Ново РС (party)
- Gandalf, the white
- Обратна връзка:
Ново РС (party)
Събрах кинти и реших да ги вложа в ново PC ето на какво съм се спрял за момента:

www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички 
Re: Какво мислите за следната конфигурация ?
не съм някакъв експерт,но мисля че бива 
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Не е за изхвърляне
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Да, с тея 4GB нищо няма да постигнеш. Слагай 8...
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
I'm already dead to this world.
- StubbsZombie
Вземи си някакво добро захранване,че с това ще си имаш много ядове.И още 2ГБ рам ако имаш възможност! 
За кво са му,4 са предостатъчниReLoADeD написа:Вземи си някакво добро захранване,че с това ще си имаш много ядове.И още 2ГБ рам ако имаш възможност!
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Пробва ли с интеско ориентирана машина? И през цялото време си мисля, че хората ти викат да си вземеш 8 гб, а те ти викали за 4. Съвета ми е вземи си 8.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Събрах кинти и реших да ги вложа в ново PC
Ако взимаш това пс за игри си хвърляш парите на вятъра.... от няколко години не си струва ъпгрейд заради геймс щото просто няма такива... 3-4 по добри заглавия на година.. да не говорим че надали ще излизе игра изискваща подобно машина.... дори както е тръгнало началото на следващата година....
Ако оставим това настрана бих ти препоръчал Интел процесор (като естествено ще трябва да намериш и подходящо дъно за него).Не си писал нищо за хардиск? Ако ще взимаш дъно с RAID както избраното за момента от тебе такова вземи 2 харда и ги вържи в RAID 0 разликата е оргомно откъм скорост сравнение с всеки друг индивидуален диск.Звукова карта хубаво има на дъното но ако държиш наистина на добър звук бих те насочил към някоя карта на Creative.
Ако взимаш това пс за игри си хвърляш парите на вятъра.... от няколко години не си струва ъпгрейд заради геймс щото просто няма такива... 3-4 по добри заглавия на година.. да не говорим че надали ще излизе игра изискваща подобно машина.... дори както е тръгнало началото на следващата година....
Ако оставим това настрана бих ти препоръчал Интел процесор (като естествено ще трябва да намериш и подходящо дъно за него).Не си писал нищо за хардиск? Ако ще взимаш дъно с RAID както избраното за момента от тебе такова вземи 2 харда и ги вържи в RAID 0 разликата е оргомно откъм скорост сравнение с всеки друг индивидуален диск.Звукова карта хубаво има на дъното но ако държиш наистина на добър звук бих те насочил към някоя карта на Creative.
it's never easy....
- Lucio_Wagner
- В момента играе: Heroes IV
- Обратна връзка:
Със сигурност ти трябва още RAM, поне за бих си взел и някакъв Intel-ски процесор. Иначе е долу-горе добре и един хубав монитор и ще заспи!!!
Всичко в света е относително 
- Gandalf, the white
- Обратна връзка:

Ето това май ще бъде само може да се наложи да сменя захранването,но това ще стане на място там.Относно монитор си имам перфектен Sony 19'' плосък и напълно ми върши работа
www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички 
направо мини на intel платформа
- Ghost_of_Sparta
Marinzo mnooo si tap kopeleeeeeee... 8gb ti normalen li si ima takia ram0ve ma koi windows 4e ti gi poddarja we nenormalnik.. golemnioq razbira4
-
Cyber-X
- В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
- Обратна връзка:
Абсолютно всеки уиндоус(без ХР 32 bit) поддържа 8 гиги рам.ХР 64 bit май също не можеGhost_of_Sparta написа: 8gb ti normalen li si ima takia ram0ve ma koi windows 4e ti gi poddarja we nenormalnik..
meh.
Баси бота.Cyber-X написа:Абсолютно всеки уиндоус(без ХР 32 bit) поддържа 8 гиги рам.ХР 64 bit май също не можеGhost_of_Sparta написа: 8gb ti normalen li si ima takia ram0ve ma koi windows 4e ti gi poddarja we nenormalnik..
Сега видях поста на Ghost_of_Sparta. И двамата сте ебаси ботовете. Не се карайте 
-
Cyber-X
- В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
- Обратна връзка:
Кажи тогава верния отговор за рам-аDumbaldor написа:Сега видях поста на Ghost_of_Sparta. И двамата сте ебаси ботовете. Не се карайте
meh.
- TengaM™
- В момента играе: Каквото падне....
- Обратна връзка:
1. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО друго захранване
2. По-добре дай още някой лев отгоре (около 50тина) и си вземи нещо от сотра на ASUS-EN9800GTX+ (VGA)
2. По-добре дай още някой лев отгоре (около 50тина) и си вземи нещо от сотра на ASUS-EN9800GTX+ (VGA)
|ASRock K7S8X R3.0|AMD Athlon XP 2000+ @ 2400+ 2GHz 1.65v WhisperRock IV + 80mm ZALMAN | 2х1024 TwinMOS DDR400 2-3-3-6|ASUS GeForce 6600GT @ 550Mhz/1000Mhz + Zalman VF700 Cu |80GB Seagate Baracuda 7200.7 2MB|LITE-ON COMBO LTC-48161H|FORTRON 120mm 300W |
Логично е 64 битовите да поддържат...Cyber-X написа:Кажи тогава верния отговор за рам-аDumbaldor написа:Сега видях поста на Ghost_of_Sparta. И двамата сте ебаси ботовете. Не се карайте