Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: атаката на сослите
Публикувано на: 01 Авг 2006 21:48

Беше към 23:10 бях пред компа заедно с група мармоти от алпийските специални части М.И.Л.К.А. обстановката беше нагорещена главно заради глобалното затопляне и липсата на климатик.Аз пишех доклада по случая "циганин" докато мармотите се подготвяха за поредната операция в тила на врага.Изведнъж през прозореца влетя граната а аз веднага разбрах че сослите атакуват и включих алармата.За секунди всички мармоти в базата бяха на крак и готови за битка.Лично аз си взех автомата и пуцането започна.Няколко милиона сосли се бяха отправили към нас някои от тях бяха въоръжени с калашници други с РПГ-та трети с пистолети.И понеже ние бяхме около 100-тима те извикаха подкрепления което затрудни малко нашите опити да оцелеем.И така аз поведох всички мармоти срещу малобройния по моите стандарти враг.Навсякъде летяха куршуми,гранати,сосли,мармоти и т.н. аз отстрелях 5 сосела с един хедшот останалите не бяха добри колкото мен и затова убиваха само по 2.По този начин изкарахме до 02:00 когато сослите започнаха да се оттеглят и ние вече мислехме че сме победили когато……

Профил ICQ Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 01 Авг 2006 22:28

ОМГ!!1!Какво означава 'сосъл'?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Авг 2006 22:43

сосъл-съсел или плъх

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие: ...когато...
Публикувано на: 01 Авг 2006 23:11

...когато...се върнахме в базата,а вътре от дупките по стените изскачаха мишки,които негодуваха,че сиренето им е малко и започнаха да ни ръгат с мустаците си.После пък,военопленниците-хамстерите разбиваха аквариумите си...но...поради липса на оръжие,разработиха план за секунди-2 хамстера довлякоха въртележка,един се качи и започна да набира,а друг изчака и се хвана от външната страна.Изхвърча с бясна скорост към нас и цопна върху един мармот с РПГ.Той изстреля гранатата,а тя рикушира във въртележката,смени посоката си и се насочи към нас.Но аз я хванах и полетях с нея доста навътре в тила на врага...После се разбих и загубих съзнание...След като се събудих,бях целия мокър-бил съм се разбил в река.Около мен се бяха насъбрали водни плъхове,които...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Авг 2006 09:04

