Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Отвеждат дете против волята му.
Публикувано на: 30 Май 2009 14:08

Цитат:
Да вземеш дете , за да направиш "мръсно" на някого е най-долното нещо.

Моята хипотеза е, че не става дума за правене на "мръсно", а за някаква лична изгода - я шантаж на бащата и родните му, я имидж "вижте ме, две деца сама съм отгледала", я бъдещо скланяне към проституция (съответно прибиране на печалбите от дейността), склоняване към други криминални дейности и пр. все по-големи мърсотии...

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2009 14:09

Аз ако бях там щях да метам камани по колата и по полициате

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2009 14:14

iddqd написа:
Аз ако бях там щях да метам камани по колата и по полициате
И да те приберат за вандализъм и нападение на полицай...

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2009 14:16

Да бе те немогат с тълпата да се оправят ще ме приберат. Още повече че ако вкарам една тупаница на полицаи пред тази тълпа съм сигорен че нищо няма да направят полицаите. пък и ако го уцелиш с камък и ако ти доидат винаги може да избягаш като ги видях бяха дебели и бавни

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 30 Май 2009 14:24

Евала на човека, който легна пред колата :!:

Когато кажете, за каквото и да е - на следващото събиране пред народното събрание съм там >.< Защото ми писна от шибаната държава и в момента се треса, чудя се как може такова нещо, как може всички ние да сме такива шибаняци и да оставим нещата да стигнат дотук . . .

Профил WWW

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 30 Май 2009 14:38

Till Lindemann написа:
помогнете да си оправим шибаната държавица

като избягаме от нея

:doh:

Профил

Публикувано на: 30 Май 2009 14:41

iddqd написа:
Да бе те немогат с тълпата да се оправят ще ме приберат. Още повече че ако вкарам една тупаница на полицаи пред тази тълпа съм сигорен че нищо няма да направят полицаите. пък и ако го уцелиш с камък и ако ти доидат винаги може да избягаш като ги видях бяха дебели и бавни

Не видя ли, че на човека, дето наби тупаница на курвата, му скочиха веднага двама?

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2009 14:49

Българският манталитет е такъв.
Ние се мислим за най-великите и всичко е наше. :roll:
Хората ни се смеят навън , а ние сме като магаре на мост, което ни назад иска ни напред.
Дано ги върнат на бащата...

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2009 15:34

е хуу де-кво да кажа?
то си е ясно, че си е ебало майката, обаче няма кво да се направи
сега да циклим пред мониторите как ще правим революция, няма никакъв смисъл, ама грам
наистина може да си хабя клавиатурата-тия полицаи сърце имат ли, нама ли мъже в тия блокове, че да излязат, че да трябва жените да се разправят, аз само женски гласове чух, какво правят хората от екипа, който е заснел материала(верно търсим сензацията, ама . . .)...и какво ще променя-нищо, това е България, аз и свикнах, а пък вие ли не сте...

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2009 15:41

еми те 2 ма скачат на еидн ама нали куките са по малко от хората, а и ако ги целиш с камани сещаш ли се че немогат да ти скочат.

Профил

Публикувано на: 30 Май 2009 16:18

Дица, стига мислихте работите на големите и стига псувахете по форумите като дебили за неща дето не разбирате. Само гледате да псувате "куките" шото сте чули, че от това расте хуя. Иначе ич не ви ебе за случая и децата и т.н. и т.н.

Ходете си лъскайте пишките и оставете тая работа.

P.S.: За да оставиш деца без майка се иска доста повече от "ми тя се напи един път и аз нали съм си ревнив селски бек реших, че те са си мой и ги дадох на баба да ги гледа".

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 30 Май 2009 16:23

Каква е тази правна система, която дава позволение за извършването на едно от най-големите престъпления?

Аз още съм изумен от това как така тия лайна изобщо са успели да потеглят с колата. Имам чувството, че ако скандалът беше продължил по-дълго, целият квартал е щял да се изсипе и да ги размаже от бой. Поне ми се ще да вярвам...

П.П.
Пръч, ти също си лайно. Спомни си сцената бе, тъпак такъв. Момиченцето пищи "Помощ!", а те й наблъскват главата в колата. Питам аз, това една майка може ли да го направи бе, боклук?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Публикувано на: 30 Май 2009 16:29

Моридин написа:
Каква е тази правна система, която дава позволение за извършването на едно от най-големите престъпления?

