Автор |
Съобщение |
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Любовна сила Публикувано на: 18 Сеп 2011 21:24
Любовна сила Автор - Ясен Лъчезаров Николов
Мария беше младо момиче, когато това се случи. Беше само на петнадесет, когато се запозна с него. Днес, таази тяхна среща е в миналото, но служи за основа на нещо прекрасно. Това е история за двама души, които живеят, за да бъдат заедно. Сега Мария е на двадесет, а нейния любим е на двадесет и две. Живеят заедно, но не са женени. Лято е, и двамата влюбени са на почивка в къщата им на брега на малък остров в южните океани. Късна сутрин, лек ветрец, солено ухание на океана изпълва атмоферата около къщата. Мария се събужда в леглото и вижда, че е сама. Въздиша тихо и се прозява. Обръща се надясно към половината на любимия си и вижда красиво синьо-зелено цвете с бележка под него. Усмихва се и сяда в леглото. Взима цветето и изпълва дробовете си с приятното ухание. Става й леко на душата. Щастлива от цветето, Мария взима бележката, разгъва я и зачита. В нея пише – „Здравей, слънце мое. Станах по-раничко днес и не ми даде сърце да те събудя. Затова реших да ти напиша тази бележка и да ти дам това изумително красиво цвете, което ми напомни за теб, когато го намерих. Когато се събудиш и прочетеш това ела при мен на плажа. Целувки, Ясен“. Мария сгъна бележката и с тази щастлива лекота, привична за влюбен човек, стана от леглото и започна да се облича. Когато беше вече готова, Мария излезе от лятната къща и си пое дълбок дъх. Наоколо миришеше на тропически цветя, кокосови орехи и океанска вода. Усмихната, тя се отправи към плажа, който беше недалеч от къщата. Стигна до плажа и спря при двата шезлонга и чадъра, но Ясен не беше там. Намери още една бележка, но този път с нея имаше цвете в седемте нюанса на дъгата. Щастлива, тя зачете и тази бележка. „Помниш ли хълмчето недалеч от къщата, в посока на планината? Ще те чакам там. Обичам те“. Мария прибра бележката и се отправи към хълма. Когато стигна до там, той седеше на тревата и я чакаше с усмивка на лицето. Беше мокър, явно току що излязъл от водата, и черните му коса и брада все едно блещукаха на топлите слънчеви лъчи. Мария се затича към него и скочи в прегръдките му. Стисна го с изгарящата си любов и му каза „Обичам те!“, след което започнаха да се целуват. Мина време и двамата млади лежаха на тревата, прегърнати и голи. Мария беше по-щастлива от когато и да било. Ясен я държеше с невиждана нежност и я галеше, милваше и целуваше лекичко по устните, бузите, раменете и гърдите. Така Мария се унесе и заспа сладък сън. Когато се събуди видя до себе си половин кокосов орех с питие в него и синя сламка. Ясен седеше до нея, с другата половина от кокоса в ръка и я гледаше усмихнат. „Поспинка ли добре, цветенце мое?“ Мария се изправи и седна на тревата. „Да, мили, чувствам се прекрасно.“ Ясен отново се засмя леко и се пресегна да я целуне. „Имам нещо за теб.“ Каза той. „Тъй като днес е твоя двадесети рожден ден имам три подаръка. Тази прекрасна кутийка, която направих за теб е първия.“ Ясен извади малка дървена кутийка от черно абаносово дърво и я даде на Мария. Тя я пое с трепетни ръце и усмихнато я отвори. Вътре намери прекрасна огърлица от мидички и зелени планински кристали. Стори й се най-прекрасната огърлица, която е виждала някога. Ясен се приближи зад нея и й я сложи. Пасна й перфектно и подчертаваше красотата й. Ясен се върна на мястото си и отпи от кокоса. „Е, радвам се, че ти харесва. Втория подарък съм аз. Аз, който ще те обича и ще бъде винаги с теб – на този и на всички останали рождени дни, които ще да имаш.“ Той отново я целуна, но Мария го придърпа към себе си и започнаха да се целуват. Малко по-късно двамата отново лежаха на тревата и дишаха тежко. „А какъв е последния подарък, скъпи?“ Попита Мария. „Последния подарък, сладко мое Мими, е този прекрасен залез ето там. Днес, на твоя рожден ден, залезът е само за теб.“ Мария претръпна от щастие. Имаше всичко, което й трябва, къща на плажа, любимия до себе си, и най-красивия залез, който е виждала през живота си. Обърна се към Ясен и каза „Обичам те, мили.“ Целунаха се. А Ясен се засмя и каза тихо. „Всъщност, подаръците са четири, мила.“ Извади още една малка кутийка и се усмихна. Отвори я и от вътре се показа прекрасен сребърно –златист пръстен с бляскав оранжев камък. „Мария, ще се омъжиш ли за мен?“ Мария беше толкова щастлива, че за миг забрави къде се намира, но се усмихна, прегърна Ясен силно и извика „ДА!“. А слънцето залязваше с най-прекрасната си червена светлила, докато младите влюбени стояха прегърнати на върха на щастието. КРАЙ
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любовна сила Публикувано на: 26 Сеп 2011 00:38
Тъй като това беше адски cheesy, съм готов да предложа алтернативен край на този иначе противен разказ.
