Автор |
Съобщение |
KNSpirit
|
|
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Конкурс: Разкази... "Черна роза" - 5 кръг Публикувано на: 14 Юни 2005 20:40
Дойде ми една идея. Не знам дали преди е имало такава тема,но да задам аз някакъв край на история и заглавието и,и който има желание да премери сили с някой друг в писане. До сега станахме свидетели на творчество без ограничения,но сега идеята ми е да се пише свободно,но нещата да бъдат докарани до един и същи край. На мен ми звучи многообещаващо тази тема. И примерно на месец ще променяме идеята и така ще се раждат нови творби. Кой знае колко абсурдно звучи за някой това,но мен би ми харесало.
========================
И така достгнахме до първата фаза от Tournament-a наречен разкази .... След дълги обсъждания достигнахме до срока - 14 дена. Оценяването - в последствие. И така като автор на темата пръв ще сложа завършека,пък дано ви хареса. Жанр - ънкоун, герои - ънкноун. Заглавие - 'Мечът', Завършек -
... И така мечът бе върнат на мястото,на което принадлежеше и всичко възвърна предишният си ритъм. Поне засега!
Приятно писане и нека победи най-добрият!
едит: Самият конкурс вече е факт. От днес /01.07/ в продължение на 3 дни /т.е. до 04.07./ ще се приемат коментари,мнения и оценки относно разказите. На 05 според броя споменаванията,човекът с най-добър разказ ще бъде определен! Той ще има 'привилегията' да даде следващата тема...
-----------------------------------
Победител от 1-я кръг е Demented! На ЛС той ми прати и частта за 2-я кръг!
Заглавие: Театър ------ Последно изречение: "Почакай всички да си тръгнат..."
Победител от 2-я кръг е Head_Hunter!
Заглавие: Вълк --------- Край: Тъмната фигура вдигна глава нагоре и се чу далечен вой. Той знаеше, че го вижда за последен път.
Победител от 3-я кръг е Илфирин!
Заглавие - "Горящото легло" --------- Последно изречение - "Във вонята на прах и закърнели мисли те умират".
Победител от 4-я кръг е otmastitel
Заглавие - "Черна роза" --------- Последно изречение - "Понякога просто не си заслужава".
Срокове: От 10.10 до 30.10 - писане, до 4. 11 - публикуване и оценяване 3-4 дена след това. Успех!!!
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2005 20:43
напълно одобрявам!!!
надявам се че и други ще я подкрепят. аз предлагам да даваш заглавие и край и аз да почвам да мисля разказ
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2005 20:56
Имало е ПОДОБНИ теми, разбира се, всякакви състезания и т.н. , но това всъщност е интересна идея - да дадеш заглавието и края...
Имаш в моя милост един участник
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2005 20:58
Бих желал и аз да се пробвам. Звучи ми интересно. Не мога да пиша(не съм и пробвал де), но ми се иска да се опитам.
___________________________________ Некви тестиси, некви копелета, мани мани...
|
|
|
|
|
Ludnichar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2005 21:03
Аз до сега не съм писал в творческият но звучи интересно и тоя път смятам да се пробвам...
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2005 21:20
Пиши ме и мен. По принцип, когато започвам нов разказ винаги знам какъв точно ще е края и как точно ще го напиша, така че това състезание е точно за мен.
П.П. Знам че е още рано да се дават предложения за състезанието, но вече имам едно. Нека който победи да дава заглавието и края за следващия кръг.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2005 21:31
КN-имам една идея - надявам се да я приемеш... вярно - има(и ще има) много желаещи за тази тема но представи си 25 разказа - как ще ги изчетем всички?? така че идеята ми е примерно първите десет записали се да пишат разкази. после от новата тема след това пак първите десет и т.н. какво ще кажеш??
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
KNSpirit
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2005 21:32
Head_HunteR написа: П.П. Знам че е още рано да се дават предложения за състезанието, но вече имам едно. Нека който победи да дава заглавието и края за следващия кръг.
