Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Олимпийски игри - Хард/Софт/Игри/Торба с идеи
Публикувано на: 29 Авг 2004 12:45

Тук ще пишем след няколко дена...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Авг 2004 18:04

Учасници в специалист по:

Хардуер:

Sentry
freeze

Софтуер:

Sentry
freeze

Игри:

Sentry
freeze
Deywona
Blood_Demis
high_tiil_i_die
One Eyed Jack

Торба с идеи:

Хисарският поп
Sentry
Active

Жребий:

Игри

freeze vs. Sentry
Deywona vs. One Eyed jack
High Till i Die vs. Blood demis

Хардуер

Sentry vs. freeze

Софтуер

Sentry vs. freeze

Торба с идеи:

Хисарският поп vs. Sentry

Забележка: Active се класира за финала директно.

Програма:

Игри:

freeze vs. Sentry --- Начало 2 Септ. 16:00 ; Край 2 Септ. 21:00
Deywona vs. One Eyed jack --- Начало 2 Септ. 16:00 ; Край 2 Септ. 21:00
High Till i Die vs. Blood demis --- Начало 2 Септ. 16:00 ; Край 2 Септ. 21:00

Хардуер:

Sentry vs. freeze --- Начало 2 Септ. 16:00 ; Край 2 Септ. 21:00

Софтуер:

Sentry vs. freeze --- Начало 2 Септ. 16:00 ; Край 2 Септ. 21:00

Торба с идеи:

Хисарският поп vs. Sentry --- Начало 1 Септ. 10:00 ; Край 4 Септ. 21:00 ПРОМЕНЕНА!!!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Авг 2004 19:01

RIP, аз участвам в специалист по игри, но не пише срещу кой съм.

Всъщност аз трябва да съм срещу freeze, coder не го намирам в списъка с участващите.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Авг 2004 19:24

аре ся ко правим аз съм срещу хай_тайл_ай_дай

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Авг 2004 21:23

Поправено.Грешката е била на Танаси,тъй като копирах вече събраната информация...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2004 10:44

Закъснях с 2 часа,така че времето се удължава - от 12:00 до 23:00 днес.

Думата над койято трябва да разсъждавате и давате идеи е "Врата" . Беше предвидена друга дума,но беше прекалено трудна откъм разсъждения,докато тук вариантите са много повече.

Хисарският поп vs. Sentry --- ФИНАЛЪТ ЗАПОЧВА!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2004 16:30

Как да си направим ръка с подръчни средства!?

Ако ви трябва повече пространство в стаята или искате бърз достъп до съседните стаи без да и се наллага да преминавате през коридора!
Тогава не са ви нъжни съветите на Хорст Фукс (ВеЦе телешоп) ами просто малко креативност! А ако сте леко тъп и неможе да се сетите как да си направите врата, тук е мястото да научите как!
Първото и най важно правило! Неизползвайте експлозив за да направите дупка в стената необходима ви за вратата тъй като рискувате да срутите цялата стена, та дори и целия блок, който едва едва се крепи! Първо ще започнм с обилното поливане на желания от вас отрязък със вода! Най добре използвайте маркуч, но може да лисвате кофи с вода! Всеки ден извършвайте тазии дейност по 15 пъти на по поции от 5 минути! (ето затова е желателно да използвате маркуч) Така след еда седмица ще имате вече разложил се и мухлясъл панел , лесен за обработка! Сега ви е нъжен чук, мотика или друг удибен инстромент за къртене! Първо ударете със все сила в центъра на отрязъка мокър участък на мястото за вратата! Така ще отслабите още повече здравината на панела! Сега идва мястото на чука, с него леко и финно отстранете панелнаа настилка! Вече имате готова дупка, така мечтания от вас портал. Сега е нужно само да отидете и да отсечете някоя топола, за да направите вратата по здрава и приятна на външен вид! Не се чудете ами отсечете 2 дъски 2метра високи и 50 см широки и 1 дъска метър на 50! Сега сте готови! Купете си 1 литър лепило (желателно е да е Хелметекс или Рила и залепете дъските -> вие си знаете как. Вече сте готови! Обаче ако нямате топола под ръка, ползвайтв картон или в най-лошия случай, облицовката на старият ви трабант! Пак ше свърши работа, само е нужно да изрежете споменатите участъци от него с ножица или швейцарско ножче. А сега е нужно да направим самата ВРАТА, която ще отваряте и затваряте колкото си искате! Помните ли масата в хола! Да точно онази която я купихте преди 5 години а така и не я ползвате! Отидте и я разглобете! От дървените и части си сглобете вратата! За което ще са ви нужни и дузина пирони или вече споменатото лепило Хелми или Рила! Е вече си имате Врата, а и в хола ви е по свободно! Сега да преминем към бравата! Пробийте дупка във вратата и пъхнете една най обикновена пръчка! Тя ще ви служи за захват, като отваряте или затваряте вратата! Сега сме готови вече да инсталираме вратата! Но първо да сложим пантите! За целта вземете 2 пирона и заковете в станата с тях две капачки от бира (НО ОТ ТЕЗИ ДЕТО СЕ ОТВАРЯТ С РЪКА, ТОЕСТ дет не вие нужна закачалка като ШУМЕНСКО или ТУБОРГ ( Да да, точно така, онези малките). Сега заковете и два пирона във вратата, но ги извийте така че да може да влезнат в дупките на капачките! Закрепихте вратата. добре! Сега да я боядисаме! Е тук вече си знаете, копувате си латекс и го лисвате от двете страни!
Е какво мислите! Творението ви е вече готово и вие имате така желаната врата...Е не като тези от рекламите но пък е ваше творение и вие я обичате и сте горд че може да я ползвате.