защо не си написал нищо за сослите

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 02 Авг 2006 17:30

Спрете!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Авг 2006 17:51

Сосли...това е руска дума...Но няма значение,ще продължа разказчето,а защо не и някой друг да се включи?А защо не да смениш името на темата с "Разказ с по 1 сричка" така ще събереш 10 000-50 000 мнения...(Но това е наистина тъпо)
Еми добре,ето как продължава:
...които се приближиха още повече към мен...После видях сянката на един воден плъх.Той държеше нещо голямо в дясната си лапа.Уплаших се,че ще ме убие,но той замахна и ме удари по главата.Усетих тъп удар и после свистене в ушите.Сънувах,но не знаех,че сънувам...
-Мот!Събуди се!МОООТ!!!
Някой ме викаше...Това беше кравата шефка от М.И.Л.К.А...
-Мот!Добре ли си?
-Какво стана?
-Сослите ни атакуваха и взеха мъжа ми в плен!Трябва да го доведеш!Моля те,върни ми мъжа!
-Разбрано!
И аз залитнах от високият алпийски хълм,за да спася мъжа й от сослите.Но те откриха огън по мен щом прекрачих малка рекичка.Добре,че взех със себе си картечница и 3 гранати.Сложих приставка и започнах да ръся на поразия.Само след броени мигове половината от атакуващите ме сосли умряха,а другите се разбягаха.Но аз повиках моят най-добър приятел мечока и го вързах за едно дърво,което пък вързах към пънче.Дадох му трите гранати и го попитах.
-Ок,готов ли си?
-Ъъъ,дам?
-Добре тогава!
И аз извадих предпазителите и скъсах въжето.Той се отлепи с бясна скорост от земята и хвърли гранатите на стотина метра,там,където чакаха за засада сослите.В далечината се чуха три приглушени взрива и подпалени,сослите се разбягаха панически.После вързах мечока пак и се качих при него.Откъснах въжето и хвръкнах във въздуха.След десет секунди летене се разбих в малка дървена барака и ударих главата си в стъклена колба за мляко.Тя се счупи и ми направи диагонален разрез на цялата лява част на лицето.Бързо се превързах.Но зад мен нещо изфуча.Обърнах се и видях бик.След секунди сослите направиха къщата на решето с картечниците си-офанзива,ръководена от Генерал Плъховски.
Някой налетя в къщата през разбития от мен покрив.Това беше Милко,от моите хора.Той ми каза:
-Ако останем вътре,сме мъртви!
И той ме затегли с въже към хеликоптер.След като се качихме,той полетя навътре в Алпите.Мисията се провали...Когато минахме над малката рекичка,видях водни плъхове.Те ни уцелиха с РПГ и хеликоптера се разби в реката.Никой не оцеля,само аз...Довлачих се до брега,където водните плъхове ме хванаха.Един едър плъх се приближи към мен и ми лъхна на мърша:
-Кажи на тъпата си шефка,че имате една седмица,за да платите откуп за мъжа й.Искаме 1 000 000 долара или ще го заколим и изядем...ХЪХЪХЪ!!!Тръгвай,братко...ХЪХЪХЪ!!!
И аз се довлачих със сетни сили до базата си,където лежах в несвяст цял ден.
След точно седмица мислене какво да правим,ние се въоръжихме и до 23:00 часа бяхме готови за навлизане в тила на врага.
Щях да ръководя спасителна операция.
Беше към 23:10 бях пред компа заедно с група мармоти от алпийските специални части М.И.Л.К.А. обстановката беше нагорещена главно заради глобалното затопляне и липсата на климатик.Аз пишех доклада по случая "циганин" докато мармотите се подготвяха за поредната операция в тила на врага.Изведнъж през прозореца влетя граната,която гръмна и ме отнесе към една стена.Разбих си главата в нея...
Събудих се с вик...Бях на непознато място,бях целия мокър...Беше 24:00 същият ден...Опипах белега на лявата си скула.После се сетих как съм излетял с гранатата от РПГ и съм се разбил в реката...Спомних си как водния плъх ме цапардоса с бухалка.След това сънувах какво се беше случило преди седмица...Сега...Огледах се наоколо.Бяхме на брега на реката,от далечината се чуваха пукотевици.Бяхме в нещо като лагер.При мен дойде едър силует,който седна на един голям камък.Задърпа цигара,лъхна в лицето ми и ме попита:
-Какво става,братко?ХЪХЪХЪ!!!
-Ти?...
...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Авг 2006 19:51

…..Братко какво правиш тук мислех че си мъртъв и не само аз всички мислеха така.
-Слушам и не вярвам на очите си,абе ти малоумен ли си бе не помниш ли че ме отвлякоха извънземни.
-Тва не го помня.
-Както и да е дошъл съм тук да ти помогна в борбата срещу омразните сосли.Но първо трябва да се въоръжим и да ти покажа какво откраднах от извънземните.
-И какво е то?
-FMG(fuckin milk gun)
-Интересно но как се измъкна от кораба на извънземните?
-Не беше трудно просто направих свирка на шефа им.
………………

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Авг 2006 20:35

...Абе,къде е батко?
-Стига с тоя батко,бе!
-Оффф...Писна ми!Сключих договор с М.И.Л.К.А и оная тъпа крава!Писна ми!Тази история взе да става наистина тъпа!
-И на мен.Аре да идем да се напием с алпийско мляко!
-Ми аре...
И така историята приключи и сослите си заживяха като сосли,а мармотите увиваха шоколадите в станиол до края на живота си...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Авг 2006 21:38

ахахахах Пичове това много сцепи :D Трябваше да направите обаче, по-епичен завършек :lol: Примерно: Накрая шефката не издържа на напрежението, завря ме в един боров катапулт, даде ми кутийка Пепси макс, аз отпих, а тя върза за мен ядрена бойна глава. Попитах я "Сигурна ли си?", тя ми отвърна "Не се безпокой, няма захар" и сряза въжето. Полетях право към главния щаб на сослите и оттогава редовно ходя на купоните на 2рас... :D

