Автор |
Съобщение |
taliban
|
|
|
|
Заглавие: атаката на сослите Публикувано на: 01 Авг 2006 21:48
Беше към 23:10 бях пред компа заедно с група мармоти от алпийските специални части М.И.Л.К.А. обстановката беше нагорещена главно заради глобалното затопляне и липсата на климатик.Аз пишех доклада по случая "циганин" докато мармотите се подготвяха за поредната операция в тила на врага.Изведнъж през прозореца влетя граната а аз веднага разбрах че сослите атакуват и включих алармата.За секунди всички мармоти в базата бяха на крак и готови за битка.Лично аз си взех автомата и пуцането започна.Няколко милиона сосли се бяха отправили към нас някои от тях бяха въоръжени с калашници други с РПГ-та трети с пистолети.И понеже ние бяхме около 100-тима те извикаха подкрепления което затрудни малко нашите опити да оцелеем.И така аз поведох всички мармоти срещу малобройния по моите стандарти враг.Навсякъде летяха куршуми,гранати,сосли,мармоти и т.н. аз отстрелях 5 сосела с един хедшот останалите не бяха добри колкото мен и затова убиваха само по 2.По този начин изкарахме до 02:00 когато сослите започнаха да се оттеглят и ние вече мислехме че сме победили когато……
___________________________________ Не ме банвайте за 4 път!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2006 22:28
ОМГ!!1!Какво означава 'сосъл'?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
taliban
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2006 22:43
сосъл-съсел или плъх
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: ...когато... Публикувано на: 01 Авг 2006 23:11
...когато...се върнахме в базата,а вътре от дупките по стените изскачаха мишки,които негодуваха,че сиренето им е малко и започнаха да ни ръгат с мустаците си.После пък,военопленниците-хамстерите разбиваха аквариумите си...но...поради липса на оръжие,разработиха план за секунди-2 хамстера довлякоха въртележка,един се качи и започна да набира,а друг изчака и се хвана от външната страна.Изхвърча с бясна скорост към нас и цопна върху един мармот с РПГ.Той изстреля гранатата,а тя рикушира във въртележката,смени посоката си и се насочи към нас.Но аз я хванах и полетях с нея доста навътре в тила на врага...После се разбих и загубих съзнание...След като се събудих,бях целия мокър-бил съм се разбил в река.Около мен се бяха насъбрали водни плъхове,които...
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
taliban
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2006 09:04
защо не си написал нищо за сослите
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2006 17:30
Спрете!
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2006 17:51
Сосли...това е руска дума...Но няма значение,ще продължа разказчето,а защо не и някой друг да се включи?А защо не да смениш името на темата с "Разказ с по 1 сричка" така ще събереш 10 000-50 000 мнения...(Но това е наистина тъпо)
Еми добре,ето как продължава:
...които се приближиха още повече към мен...После видях сянката на един воден плъх.Той държеше нещо голямо в дясната си лапа.Уплаших се,че ще ме убие,но той замахна и ме удари по главата.Усетих тъп удар и после свистене в ушите.Сънувах,но не знаех,че сънувам...
-Мот!Събуди се!МОООТ!!!
Някой ме викаше...Това беше кравата шефка от М.И.Л.К.А...
-Мот!Добре ли си?
-Какво стана?
-Сослите ни атакуваха и взеха мъжа ми в плен!Трябва да го доведеш!Моля те,върни ми мъжа!
-Разбрано!
И аз залитнах от високият алпийски хълм,за да спася мъжа й от сослите.Но те откриха огън по мен щом прекрачих малка рекичка.Добре,че взех със себе си картечница и 3 гранати.Сложих приставка и започнах да ръся на поразия.Само след броени мигове половината от атакуващите ме сосли умряха,а другите се разбягаха.Но аз повиках моят най-добър приятел мечока и го вързах за едно дърво,което пък вързах към пънче.Дадох му трите гранати и го попитах.
-Ок,готов ли си?
-Ъъъ,дам?
-Добре тогава!
И аз извадих предпазителите и скъсах въжето.Той се отлепи с бясна скорост от земята и хвърли гранатите на стотина метра,там,където чакаха за засада сослите.В далечината се чуха три приглушени взрива и подпалени,сослите се разбягаха панически.После вързах мечока пак и се качих при него.Откъснах въжето и хвръкнах във въздуха.След десет секунди летене се разбих в малка дървена барака и ударих главата си в стъклена колба за мляко.Тя се счупи и ми направи диагонален разрез на цялата лява част на лицето.Бързо се превързах.Но зад мен нещо изфуча.Обърнах се и видях бик.След секунди сослите направиха къщата на решето с картечниците си-офанзива,ръководена от Генерал Плъховски.
Някой налетя в къщата през разбития от мен покрив.Това беше Милко,от моите хора.Той ми каза:
-Ако останем вътре,сме мъртви!
И той ме затегли с въже към хеликоптер.След като се качихме,той полетя навътре в Алпите.Мисията се провали...Когато минахме над малката рекичка,видях водни плъхове.Те ни уцелиха с РПГ и хеликоптера се разби в реката.Никой не оцеля,само аз...Довлачих се до брега,където водните плъхове ме хванаха.Един едър плъх се приближи към мен и ми лъхна на мърша:
-Кажи на тъпата си шефка,че имате една седмица,за да платите откуп за мъжа й.Искаме 1 000 000 долара или ще го заколим и изядем...ХЪХЪХЪ!!!Тръгвай,братко...ХЪХЪХЪ!!!
И аз се довлачих със сетни сили до базата си,където лежах в несвяст цял ден.
След точно седмица мислене какво да правим,ние се въоръжихме и до 23:00 часа бяхме готови за навлизане в тила на врага.
Щях да ръководя спасителна операция.
Беше към 23:10 бях пред компа заедно с група мармоти от алпийските специални части М.И.Л.К.А. обстановката беше нагорещена главно заради глобалното затопляне и липсата на климатик.Аз пишех доклада по случая "циганин" докато мармотите се подготвяха за поредната операция в тила на врага.Изведнъж през прозореца влетя граната,която гръмна и ме отнесе към една стена.Разбих си главата в нея...
Събудих се с вик...Бях на непознато място,бях целия мокър...Беше 24:00 същият ден...Опипах белега на лявата си скула.После се сетих как съм излетял с гранатата от РПГ и съм се разбил в реката...Спомних си как водния плъх ме цапардоса с бухалка.След това сънувах какво се беше случило преди седмица...Сега...Огледах се наоколо.Бяхме на брега на реката,от далечината се чуваха пукотевици.Бяхме в нещо като лагер.При мен дойде едър силует,който седна на един голям камък.Задърпа цигара,лъхна в лицето ми и ме попита:
-Какво става,братко?ХЪХЪХЪ!!!
-Ти?...
...
|
|
|
|
|
taliban
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2006 19:51
…..Братко какво правиш тук мислех че си мъртъв и не само аз всички мислеха така.
-Слушам и не вярвам на очите си,абе ти малоумен ли си бе не помниш ли че ме отвлякоха извънземни.
-Тва не го помня.
-Както и да е дошъл съм тук да ти помогна в борбата срещу омразните сосли.Но първо трябва да се въоръжим и да ти покажа какво откраднах от извънземните.
-И какво е то?
-FMG(fuckin milk gun)
-Интересно но как се измъкна от кораба на извънземните?
-Не беше трудно просто направих свирка на шефа им.
………………
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2006 20:35
...Абе,къде е батко?
-Стига с тоя батко,бе!
-Оффф...Писна ми!Сключих договор с М.И.Л.К.А и оная тъпа крава!Писна ми!Тази история взе да става наистина тъпа!
-И на мен.Аре да идем да се напием с алпийско мляко!
-Ми аре...
И така историята приключи и сослите си заживяха като сосли,а мармотите увиваха шоколадите в станиол до края на живота си...
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2006 21:38
ахахахах Пичове това много сцепи Трябваше да направите обаче, по-епичен завършек Примерно: Накрая шефката не издържа на напрежението, завря ме в един боров катапулт, даде ми кутийка Пепси макс, аз отпих, а тя върза за мен ядрена бойна глава. Попитах я "Сигурна ли си?", тя ми отвърна "Не се безпокой, няма захар" и сряза въжето. Полетях право към главния щаб на сослите и оттогава редовно ходя на купоните на 2рас...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
taliban
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2006 22:41
спокойно историята за сослите ще продължи
П.П.не го приемайте като заплаха
|
|
|
|
|
taliban
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2006 21:59
както обещах ето го и продължението
След като батко се завърна от кораба на извънземните и ми показа оръжието което беше откраднал от тях отидохме до главния щаб за да разберем как върви войната със сослите.Шефката ни каза:
-Абе тутманици рунтави защо не побързахте сослите вече превзеха мандрата и в момента се готвят да атакуват базата!
-Спокойно ма краво батко носи некво оръжие с което ще избием всичките сосли набързо.
-Верно е тва оръжие е много мощно но за да го използваме ще ни трябва мляко.
-Абе изтривалко мръсна ти ибаваш ли са с мен бе?
-Не ма просто ни трябва мляко.
-И от де да ти го намеря тва мляко?
-Ти нямаш ли ма нъл си крава?
-Имам ма ши ми трябва масаж за да го пусна.
И така след няколко часа масажиране на тъпата крава накрая получихме 1 литър мляко от магазина…………..
|
|
|
|
|
taliban
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2006 09:59
понеже към моя разказ явно няма интерес спирам да пиша за воината между сослите и мармотите
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2006 10:11
Сосъл, копеле!
|
|
|
|
|
taliban
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2006 10:13
мармот копеле
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2006 23:58
Продължение...Продължение!!!
Не бе бАзикЪм са,тУва бешИ тАпУ...ЪмЪ нЪистина тАпУ...
Историйката ще разсмее някой четвъртокласник със сигурност,ама трябваше да има по-детайлни описания...Ех,колко съм важен...Направиха ми забележка,поучих се и сега аз помагам на другите.Колко съм щастлив...
( Егати флууда )
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2006 06:51
Но,докато мармотите си точеха млякото от кравата по едно време почна да се чува шума от хиляди маршируващи крака.И докато мамротите се оглеждаха един пич,който имаше бинокли се обади
-Сослите се завръщат със...чакайте да ги преброя...1,2...100435.....начи някъде към 101345души армия.
-Да са изнасяме докато можем-каза генерала на мармотската армия,кравата от която точеха мляко се изправи и каза
-Нема се плашите копелета-и кат извади една голяяяяяяяма базука комбалите на сички мармоти се оцъклиха и станаха като топчета от билярд и бяха малко по-малки от телата(не6то еи такова ),гръмна 2-3пъти с нея и се видя как във въздуха се вдигнаха няколко сосли.
Това вдигна духа на всички и те почнаха подготовка за битка.Генерала отиде в склада за оръжи и извади всякакви оръжия и дори някои нетествани прототипи като млекохвъргачка.Но изведнъж земята почна да се тресе и мармотската армия зае бойни позиций и някой от пичоете със снайпери почнаха да повалят сослите един по един,но на многобройната армия дори не и се виждаше края,а те продължаваха да прииждата.Скоро и мармотите с калашниците и автоматичните оръжия почнаха да пуцат.Сослите бяха дали много повече жертви,но това въобще не се отразяваше на тяхната бойна ефективност,докато и мармотите бяха жертви,но доста по-ценни.
-Само така копелетааааааааааа-каза кравата-нема са плашите
-Вадете самоходните установки-извика генерала-както и млекохвъргачките и може и танковете
След като мармотите взеха млекохвъргачките и почнаха да стрелят по сослите разбраха,че добрите стари огнехвъргачки вършат много по-добра работа и захвърлиха млякото и почнаха да пържат противника.Но и противника си имаше тайно оръжие-ГОЛЕМИ КОТКИ,които можеха да изядат мармота на една хапка.Мармотите изпратиха най-тъпия си войник за камикадзе и поне той успя да гръмне една от котките.Генерала каза да зареждат бойните установки с плазма и всички да се целят по котките.
Но сослите не се отказваха.Дори и с многото жертви,които бяха дали те продължаваха да вървят напред и да трепят мармотите,които почнаха да понамаляват.Но след като поеха плюнки плазма те решиха да спрат и да се кашират в някой окоп.Мармотите направиха същотото.
Следва продължение...
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
Myкcата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2006 08:42
На Patriot_Sniper и Prince of Persia разказите им са по-добри според мен.Все пак евала на талибанчо че даде идеята.
___________________________________ Мукси е тукаааа...
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2006 08:50
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2006 09:01
Да си довърша ли мойто или да оставя някой да го продължи?
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|