Първо реших да го правя много голямо но от собствен опит разбрах,че никой не чете "прекалено дълги неща.С две думи малко го поскасих тази част е пред последната:
Минаха няколко дни а от Дрейк нямаше никаква вест.Алис вече бе свикнала с факта,че пак ще и се наложи да трепе кръвожадни мъртви неща,но все пак леко се успокои от мисълта,че Дрейк се е отказал.Докато тя размишляваше се чу телефонния звън.
-слетобет,4 часа,пред ресторанта на Саманта.......
Тя затвори,но веднага след това се звънна повторно
-Алис,аз съм Лорен.Защо не ми се обади като се прибра?
-оо савсем забравих,многог съжалявам Лорен.
-Добрели си си?Звучиш ми малко странно.
-Не,нищо ми няма но ще се наложи отново да замина.
-Защо,къде?!
-Няма значение
и затвори телефона.
Наближаваше 4 часа и Алис се приготвяше за излизане.Облече се набързо,грабна едно уръжие (за всеки случай)и замина.
Дрейк и група от хора чакаха пред ресторанта.Алис закъсняваше жече с десет минути и той започна да се изнервя.Обикаляше в кръг,мачкаше си пръстите от напрежение,и точно в момента когато сърцето му щеше да избухне(не защото си мисли,че Алис се е отказала,а защото хората, с които е ще го убият ако се окаже,че ги е разхождал напразно)от тъмнината леко се подаде женски силует.
-Алис ти ли си?!
-Зависи
-От какво?
-От това дали си ми довел надеждни и силни хора.
-Разбира се ти какво учакваше (въпреки,че отговора,който беше в главата му бе "силни са но за надеждни несъм много сигурен...."); а ти ще ми дадеш ли най-накрая парите?!
-Разбира се ти какво учакваше.
Така стана и размяната хората и информацията срещу 50 000 долара (Алис е богата жена
)
В послетствие разбра какви хора и е донесъл нещастникът Дрейк-студени,мислещи само за стрелби и неспособни да завързват контакти с други хора.Въпреки това тя исползва времето до края на деня да се опита да опознае всеки един от тях,до колкото е възможно.Лени е компютърният специалист,може да разбие всяка защита и никои код не може да го спре.
Джим (на който викаха biceps) е момчето с мусколите.Ще наблъска всеки,който го погледне на криво.
Сара е като точно копие на Джим но в женски пол.Твърда,с груб език и много безсърдечна.
Веднага след като ги упозна Алис разбра че ще трябва да добави и свой човек в екипа.(тя не искаше да влезе сама в място пълно със умрели хора готови на всичко за да си опитат малко от нея и на всичкото отгоре с хора,които не познава.
Дрейк беше облян изцяло с гореща пот.Беше решил да искара пари и 50 000 долара не му бяха достатъчни .Беше си определил среща със собственика на Амбрела (((За жалост на срещнах името му във филма и ще си го измисля))) Франк Пиърс.
-Здравейте г-н Пиърс.
-Здравейте........
-Наричайте ме Дрейк
-мога ли да ти помогна с нещо....Дрейк
-зависи интересува ли ви информацият,че някой ще се опита да ви убие?
Краят вече е предвидим