Сигурно ще е стотната тема, но понеже имам сега два три месеца свободни и добра машина събирам заглавия, които съм пропуснал за да понаваксам малко.
Не съм играл нищо от първият Сталкер и Асасин Крийда насам. Те май 2007 излезнаха? Та от тогава до са може би само Mass Effect съм играл.
Та освен въпросният Сталкер и Асасин Крийд, кое евентуално бихте ми препоръчали като добри игри? Благодаря за помоща предварително. Crysis, Bioshock стават ли?
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
BioShock е един от най-добрите single player шутъри. Просто задължителен за всеки фен на жанра.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Заглавие: Re: Малко помощ от към игри
Публикувано на: 21 Май 2009 19:30
За Assassin's Creed ако говориш за пц версията, тя излезе 2008 г., не 2007-ма. Иначе бих препоръчал - Fallout 3 (наскоро я почнах и ми се струва доста добра), CoD 5, Crysis: Warhead, Сталкера новия.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения