Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Orc,ot peon do 6aman... Публикувано на: 14 Окт 2003 18:09
Znaete li koi e izmislil orkite?Az,razbira se,znam otgovora na tozi vapros,ama niama da vi kaja,tui kato sum gaden Potete se s tozi vapros !
|
|
|
|
|
Night Shade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2003 18:13
Имаш постнати точно три мнения и нито едно от тях не е смислено. За какво изобщо влизаш във форума?
___________________________________ you don't get what is fair you get what you bargain
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2003 18:24
Koi e izmislil orkite?!?V 4ie tvor4estvo se spomenavat za purvi put?Ako iziasnia o6te malko toia vapros vsi4ki 6te se setite za otgovora!Iskam da razbera dali niakoi naistnia znae otgovora na vaposa,ako li ne az 6te go kaja tezi dni!Iasno???
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2003 19:30
Da,literaturno tvor4estvo,NO to4no v literaturno tvor4estvo sa izmisleni orkite,a ne v niakvi mitove i legendi!Pitam:koi e izmislil orkite(stava duma za pisatel)?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2003 19:38
Da,pozna!Bravo!Neveroiatno,napravo fenomenalno Da toi e!Kato razbrah tva,ne mojeh da poviarvam(misleh,4e sa pi4ovete ot bllizard )
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2003 19:44
Поначало, ако не ме лъже паметта, в скандинавската митология орките са хора, живеещи под земята. Дж.Р.Р Толкин доразвива тази идея в друга посока и превръща орките в известни литературни и геймгерои. Така че те не могат да се смятат за негово откритие, по-скоро той дообогатява и усъвършенства образа им. Доста тъпо от твоя страна, като си мислиш, че Blizzard са измислили орките. Показваш ниска култура и ниво на интелигентност. Но това май вече го знам.
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2003 21:01
Ti mai si po-tup i ot lorda na tumnianata,6toto vaob6te ne zagriava6 ot bazik!Taka,4e ne se mesi tam kadeto ne ti e rabotata
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2003 21:13
<TT2> seen bazik in #pcmaniaforum
<SeenServ> I haven't seen bazik recently
Абе момче... къде видя бъзик в смешната си тема, аз го виждам само в глупостта ти. