Струва ли си да си купиш PS2?

Раздел за всичко конзолно от Magnavox Odyssey до текущото конзолно поколение.
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Re: Струва ли си да си купиш PS2?

Мнение от Маце Борко »

iddqd написа:много ясно че съм виждал как изглежда на цтр. Ужасно е изглежда почти като пс2 направо нямаш ли хубав нов хд тв няма идея да имаш некст ген конзола просто графиката е ужасно зле на такъв ретро тв
на другите ти глупосто просто няма да отговоря понеже неми се заимава с простотия
Абе, честно, опитвам се да ти чета постовете с най-голямо желание. Ма нищо не разбирам бе, човек. Нищо.

Басимайката.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Радостин Стефанов

Мнение от Радостин Стефанов »

Абе нямаш ли 40 инчов монитор направо няма смисъл изобщо да си купуваш и компютър даже. Видеокарти , процесори - нямат значение тия глупости нямаш ли 40 инча все едно си на правец 16 :).
Аватар
dx4
Обратна връзка:

Мнение от dx4 »

Второ искам да ми отговориш на въпроса каква е разликата да играя Gran Theft Auto 4 на компютъра си и на конзолата ? Или - Call of Duty 4 да речем.

Да отговоря аз огромна.. като това да гледаш филм на ПС то или да го гледаш на кино това е разликата.Друго е да играеш на 37 или 40 инча ТВ самото усещане е по различно просто трябва да се усети.
it's never easy....
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Ми когато цъках новия Стрийт файтър, когато влязох в системата да видя как са движенията не различавах нищо. След време цъках на 42" ФуллХД, ми огромна разлика по всички параграфи. Това, че може да се играе и на ЦРТ телевизор е вярно, но заслужава ли си? Ще се насладиш ли абсолютно пълно на Стрийт Файтър 4 на 27" ЦРТ ТВ или предпочиташ 42" фулл ХД?
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
dx4
Обратна връзка:

Мнение от dx4 »

малко офтопик
Омега нищо не каза взе ли монитор?
it's never easy....
Радостин Стефанов

Omega-x написа:Ми когато цъках новия Стрийт файтър, когато влязох в системата да видя как са движенията не различавах нищо. След време цъках на 42" ФуллХД, ми огромна разлика по всички параграфи. Това, че може да се играе и на ЦРТ телевизор е вярно, но заслужава ли си? Ще се насладиш ли абсолютно пълно на Стрийт Файтър 4 на 27" ЦРТ ТВ или предпочиташ 42" фулл ХД?
Това че може да кара Opel е вярно също но залужава ли си питам аз ? Само с болида на Ферари ще можеш да се насладиш на това да управляваш автомобил. ХАХАХА

b.t.w бокса не поддържа пълен HD - затова и кабела му е VGA. Но явно ти си го настроил специално ХАХАХА

П.П.С. Интересно аз как различавах всичко в менютата точно на Street Fighter- зависи от телевизора и настройките му както казах и преди.
Аватар
dx4
Обратна връзка:

Мнение от dx4 »

Радостин Стефанов написа:
Omega-x написа:Ми когато цъках новия Стрийт файтър, когато влязох в системата да видя как са движенията не различавах нищо. След време цъках на 42" ФуллХД, ми огромна разлика по всички параграфи. Това, че може да се играе и на ЦРТ телевизор е вярно, но заслужава ли си? Ще се насладиш ли абсолютно пълно на Стрийт Файтър 4 на 27" ЦРТ ТВ или предпочиташ 42" фулл ХД?
Това че може да кара Opel е вярно също но залужава ли си питам аз ? Само с болида на Ферари ще можеш да се насладиш на това да управляваш автомобил. ХАХАХА

b.t.w бокса не поддържа пълен HD - затова и кабела му е VGA. Но явно ти си го настроил специално ХАХАХА

П.П.С. Интересно аз как различавах всичко в менютата точно на Street Fighter- зависи от телевизора и настройките му както казах и преди.

Пич ти виждал ли си бокс не ми отговарай реторичен въпрос ти задавам не си иначе би видял.... Бокса има Пълен ХД и ползва HDMI кабел.Това че някой твой приятел е изполвал ВГА за да го върже към монтиора или стария си ТВ е съвсем друг въпрос но поне не говори смешки а провери преди да пишеш и да се излагаш.
it's never easy....
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

пича се опитва да убеди сам себеси. То този спор е на психическа основа. Представи си нямаш хд тв и затова казваш че монитора ти е достатачен дори да игареш на хбокс на него и си спокоен. Нямаш хбокс и казваш че пс2 е достатачно и си спокоен. Имаш хбокс и хд тв и казваш че това е достатачно и си спокоен. По принцип и аз съм на мнение че всеки трябва да се радва на това което има, а не да завижда и да се ядосва.
По принцип за хбокса и пс3 е достатачен хд реади телевизор понеже почти няма игри които да подържат фул хд
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Радостин Стефанов

Пич ти виждал ли си бокс не ми отговарай реторичен въпрос ти задавам не си иначе би видял.... Бокса има Пълен ХД и ползва HDMI кабел.Това че някой твой приятел е изполвал ВГА за да го върже към монтиора или стария си ТВ е съвсем друг въпрос но поне не говори смешки а провери преди да пишеш и да се излагаш.
В момента съм го пуснал. И не - няма пълен HD , има софтуерен ъпскейл който ИМИТИРА Full HD.

б.т.в. Монитора ми е Full HD 1920×1080 резолюция. Никаква разлика няма в изображението с 1080p или 720p телевизор със същата големина (който е абсолютно нормален за игра от метър и половина разстояние на колкото съм си го сложил.

На CRT то е по-размазано но да ми казваш че разликата е огромна - не е
Аватар
dx4
Обратна връзка:

Мнение от dx4 »

Радостин Стефанов написа:
В момента съм го пуснал. И не - няма пълен HD , има софтуерен ъпскейл който ИМИТИРА Full HD.

б.т.в. Монитора ми е Full HD 1920×1080 резолюция. Никаква разлика няма в изображението с 1080p или 720p телевизор със същата големина (който е абсолютно нормален за игра от метър и половина разстояние на колкото съм си го сложил.

На CRT то е по-размазано но да ми казваш че разликата е огромна - не е

момче ставаш смешен ходи чети за боска има пълен ХД 1080П но това не зависи от него а от играта не всички игри го подържат повечето ъпскайлват да но това не означва че кашона не вади фул хд 1080п.
it's never easy....
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Радостин Стефанов е ебаси балъка
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Радостин Стефанов

абсютно - балъче съм си.
сууупер зле.
Публикувай отговор