http://4storing.com/plun1l/c8a930231339 ... e04e9.html
P.S. Видях, че не съм оправил тъпия ID3 таг, след като съм го компресирал...
54 minuti i 56 sekundi eNocturno написа:формат - mp3
Размер на файл: 125.74 MB
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
A и е на 320 KbpsTiny написа:54 minuti i 56 sekundi eNocturno написа:формат - mp3
Размер на файл: 125.74 MB
Специално брейкбийта е малко ташак за миксиране, защото тоналността му не е 4/4 тоест тум-тум-тум-тум, а е 5/4 или 3/4, не съм сигурен. А и не знам брейкбийт изпълнители, само май Sonorous. От доста време не бях миксирал и сега като го преслушах микса намерих няколко кофти момента, които се забелязват чак като не го слушаш на слушалките, а и мишката ми е ебана и постоянно шава и на няколко места ефектите са се прецакали малко, ама здраве да е. Traktor Scratch Pro Овнз!iddqd написа:добро е, още несъм го чул целия ама тва ме кефи динамично е и става за денсене най ме кефи заега на 17 минута маи. Така като миксираш повече стилове става по забавно. Следващия път може и бреакбеет да сложиш малко за да стане още по фънки
Kindzadza написа:тоналността му не е 4/4
такъв ми е сорта бряКире_Гръчата написа:май нещо се обясняваш![]()
![]()