... „А какъв е последния подарък, скъпи?“ Попита Мария. „Последния подарък, сладко мое Мими, е този прекрасен залез ето там. Днес, на твоя рожден ден, залезът е само за теб.“ Мария претръпна от щастие. Имаше всичко, което й трябва, къща на плажа, любимия до себе си, и най-красивия залез, който е виждала през живота си. Обърна се към Ясен и каза „Обичам те, мили.“ Целунаха се. А Ясен се засмя и каза тихо. „Всъщност, подаръците са четири, мила.“ ...
Подивяло пламъче блесна в очите на Ясен за секунда. Макар и кратко, Мария го улови и смътно чувство обзе душата й, въпреки душевната наслада, която изпитваше благодарение на прекрасния рожден ден - подарък от нейния любим.
- Какво е то, скъпи? - попита тя, като се притисна силно в него, сякаш, за да разсее съмненията, които пламъчето в очите му пробуди в нейната иначе наивна и доверчива душа. Но за разлика от обичайната сигурност и топлина, които обикновено струяха от неговото добре изваяно тяло, тя почувства непривична студенина. Това усещане допълнително засили всичкия бързоразцъфващ смут в нейното съзнание. Със затворени очи потърси с устни неговата целувка. Това беше последният й отчаян опит да върне отново своя любим. Вместо страстната му целувка, устните й докоснаха свитите му, тънки като червей уста.
Мария погледна Ясен в очите и в този момент разбра, че това не беше нейния любим. Или по-скоро беше някаква негова сянка. Човекът до нея я гледаше със студен лудешки поглед и иронична усивка.
- Всичко наред ли е? - промълви Мария, като се отдръпна от прегръдката му. Паниката вече изцяло беше превзела нейното същество. - Всичко е точно така, както трябва да бъде - отговори Ясен. Противното изражение все още не бе напуснало неговото лице.
В този момент Ясен бръкна в джоба на ризата си, извади един нож, хвана ръката на Мария и я заби с ножа в земята. Докато Мария се опитваше с писъци на паника и болка да се освободи, нейният любим извади втори нож, свали си гащите, отряза си гениталиите и й ги натъпка в устата, докато не я удуши. След което заби ножа дълбоко в дясното си око и мигом падна мъртъв на земята.
А слънцето все още залязваше и къпеше с благодатните си лъчи влюбената двойка.
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любовна сила Публикувано на: 26 Сеп 2011 10:29
Леле, това ме разби от хилеж Хаха, трябва да го покажа на жената, и тя ще падне от смях Епичен си, но не мерси, моя разказ си е достатъчно cheesy as it is
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Любовна сила Публикувано на: 07 Окт 2011 14:23
Наистина разказчето е толкова банално и изтъркано, че въобще не ми хареса. Хубава история за двама влюбени, но нищо повече. А на такива сме се начели общо взето. Честно казано, особено познавайки хората в този форум, очаквах Ясенчо да извади накрая един нож и да ѝ покаже защо ще е с нея до последния ѝ рожден ден. Пък и в крайна сметка с какво е нарязъл кокоса - т.е. имал е нож!
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любовна сила Публикувано на: 07 Окт 2011 18:28
Твърде психо и хорър ми изкарахте разказчетоооо
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|