Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Бисери на изпита по Литература след 7-ми клас :)
Публикувано на: 05 Юли 2006 22:20

Такива бисери каквито аз съм видял няма другаде ето няколко които чух казвай и вие ако сте разбрали дори и да не е за този изпит

---Бръчков макар и млад има много бръчки по лицето от където му излиза и името ---
---Странджата е болен от лефкимия но тогава е нямало химиотерапия и за това той е решил да умре за Бъкгария ---

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2006 22:26

Абе да те ##&*&*!!@@$%$#&*

http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... 3&start=40

Тука ги има.То бива тъпащина,ама напоследък форума е залят от идиотски теми.И не се отнася само за теб,оня кретен Декстър и той не се спря.Деба,ходете трупайте постове другаде

Едит:

Автора на темата,бал съм го кой беше написа:
Странджата е болен от лефкимия но тогава е нямало химиотерапия и за това той е решил да умре за Бъкгария

И ако почнеш да пишеш правилно,ще е по-добре.Все пак сме Бъкгари

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2006 22:58

Цитат:
...Все пак сме Бъкгари

Дали сме Българи или БъКгари има разлика.
А по темата,чух за работата на един "приятел" от квартала-каза,че е написал:
-Хъшовете били много бедни и мизерни,затова имали само по едни гащи на гърба си...
Ама нз дали лъже

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2006 23:07

_XZORB_ написа:
Цитат:
...Все пак сме Бъкгари

-Хъшовете били много бедни и мизерни,затова имали само по едни гащи на гърба си...
Ама нз дали лъже

Абе ти бавен ли си бе ? Може ли да ти го сложа ? Я виж той какво е написал - "Странджата е болен от лефкимия но тогава е нямало химиотерапия и за това той е решил да умре за Бъкгария"
За ирония чувал ли си ?! ИРОНИЯ ? Айде чети внимателно и после коментирай

Профил

Заглавие: shut up man
Публикувано на: 06 Юли 2006 11:16

Да,чувал съм за ирония.И ако си си дал труда да погледнеш какво съм написал под това,което ти така критикуваш...Между другото май ти трупаш тъпи постове тук,а?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2006 12:26

Мързи ме да ти напиша името написа:
Ама нз дали лъже

Насилих се още когато постна да го прочета.И кво ? Единственото,което виждам е че се опитваш хитроумно да ме затапиш.

Сега по точка втора: Я се замисли,за тея близо 5 години от как съм тука,колко ли поста можех да натрупам ако искам ? Та,както казах,леееко си бавничък

Профил

Заглавие: Пък ти
Публикувано на: 06 Юли 2006 13:27

А ти пък сигурно страдаш от "хиперактивност" щом казваш,че от 5 години си имал възможността,но понеже си много "умен"
и "бърз"имаш толкова"много"...постове...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2006 14:13

Мне,просто повече чета и по-малко пиша.Но както виждам,напоследък тенденцията е друга.

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие: Re: Пък ти
Публикувано на: 07 Юли 2006 00:06

_XZORB_ написа:
А ти пък сигурно страдаш от "хиперактивност" щом казваш,че от 5 години си имал възможността,но понеже си много "умен"
и "бърз"имаш толкова"много"...постове...

А ти си някакъв кретен, извинявай, че се меся в "спора" ви, Нео, исках само да споделя мнението и наблюдението си спрямо този индивид, който усилено продължава да не загрява какво му се казва, и го намирам за интересно докъде ще стигне преди ключовите ръждясали зъбни колелца в главата му да заскърцат монотонно, пък макар и за малко, в отчаян опит да накарат останалите двигателни функции, като движението на десетимата братя - пръстите, да осъзнаят какво точно вършат и да спрат, преди да са се изложили необратимо.
Което вероятно вече се е случило :)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2006 00:15

Existence написа:
А ти си някакъв кретен, извинявай, че се меся в "спора" ви, Нео, исках само да споделя мнението и наблюдението си спрямо този индивид, който усилено продължава да не загрява какво му се казва, и го намирам за интересно докъде ще стигне преди ключовите ръждясали зъбни колелца в главата му да заскърцат монотонно, пък макар и за малко, в отчаян опит да накарат останалите двигателни функции, като движението на десетимата братя - пръстите, да осъзнаят какво точно вършат и да спрат, преди да са се изложили необратимо.
Което вероятно вече се е случило :)

Точно казано!Същото си го мислех,само че не успях да го формулирам по този начин :lol: Аз просто му викам бавен :Ь

Профил

Заглавие: Ти...
Публикувано на: 08 Юли 2006 13:21

Фанатик

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2006 14:11

във ваша полза е да смените темата на форума, 'щото "Бисери на изпита по Литература след 7-ми клас :)" не се вързва с вашите теми на разговор :roll:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2006 16:48

Nefto_Max_Cec написа:
във ваша полза е да смените темата на форума, 'щото "Бисери на изпита по Литература след 7-ми клас :)" не се вързва с вашите теми на разговор :roll:

И отново:

А?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2006 18:40

NeO_Zealot написа:
Nefto_Max_Cec написа:

И отново:

А?

Ко?

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com