Земетресение?
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Земетресение?
?!?
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Gοסgle [Bot]
Re: Земетресение?
Да, в София се почувства.
- STARS
- В момента играе: Overlord 2, Prototype
- Обратна връзка:
Аз доста стабилно го усетих, а съм на 1-вия етаж ..... гледах си SmallVille и по едно време всичко се разклати 
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Около 19.20 ч. сравнително силен земен трус бе усетен в София. Земетресението бе кратко, продължи не повече от 5 секунди, като бе почувствано по-осезаемо по високите етажи на сградите. Пет минути по-късно имаше второ по-слабо земетресение, което също бе усетено в София.
По-рано три земетресения с епицентър на територията на Македония бяха регистрирани днес в интервала между 17,13 и 17,34 ч. българско време.
Най-силното от трите е било в 17,29 ч., то е с магнитуд 4,4 по склалата на Рихтер и епицентър - на северния бряг на Дойранското езеро. То е усетено в района на Петрич.
Останалите две са съответно с магнитуд 3,3 и 4,2 по Рихтер с епицентър на дълбочина 2 километра в земната кора, съобщава Европейският сеизмологичен център.
Няма данни за нанесени материални щети.
Източник: dariknews.bg
Според агенция "Фокус" второто земетресение е било усетено по-силно в западните квартали на столицата, като е имало разместване на дребни предмети, предаде репортер на БТА.
и аз го усетих, дори не ми стана патката.
По-рано три земетресения с епицентър на територията на Македония бяха регистрирани днес в интервала между 17,13 и 17,34 ч. българско време.
Най-силното от трите е било в 17,29 ч., то е с магнитуд 4,4 по склалата на Рихтер и епицентър - на северния бряг на Дойранското езеро. То е усетено в района на Петрич.
Останалите две са съответно с магнитуд 3,3 и 4,2 по Рихтер с епицентър на дълбочина 2 километра в земната кора, съобщава Европейският сеизмологичен център.
Няма данни за нанесени материални щети.
Източник: dariknews.bg
Според агенция "Фокус" второто земетресение е било усетено по-силно в западните квартали на столицата, като е имало разместване на дребни предмети, предаде репортер на БТА.
и аз го усетих, дори не ми стана патката.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
дадоха го по БТВ (поне)
винаги ме няма в Сф когато се тресе
винаги ме няма в Сф когато се тресе
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Хм, аз пък( на 5-тия етаж ), съвсем случайно чух долу пред блока някаква съседка да казва, че имало земетресение.. нищо не усетих..
--
Добре, само на мен ли ми се струва, че тая година има много повече земетресения от предишните няколко взети заедно....? КРАЯТ Е БЛИЗО!!!
--
Добре, само на мен ли ми се струва, че тая година има много повече земетресения от предишните няколко взети заедно....? КРАЯТ Е БЛИЗО!!!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
the end is close,man!!...аз съм в пловдив и усетих земетресението...ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ!!!!!!!!!!!!The Chameleon написа:Хм, аз пък( на 5-тия етаж ), съвсем случайно чух долу пред блока някаква съседка да казва, че имало земетресение.. нищо не усетих..![]()
--
I wanna be sedated.
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
У наше село също се усети...
- shub niggurat
- Обратна връзка:
разлюля ли ви дупетата, ваща мамица ....... я тука нищо не усети - на село съм си
джумерки
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ГОСПОДИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
п.п. Яко ме разклати на стола, лолол xD Чудя се к'ва морска болест бих хванал на кораб...
п.п. Яко ме разклати на стола, лолол xD Чудя се к'ва морска болест бих хванал на кораб...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Нито първото, нито второто съм усетил, а съм на 5-тия етаж....
разкайте се грешници, признайте престъпленията си пред Бог чеда мои и посрещнете своята гибел...не се страхувайте деца...сега е моментът да признаете своята/ето гейност/гейство(?)...
приемете думата на Господа сега или бъдете завинаги погълнати в море от свещен огън...
приемете думата на Господа сега или бъдете завинаги погълнати в море от свещен огън...
I wanna be sedated.
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
Деба кви дебелокожи същества сте вие,при положение че в София като сте и не усещате земетресенията,а аз в Кърджали ги усетих всичките 
- bgKommando
- Обратна връзка:
- The procesor
- В момента играе: Kvoto padne
Мноо тресе тая година уе деба
The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]
- Mad Hatter
- Обратна връзка: