Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

The King of Kings
Аватар
Заглавие: Отражение
Публикувано на: 06 Май 2006 11:51

Искам Я повече от всичко. И мисля, че Я заслужавам. Ето го. Първият удар. Усещам болка, чувствам се безпомощен и за миг през ума ми минават стотици въпроси на объркване. Кокалчетата на ръката Му се впиват като пирони. Как Той го направи? Защо не противостоях? Каква е тази позната топлина...
И втори, и трети. Ставам все по-слаб, всяко инстинктивно предпазване е грешка, която бива наказвана от Него и с още. Отстъпвам назад... Назад, надалеч.
Осмият в корема с коляно... най-силен. Въздуха си отива... Безпомощен.
Ръцете да пазят корема. Грешка. Вдигни ги! Късно. Ударите спират, поемам въздух, но удар с крак в главата ме праща в черната бездна... Силата ме напуска.
Давай! Вик извън полето, на когото Тя е принадлежала. Много отдавна. Каза да продължавам. Вече топлината е преминала в нагорещено желязо, което ме кара да мисля повече за нея. Девети, костта Му в плътта ми. Усещам как левият ми крак вече не е част от мен, неконтролируем, неподчиним. Предател.
Десети. Завъртане във въздуха, финален удар. Изпънатият крак реже въздуха като нагорещен нож масло. Контакт. Навеждане. Не е краят. Успях!
Кракът все още е някъде над мен - дебне следващото ми движение или просто се спуска надолу, за да ме премаже. Единственото ми спасение - вкопчвам се в земята и припълзявам под Него. Хитро.
Можеш още, каза този, на когото Тя е принадлежала. Много отдавна. Срещнахме погледи. Чета мислите Му, а умът Му ми подсказва, че той Я желае повече от мен. И е готов да убие за Нея. Дал е всичко от себе си - живота, любовта си и цялото си време. Дал е цялата си болка.
Три последователни бързи удара в трупа. Вече не усещам топлината, която незабележимо се е превърнала в хлад. Няма и болката, единствено чета мислите му в погледа. Виждам как сините му очи са изпълнени с нечисто желание, примесено с омраза и гняв. Но не те са причината за студа.
Пореден удар с крак. За миг времето спира и крайника остава да виси във въздуха. Сега, каза този, на когото Тя е принадлежала. Много отдавна. Силен удар.

Фатално за Него, Той изненадан поема удара и се струполява на пода. Сините Му очи сега са някак безчувствени, вече не виждам желание в тях, а само болка. Аз Я спечелих. Убих мечтите му, сега вече той няма да усеща блажената топлина и смразяващия хлад. Сега осъзнавам, че омразата и гнева, не му принадлежат, а са отражение от моите очи в Неговите. Този, който Я спечели много отдавна, е радостен. Но аз не Я заслужавам. Опетних и нараних. Тя не ми принадлежи и не значи нищо за мен. Отказвам се от Нея.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2006 12:18

Актив, гадино такава, мразя те! Пиши по-дълго, по дяволите, не си погубвай таланта с клишета и безличностни писаници. :cry:

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2006 15:29

Не разбрах изцяло критиката към мене и не случайно е прекалено кратко. Просто идея, хаотично нахвърляна... Не предендирам за оригиналност :)

EDIT:
Аз - състезателя
Тя - победата
Той - противникът
Този, на когото е принадлежала много отдавна - треньора

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2006 15:40

Мразя те, задето имаш някаква дарба и я прахосваш по такива тийнейджърски недомислици, каквито всяко 13-годишно момиче с разбито сърце може да спише в междучасието. Искам повече от теб! Не са много тези, които могат да пишат - не затъвай и ти!

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2006 16:03

Ако "тя" е победата...примерно... аргументите на Зубро отпадат.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2006 16:43

Напротив, и тъй важи.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2006 21:07

малко offtopic:
Тренираш ли нещо или си го написал просто така(и аз не знам как)...?

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2006 22:02

AshamanBG написа:
малко offtopic:
Тренираш ли нещо или си го написал просто така(и аз не знам как)...?

Киокушинкаец е.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com