и при мен тъйDante написа:Малоумник.
Ебаси, тука ни спукват гъзо от учене. Мразя края на годината, всеки си мисли, че неговия предмет е единствен и ни залива с всякакви протоколи, проекти, контролни, тестове анд одър шитс. Д'еба техната неразбрана и злобна даскалска мама , че ги сцепим тех.
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.
I wanna be sedated.
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
B-B-BIRD, BIRD, BIRD, BIRD IS THE WORD 
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Мен от повече от седмица ме боли ама не ми се ходи на зъболекар да еба,и успокоявам болката с химия...Squiggles написа:Боли ме зъъъб
Сега гледах Cloverfield и това е един УНИКАЛЕН филм. ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
със какво по точно2_0_1_2 написа:Мен от повече от седмица ме боли ама не ми се ходи на зъболекар да еба,и успокоявам болката с химия...Squiggles написа:Боли ме зъъъб
pew pew pew
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Бе, пичове, със зъби се не ебавайте. Ходете на един зъбар, вместо да се жалвате и да пробвате разни бабини цярове или "химии", които могат още повече да влошат нещата или в най-добрия случай да внесат само временно успокоение на болката :-/
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
абсолютно си прав , просто зъболекарят ми не бачка до понеделник ии трябва да изтрая до тогава
pew pew pew
И аз - "Recep Ivedik"
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Айде на мачаааАа !
Удриии бате Генчооо!
pew pew pew
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Тегля extended trilogy-то на ЛОТР и Trial-a на LOTRO.
Дочетоха ми се и книгите.
Няма такъв кеф като да те духа летния ветрец на някое сенчесто място и да четеш фентъзи! :3
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Steel
- Обратна връзка:
Като каза ЛОТР - бех си зел пълното издание на книгата и баща ми не го е пуснал оттогаваThe Chameleon написа:Тегля extended trilogy-то на ЛОТР и Trial-a на LOTRO.Дочетоха ми се и книгите.
Няма такъв кеф като да те духа летния ветрец на някое сенчесто място и да четеш фентъзи! :3
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Отивам да се дрогирам на планина. Ае.
Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations fly
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations fly
Аз отивам да пия бира по центера. Ще се разгембя!
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Найс!Ahriman написа:Като каза ЛОТР - бех си зел пълното издание на книгата и баща ми не го е пуснал оттогаваThe Chameleon написа:Тегля extended trilogy-то на ЛОТР и Trial-a на LOTRO.Дочетоха ми се и книгите.
--
почнах ммо-то, но ще се въздържа от повече игра за тези дни, че ми е доста натоварено..
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Изгледах Final Fantasy: The Spirits Within.Егати якия филм. :> Малко кофти е накрая, ама кефи
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Няма други, които се проближават до тях на тази тема.Dante написа:А не, още ме държи от "Престиж", по-силен филм не бях гледал през живота си ! Уникално !
Сега ще гледам Илюзионистът (The Illusionist). Я препоръчайте някакви подобни филми. Магични... Също и от викторианската епоха. Покрай няколко филма и книги ( като "Джонатан Стрейндж и Мистър Норел"), бързо и станах фен.
п.п. неочакван то мен 1:1
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Да му го набия на Европейския съюз .. Баси, досега учих за тая педалщина, имам изпит след 20 дни 
и нито дума против ирландците - добре че не ратифицираха Лисабонския договор, че тогава нямаше да се взима тоя изпит ..

и нито дума против ирландците - добре че не ратифицираха Лисабонския договор, че тогава нямаше да се взима тоя изпит ..
Апропо, тая дума не я бях чувал в "живия живот" от много времеАз написа:Аз отивам да пия бира по центера. Ще се разгембя!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Ахах, наздраве, Сириус!
Пия 2-рия си редбул за тая вечер, още 2 ме чакат в хладилника, тоя изпит утре няма да се вземе сам, я! 
天皇陛下万歳。。!
Утре съм на изпит "за участие в конкурса за японски държавни стипендии". Бах мааму, няма конспекти, няма нищо, само по един примерен тест от категория. И защо подяволите има химия?! Аз химия не съм пипвал от 4 години!
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
О,О Ако отидеш в Япония, не знам дали ще е останало нещо по което мога да ти завидя, стига бе!
П.п. Успех!
П.п. Успех!
天皇陛下万歳。。!