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Авг 2006 22:41

спокойно историята за сослите ще продължи
П.П.не го приемайте като заплаха

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Авг 2006 21:59

както обещах ето го и продължението
След като батко се завърна от кораба на извънземните и ми показа оръжието което беше откраднал от тях отидохме до главния щаб за да разберем как върви войната със сослите.Шефката ни каза:
-Абе тутманици рунтави защо не побързахте сослите вече превзеха мандрата и в момента се готвят да атакуват базата!
-Спокойно ма краво батко носи некво оръжие с което ще избием всичките сосли набързо.
-Верно е тва оръжие е много мощно но за да го използваме ще ни трябва мляко.
-Абе изтривалко мръсна ти ибаваш ли са с мен бе?
-Не ма просто ни трябва мляко.
-И от де да ти го намеря тва мляко?
-Ти нямаш ли ма нъл си крава?
-Имам ма ши ми трябва масаж за да го пусна.
И така след няколко часа масажиране на тъпата крава накрая получихме 1 литър мляко от магазина…………..

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Авг 2006 09:59

понеже към моя разказ явно няма интерес спирам да пиша за воината между сослите и мармотите

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 05 Авг 2006 10:11

Сосъл, копеле!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Авг 2006 10:13

мармот копеле

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Авг 2006 23:58

Продължение...Продължение!!!
Не бе бАзикЪм са,тУва бешИ тАпУ...ЪмЪ нЪистина тАпУ...
Историйката ще разсмее някой четвъртокласник със сигурност,ама трябваше да има по-детайлни описания...Ех,колко съм важен...Направиха ми забележка,поучих се и сега аз помагам на другите.Колко съм щастлив...
( Егати флууда :wink: )

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Авг 2006 06:51

Но,докато мармотите си точеха млякото от кравата по едно време почна да се чува шума от хиляди маршируващи крака.И докато мамротите се оглеждаха един пич,който имаше бинокли се обади
-Сослите се завръщат със...чакайте да ги преброя...1,2...100435.....начи някъде към 101345души армия.
-Да са изнасяме докато можем-каза генерала на мармотската армия,кравата от която точеха мляко се изправи и каза
-Нема се плашите копелета-и кат извади една голяяяяяяяма базука комбалите на сички мармоти се оцъклиха и станаха като топчета от билярд и бяха малко по-малки от телата(не6то еи такова :blink: ),гръмна 2-3пъти с нея и се видя как във въздуха се вдигнаха няколко сосли.
Това вдигна духа на всички и те почнаха подготовка за битка.Генерала отиде в склада за оръжи и извади всякакви оръжия и дори някои нетествани прототипи като млекохвъргачка.Но изведнъж земята почна да се тресе и мармотската армия зае бойни позиций и някой от пичоете със снайпери почнаха да повалят сослите един по един,но на многобройната армия дори не и се виждаше края,а те продължаваха да прииждата.Скоро и мармотите с калашниците и автоматичните оръжия почнаха да пуцат.Сослите бяха дали много повече жертви,но това въобще не се отразяваше на тяхната бойна ефективност,докато и мармотите бяха жертви,но доста по-ценни.
-Само така копелетааааааааааа-каза кравата-нема са плашите
-Вадете самоходните установки-извика генерала-както и млекохвъргачките и може и танковете
След като мармотите взеха млекохвъргачките и почнаха да стрелят по сослите разбраха,че добрите стари огнехвъргачки вършат много по-добра работа и захвърлиха млякото и почнаха да пържат противника.Но и противника си имаше тайно оръжие-ГОЛЕМИ КОТКИ,които можеха да изядат мармота на една хапка.Мармотите изпратиха най-тъпия си войник за камикадзе и поне той успя да гръмне една от котките.Генерала каза да зареждат бойните установки с плазма и всички да се целят по котките.
Но сослите не се отказваха.Дори и с многото жертви,които бяха дали те продължаваха да вървят напред и да трепят мармотите,които почнаха да понамаляват.Но след като поеха плюнки плазма те решиха да спрат и да се кашират в някой окоп.Мармотите направиха същотото.
Следва продължение...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Авг 2006 08:42

На Patriot_Sniper и Prince of Persia разказите им са по-добри според мен.Все пак евала на талибанчо че даде идеята. :live:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Авг 2006 08:50

Талибана най-сцепи с началото. :D Инъче всичко тука ми носи радост :clap: :live: :mrgreen:

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Авг 2006 09:01

Да си довърша ли мойто или да оставя някой да го продължи?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com