Е това беше идеята ми за врата! Насявам се да ви е от полза и да си я ползвате със здраве! Следващия път очаквайте "Как да си направим лека кола"...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2004 17:00

Дам забавно но на моменти леко забоксуваше ! Абе мисля че може и по-добре ! Аре чакаме !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2004 17:11

Бе аз съм, ама като се каже врата и ми идват на ум само стандартните врати на шкафчета, на гардероби, между стаи или входни врати. На времето имаше един виж "Какво можеш да направиш с една тухла?" Отговорът е "Да заблъскам по главата тоя дето ми зададе въпроса"

Единственото нестандартно нещо, което ми дойде за врата е такава, която може да се измъква на релси и така се отваря, но това не е нищо ново. Всичко, което се сетя е вече използвано, освен... А ха, такова нещо няма никъде. Значи представете си нещо като... чекмедже в стената, в което да може да се побере един човек. Т.Е. вместо входна врата имаме входно чекмедже в дебела стена. На глед е като обикновенна врана, но когато я отключим и я дръпнем излиза малко помещение, в което да влезем. Това нещо ще е по-безопасно от обикновенната врата, защото когато се издърпа до някакво ниво входното чекмедже, щтраква втори заключващ механизъм(прост, като на вратите без брави за натискане от външната страна). Той ще се освобождава чрез друг ключ. Всъщност сега имаме чекмедже, при отварянето, на което се изправяме пред врата. Но тази врата не може да се отвори, докато чекмеджето не се затвори. Това ще става с електромотори(грижим се за природата), които се задействат чрез код и затварят чермеджето. Така имаме тройна защита срещу нежелано проникване. За удобство на потребителя ще може някои от защитите да се махата по желание.
Ето общата схема на това как ще изглежда съоръжението.
..... __
___| .________
___| |________
....__|- метал(предполагаемо стомана)

Ще се правите, че не виждате точките, нали :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2004 18:09

Хе-хе...правилно,блъскането по главата би ми се отразило добре.Но можеше да проявиш повече креативност...в ЛС-то каза,че не би трябвало да имаш проблем за времето,така че вярвам то не е причина.

Иначе май няма смисъл да се чака до 23:00 вече...така че почвайте гласуването.Един глас от мен за Поп-а.Макар и 2-те идеи да бяха елементарни,някак си неговата беше по-свежа и по-добре написана :wink: .

КРАЙ НА ГЛАСУВАНЕТО --- 2-ри 16:00

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2004 18:45

Аз си мислех, че трябва да даваме идеи за развитие на форума, но с вратите с в лоши отношения.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2004 19:10

Попа наистина направи смех но уви това бе всичко !
От друга страна идеята на Ривър беше доста оригинална ! Мисля че заслужи гласът ми ! Да не говорим че някой ден може да имаме точно такива врати (е малко вероятно но все пак нищо се не знае )!

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2004 19:25

Глас за Сентри

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2004 13:22

Sentry - Попа 2:1, остават около 2 часа до края.

ВАЖНО!!!

СРЕЩИТЕ ОТ "ИГРИ","СОФТУЕР","ХАРДУЕР" СЕ ОТЛАГАТ С НЯКОЛКО ДЕНА!!!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2004 15:42

Sentry победител с 2:1 гласа! Честито!

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: