Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Бисери на изпита по Литература след 7-ми клас :) Публикувано на: 05 Юли 2006 22:20
Такива бисери каквито аз съм видял няма другаде ето няколко които чух казвай и вие ако сте разбрали дори и да не е за този изпит
---Бръчков макар и млад има много бръчки по лицето от където му излиза и името ---
---Странджата е болен от лефкимия но тогава е нямало химиотерапия и за това той е решил да умре за Бъкгария ---
___________________________________ Fuck is good , Fuck is funny , some people Fuck for money ,if you think Fuck no funny ,Fuck yourself and keep the money !!!
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2006 22:26
Абе да те ##&*&*!!@@$%$#&*
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... 3&start=40
Тука ги има.То бива тъпащина,ама напоследък форума е залят от идиотски теми.И не се отнася само за теб,оня кретен Декстър и той не се спря.Деба,ходете трупайте постове другаде
Едит:
Автора на темата,бал съм го кой беше написа: Странджата е болен от лефкимия но тогава е нямало химиотерапия и за това той е решил да умре за Бъкгария
И ако почнеш да пишеш правилно,ще е по-добре.Все пак сме Бъкгари
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2006 22:58
Цитат: ...Все пак сме Бъкгари
Дали сме Българи или БъКгари има разлика.
А по темата,чух за работата на един "приятел" от квартала-каза,че е написал:
-Хъшовете били много бедни и мизерни,затова имали само по едни гащи на гърба си...
Ама нз дали лъже
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2006 23:07
_XZORB_ написа: Цитат: ...Все пак сме Бъкгари Дали сме Българи или БъКгари има разлика. А по темата,чух за работата на един "приятел" от квартала-каза,че е написал: -Хъшовете били много бедни и мизерни,затова имали само по едни гащи на гърба си... Ама нз дали лъже
Абе ти бавен ли си бе ? Може ли да ти го сложа ? Я виж той какво е написал - "Странджата е болен от лефкимия но тогава е нямало химиотерапия и за това той е решил да умре за Бъ кгария"
За ирония чувал ли си ?! ИРОНИЯ ? Айде чети внимателно и после коментирай
|
|
|
|
|
|
Заглавие: shut up man Публикувано на: 06 Юли 2006 11:16
Да,чувал съм за ирония.И ако си си дал труда да погледнеш какво съм написал под това,което ти така критикуваш...Между другото май ти трупаш тъпи постове тук,а?
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2006 12:26
Мързи ме да ти напиша името написа: Дали сме Българи или БъКгари има разлика. А по темата,чух за работата на един "приятел" от квартала-каза,че е написал: -Хъшовете били много бедни и мизерни,затова имали само по едни гащи на гърба си... Ама нз дали лъже
Насилих се още когато постна да го прочета.И кво ? Единственото,което виждам е че се опитваш хитроумно да ме затапиш.
Сега по точка втора: Я се замисли,за тея близо 5 години от как съм тука,колко ли поста можех да натрупам ако искам ? Та,както казах,леееко си бавничък
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Пък ти Публикувано на: 06 Юли 2006 13:27
А ти пък сигурно страдаш от "хиперактивност" щом казваш,че от 5 години си имал възможността,но понеже си много "умен"
и "бърз"имаш толкова"много"...постове...
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2006 14:13
Мне,просто повече чета и по-малко пиша.Но както виждам,напоследък тенденцията е друга.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Пък ти Публикувано на: 07 Юли 2006 00:06
_XZORB_ написа: А ти пък сигурно страдаш от "хиперактивност" щом казваш,че от 5 години си имал възможността,но понеже си много "умен" и "бърз"имаш толкова"много"...постове...
А ти си някакъв кретен, извинявай, че се меся в "спора" ви, Нео, исках само да споделя мнението и наблюдението си спрямо този индивид, който усилено продължава да не загрява какво му се казва, и го намирам за интересно докъде ще стигне преди ключовите ръждясали зъбни колелца в главата му да заскърцат монотонно, пък макар и за малко, в отчаян опит да накарат останалите двигателни функции, като движението на десетимата братя - пръстите, да осъзнаят какво точно вършат и да спрат, преди да са се изложили необратимо.
Което вероятно вече се е случило
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2006 00:15
Existence написа: А ти си някакъв кретен, извинявай, че се меся в "спора" ви, Нео, исках само да споделя мнението и наблюдението си спрямо този индивид, който усилено продължава да не загрява какво му се казва, и го намирам за интересно докъде ще стигне преди ключовите ръждясали зъбни колелца в главата му да заскърцат монотонно, пък макар и за малко, в отчаян опит да накарат останалите двигателни функции, като движението на десетимата братя - пръстите, да осъзнаят какво точно вършат и да спрат, преди да са се изложили необратимо. Което вероятно вече се е случило
Точно казано!Същото си го мислех,само че не успях да го формулирам по този начин Аз просто му викам бавен :Ь
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Ти... Публикувано на: 08 Юли 2006 13:21
Фанатик
|
|
|
|
|
Dust_Princess
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2006 14:11
във ваша полза е да смените темата на форума, 'щото "Бисери на изпита по Литература след 7-ми клас " не се вързва с вашите теми на разговор
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2006 16:48
Nefto_Max_Cec написа: във ваша полза е да смените темата на форума, 'щото "Бисери на изпита по Литература след 7-ми клас " не се вързва с вашите теми на разговор
И отново:
А?
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2006 18:40
NeO_Zealot написа: Nefto_Max_Cec написа: във ваша полза е да смените темата на форума, 'щото "Бисери на изпита по Литература след 7-ми клас " не се вързва с вашите теми на разговор И отново: А?
Ко?
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|