Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Само за седмокласници:не ви ли писнаха тъпите произведения?
Публикувано на: 01 Апр 2005 20:53

И аз се отказвам.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2005 21:26

Нямате си и елементарна представа за това, колко много ви съжалявам...
(продиктувано от първото изречение)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2005 22:46

Абе , съгласен съм с вас , ама донякъде , щото да наречеш "Тартюф" или "Дон Кихот" или "Немили-недраги" или Старогръцката митология тъпи , трябва да си наистина ограничен човек . Е не знам какви сте . Принципно експеримента ви наистина ще е интересен . Само дето , сте изпозлвали наистина тъпи персонажи ( сори , фентъзито не е моя жанр )

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2005 22:55

Единият проблем е, че едва 1% от седмокласниците могат да разберат проблематиката на произведенията.
Вторият е, че едва 1% от даскалите могат да я обяснят.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2005 22:56

slim_k написа:
Абе , съгласен съм с вас , ама донякъде , щото да наречеш "Тартюф" или "Дон Кихот" или "Немили-недраги" или Старогръцката митология тъпи , трябва да си наистина ограничен човек . Е не знам какви сте . Принципно експеримента ви наистина ще е интересен . Само дето , сте изпозлвали наистина тъпи персонажи ( сори , фентъзито не е моя жанр )

Говоря за произведенията в 7 клас.И не за няма "Дон Кихот" "Тартюф" Старогръцката митология.

Pleasure your torture, I will endure

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Апр 2005 07:35

Дам, тази теми4ки дето сте дали ми харесват.:)Продължавайте така.:)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Апр 2005 15:15

Dheart написа:
slim_k написа:

Говоря за произведенията в 7 клас.И не за няма "Дон Кихот" "Тартюф" Старогръцката митология.

И какво - "Немили-недраги" е глупаво произведение ??? Вземи отиди гледай "Хъшове" в Народния ( пиеса по Немили-недраги пак от Иван Вазов , постановка на Ал.Морфов , спечели Аскер за най-добра пиеса ) и малко надмогни целодневното геймене.
Добра тема е :
Арктурус Мегнск - смяна на идеали или лицемерие .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Апр 2005 16:28

:!:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Апр 2005 16:48

Хехехееее, тоя ремейк на "Опълченците на Шипка" е адския. Я дай още ако намериш :lol:

Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 02 Апр 2005 17:10

*Ghost Master написа:
Хехехееее, тоя ремейк на "Опълченците на Шипка" е адския. Я дай още ако намериш :lol:
Виж моят например, "Епопея на изядените".

А иначе това за "тъпите стари произведения" е просто под всякаква критика... Става въпрос за класика, която се чете от не една и две години, а вие я заклеймявате, защото била... ами стара. Добре де, ами сегашното поколение с какво ще бъде запомнено? Със сатанинските извращения на една или друга игра, с масовата дебилизация на така наречените "геймъри"? Това е изключително глупаво, въпреки че оценявам иронията в случая.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Апр 2005 17:38

Нямате си и представа колко паднахте.. Мен точно стихотворенията на Ботев и тези на Вазов ме накараха да се пробвам и аз, именно някои техни творби ме накараха да пиша... Говоря за абсолютно всички неща, изучавани в 7 клас. Всяко едно е уникално за българите. "За българите" - защото са свързани с българската история и българските възприятия..

Но просто тази гавра с тези стихотворения не бива да остава.. (Говоря за Опълченците).. А най-добре ще е да затриете всичко написано, да се отвърнете от думите си..

Иначе фрийк - за това си абсолютно прав. Просто произведенията са прекалено дълбоки за ранната възраст на седмокласниците.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Апр 2005 21:45

Съгласен съм че тези величественни творби не трябва да се "тъпчат" по този начин, но идеите на Dheart за съчиненията е много добра и интересна. За сажеление седмокласниците ще четат с по-голям интерес такива произведения на съвременното геймъско изкуство. Аз също съм седмокласник и подкрепям защитата на великите български творчества, но също така не съм против геймърските произведения.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Апр 2005 23:17

Ами тогава седни и напиши 5 реда (листа). Или възпей Гордън в някоя ода. И ще си новия Вазов. Дори ще ти целуна ръка.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Апр 2005 23:24

creator написа:
Ами тогава седни и напиши 5 реда (листа). Или възпей Гордън в някоя ода. И ще си новия Вазов. Дори ще ти целуна ръка.

Ще се пробвам. Единствения ми плюс е че се казвам Иван. :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Апр 2005 23:48

bwхахахахахахахахахаха!!! ТЪПИ!!!!????? Абе благодарение на тях са се запазили българските нрави и обиячай ве!!! Както и допълват историята. не говори преди да си запознат!

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com