Аз още съм изумен от това как така тия лайна изобщо са успели да потеглят с колата. Имам чувството, че ако скандалът беше продължил по-дълго, целият квартал е щял да се изсипе и да ги размаже от бой. Поне ми се ще да вярвам...

П.П.
Пръч, ти също си лайно. Спомни си сцената бе, тъпак такъв. Момиченцето пищи "Помощ!", а те й наблъскват главата в колата. Питам аз, това една майка може ли да го направи бе, боклук?

Бате, тъп си ама та дрънкаш. Аз на тая възраст крещях така кат се сбиехме в квартала. Ама вие сте абсолютни мангали - няма закон, няма съд, няма изслушване на двете страни, дай да праим истерии и който направи по-голяма, той е прав - тва е мангалската система за решаване на спорове, сеир да става. И при такива мангалски реакции като вашите, как се мислите за нещо повече от тях?

П.П.: Пожелавам ти твойто дете да ти го вземат и да го пратят на майна си да го отлежда изкукалата му баба на 70 години - то ще се радва, гарантирам ти, само леко ше затъпее.

П.П.2: Тва че крещат като ненормални е въпрос на възпитание, тука по-скоро е виновно веселото селско семейство от баба, дедо и синчето, които са "отглеждали" децата последните години, от колкото майка им.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2009 16:41

Бе ти май не схвана за какво си говорим.

Протестирам най-вече срещу начина, по който е извършено отнемането на детето.
Тия неща не се правят ей така - отиваш, грабваш го и бягаш. Ако си човек на място и те е грижа, мамицата му, ще се срещаш с него, ще го подготвиш психически и т.н.
Ако ли не, просто ще го оставиш. Но да го теглиш, пред толкова народ, да направиш такъв цирк, а то да крещи, че не те иска... Това оставя травми. Хич не ми дреме ти дали си пищял за щяло и нещяло. Аз пък съм преживял развод на родителите си. И ти казвам - ако обичаш детето си, раздялата може да се направи много по-безболезнена.

Цитат:
П.П.: Пожелавам ти твойто дете да ти го вземат и да го пратят на майна си да го отлежда изкукалата му баба на 70 години - то ще се радва, гарантирам ти, само леко ше затъпее.

Отвратен съм.
Личи си, че дори не си чел темата както трябва, защото смесваш два различни случая. 'Ма иначе можеш да се пънеш, нали?
А мойто дете няма да го вземат, защото няма да позволя майка му да е такава пача...

Цитат:
Ама вие сте абсолютни мангали - няма закон, няма съд, няма изслушване на двете страни, дай да праим истерии и който направи по-голяма, той е прав - тва е мангалската система за решаване на спорове, сеир да става. И при такива мангалски реакции като вашите, как се мислите за нещо повече от тях?

Очевидно е, че законът не работи. Отказвам да проумея как законът може да причини такова нещо на едно дете. А когато законът не работи... мисля, че е нормално да отговориш по мангалски начин на мангалско действие.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 30 Май 2009 16:43

Доста от мненията бяха в тона на "лайняна държава сме", което си стана дефолт коментар за всяка ситуация майче. Това е много грозен наистина битов спор, където не виждам какво общо има държавата, най-малко пък Българската. Изпълнява се решение на съда. В случая на полския съд, тъй като преди това са живели в Полша, децата може би са с полско гражданство. По принцип в почти всички държави, независимо Полша или България при развод, детето се дава на майката. За да се даде на бащата трябва да има много сериозни доказателства, които да сочат че майката е неспособна да отглежда деца. Сами се сещате, че едно твърдение "тя е алкохоличка" от страна на близките на бащата не са достатъчни. Що се отнася до поведението на децата, също може да прецените, че децата са доста малки и е възможно ако единия родител е живял дълго време с тях да им внуши всичко, включително че майка им е изверг. Разбира се съществува съмнението в субективност на съда, Полски съд, майката е полякиня, бащата българин. За това казах и в предишния си пост, че ако бащата има стабилни доказателства в неспособността на майката да гледа децата, трябва да отнесе случая до международния съд.

Профил ICQ

Публикувано на: 30 Май 2009 16:50

Andrey358 написа:
Доста от мненията бяха в тона на "лайняна държава сме", което си стана дефолт коментар за всяка ситуация майче. Това е много грозен наистина битов спор, където не виждам какво общо има държавата, най-малко пък Българската. Изпълнява се решение на съда. В случая на полския съд, тъй като преди това са живели в Полша, децата може би са с полско гражданство. По принцип в почти всички държави, независимо Полша или България при развод, детето се дава на майката. За да се даде на бащата трябва да има много сериозни доказателства, които да сочат че майката е неспособна да отглежда деца. Сами се сещате, че едно твърдение "тя е алкохоличка" от страна на близките на бащата не са достатъчни. Що се отнася до поведението на децата, също може да прецените, че децата са доста малки и е възможно ако единия родител е живял дълго време с тях да им внуши всичко, включително че майка им е изверг. Разбира се съществува съмнението в субективност на съда, Полски съд, майката е полякиня, бащата българин. За това казах и в предишния си пост, че ако бащата има стабилни доказателства в неспособността на майката да гледа децата, трябва да отнесе случая до международния съд.

Горе-долу си прав, само че решението е взето от български съд, но това няма значение, тези закони са еднакви в цял свят.

Моридин, изглежда ти не си внимавал в клипчето - истерията е породена от децата и бащата, не от майката. И кое е това 6 -годишно дете, което нарича майка си "курва", това при положение, че последно я е виждало на 4-5? Нали се сещаш в каква приятна селска просташка среда живее, и че едва ли е стигнало до извода сам самО на възрастта от 5 години? Представи си, че видиш твойто дете на такава възраст сАмо да употребява такива думи, да не говорим по твой адрес - аз лично ще го спукам от бой.

P.S.: Lol за травмите, ако възпитанието е "травма", може и да му остане. Аз в тва клипче видях две подивели деца, ако има нещо което може да го травмира, e че са разделени с брат си, ама за това е виновен селския бек, не майката.

P.S.2: Изглежда пак ти не си дочел случая - децата са отглеждани реално от бабата и дядото, шото тати е зает и работи - тва ти гарантирам дава краен резултат много диви и малоумни деца, добре че са ги отървали след само 2 години.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2009 17:15

Айде, остави травмите, напълно е възможно и да си прав, честно казано не съм прочел де що е изписано по случая.

Но остава едното нещо, което ме вбесява - що за майка би отвела детето си по този начин? И що за закон ще позволи това? Имало представители на Агенцията за закрила на детето. Имало и психолози.

Е, да, вижда се колко качествено си вършат работата. В тази връка, Андрей, някои споменаха лайнявостта на държавата ни. Такива неща не бива да се случват. И ако държавата не понесе отговорност, то кой :shock:
Ако това се бе случило в САЩ, тая отдавна щяха да са я оклошарили за посегателство над дете (не можеш да го теглиш и да го дърпаш по тоя начин просто), а представителите на "властта" и "реда", които я придружават, щяха да изгубят работата си на мига. Не става въпрос за това колко годен е бащата да отглежда децата си. Става въпрос за това колко негодна е "майката" да го направи.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2009 17:41

Ами аз не знам държава в която да се вземе под внимание мнението на дете, което е под 14 години. Освен ако няма явна пяроява на сексуално насилие или тормоз. Пак смятам, че вината не е в държавата, като институция, а по скоро на двете спорещи страни, които изобщо не мислят в случая за чувствата на децата и за това как ще се отрази всичко това на психиката им.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2009 17:53

Това е ролята на държавата - да се намеси когато и двете страни са очевидно напълно неспособни на разбирателство.

Обаче наш'те държавни органи си го завряха в гъза. За пореден път. И, отново за кой ли път, нещата ще си останат така, без последствия.

Нямам какво друга да кажа...

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2009 18:07

Добре, какво трябваше да направи държавата според тебе в този случай. Да не се съобрази с решението на съда ли? Или да оставят детето въпреки съдебното решение защото пищи. Няма какво да се направи просто. Ако Бащата успее да докаже, че майката е неспособна, ОК. Пожелавам му успех, най-малкото щото ни е сънародник. Иначе няма какво друго да се направи.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com