Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ahriman написа:The Chameleon написа:САМО МЕТАЛ, ДОЛУ ЧАЛГАТА!!!!![]()
![]()
SaM0 4aLgA We ZlEtAk
!! Pz GALENA - ZNAM DIAGNOZATA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JFK написа:Аз слушам само alternative и trash чалга.
LINKIN PARTK - SOMEWHERE I BELONG
NecronMan написа:тая тема се върна от ада уе майна...LINKIN PARTK - SOMEWHERE I BELONG
тва е по зле от чалгата
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ahriman написа:The Chameleon написа:САМО МЕТАЛ, ДОЛУ ЧАЛГАТА!!!!![]()
![]()
SaM0 4aLgA We ZlEtAk
!! Pz GALENA - ZNAM DIAGNOZATA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NecronMan написа:
ти си по зле от мен,който съм по зле от чалгата,която е по-добре от linkin parTk...следователно...ти си гъз...фани тоя демидж..
рандъм 'усмивки':
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Chameleon написа:NecronMan написа:
А ти си на баба ми косъмчетата под мишниците, докато бачка на бустана
NecronMan написа:
daaaaaaamn...добре де пнд-на ма...и все пак си гъз!
Nocturno написа:JFK написа:Аз слушам само alternative и trash чалга.
фейлваш и ти, щото не знаеш как се пише траш
uNreaL_mAn написа:Омг Галена - Знам диагнозата на тази песен пречукахме един в дискотеката , защото поздрави грешното момиче с нея !Бихме го с боксове !