Идеално. Добро предложение. Но аз ще водя статистика и ще сменям заглавието през 1-я пост! Ок,след 3 (три) дена слагам първата задачка, след това обаче периода ще бъде 2 седмици считано от промяната на 1-я пост (ще пиша ден и час). Или е много и това?? Все пак някой може да е възпрепятстван и да не може веднага да пише... 2 Седмици е нормално!
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2005 21:33
Мда Ловецо не лоша идея . Така победителя е едни гърди напред ( избира темата ).
Самата идея всъщност вече съм я виждал но то беше друг форум тъи че мисля и аз да се драсна стига да видя повечко от вече доказалите се "драскачи" с тях винаги ми е забавно .
П.П. Нямам много време такаче не се знае до колко ще участвам .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
KNSpirit
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2005 21:34
denik написа: КN-имам една идея - надявам се да я приемеш... вярно - има(и ще има) много желаещи за тази тема но представи си 25 разказа - как ще ги изчетем всички?? така че идеята ми е примерно първите десет записали се да пишат разкази. после от новата тема след това пак първите десет и т.н. какво ще кажеш??
Колкото повече,толкова по-добре. А и има срок (2 седмици)....Може да го намаля примерно на 10 дена,но не по-малко. Че ще се получи само бързане за пост и ще се загуби идеята - да четем приятни и интересни разкази...
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2005 21:37
denik написа: КN-имам една идея - надявам се да я приемеш... вярно - има(и ще има) много желаещи за тази тема но представи си 25 разказа - как ще ги изчетем всички?? така че идеята ми е примерно първите десет записали се да пишат разкази. после от новата тема след това пак първите десет и т.н. какво ще кажеш??
Лемар...
а иначе мисля да се пробвам срещу лошия, преди бях далече от нивото му, сега се надявам да е малко по - нормална разликата не (преди казвам в арена).
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2005 21:55
Глупаво е да ограничаваме разказите, наистина
Като те мързи да ги четеш - твой проблем, ама няма ли да ти е интересно какво са написали колегите/противниците ти?
EDIT ...
Адски - пази се от правописа
EDIT 2 : Ехааа Ето го и батко, бееее (Сентрито)
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2005 22:07
Я виж ти, каква хубава идейка. Вътре съм, няма как, и моя стил, както и на HELLwINd се е подобрил от преди, но няма да искам специален опонент...
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2005 22:55
Дайте и аз да се пробвам с вас, че отдавна нямам завършен проект за Твоческият. Винаги ми идват страхотни идеи, но когато ги напиша, виждам, че не е това, което ми се е въртяло из главата. Но да видим все пак...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2005 23:53
Мдаа, идеята определено ми харесва. Пиши ме вътре.
|
|
|
|
|
Ludnichar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2005 07:35
Тцтцтц, гадно се набутах... Като гледам голяма част от доказалите се в творческият ще пишат... Нищо, това не значи че ще се откажа... Може пък и аз да направя нещо интересно, макар че не съм писал каквото и да било в последните 1-2 години...
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2005 08:04
Идеята е много интересна и като гледам точно тези, чиито творби най-много ме кефят са вътре. Значи ще се получи нещо интересно. Може и аз да се пробвам да напиша нещо и ако преценя, че става за нещо да го пусна тук.
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2005 21:58
Ако се намери място, бих участвал и аз.
___________________________________ legalize murder
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2005 22:00
Аз съм вътре. Както каза Актив, от много време нямам завършен проект.
|
|
|
|
|
KNSpirit
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2005 22:02
Очертава се доста силно 'първенство'. Важното е накрая всички да са победители,т.е. да четем с наслада разказите на трудилите се. А това,че виждам най-ярките звезди + голямо количество кандидат-такива от творческия форум ми пълни душата. След 2 дена ще сложа началото на забавлението... Благодаря на всички за участието и одобрението...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|