакто Бойко е кмет, плащаме за да се изнасят боклуците до Силистра и не занам си къде, но решението за завода за преработка на отпадъци се забави неимоверно много. Да не говорим за гафа със смяната на концесионерите, което доведе до поредната криза с боклука. И въпреки това тази крещяща форма на бездарност печели изборите!?!?!

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com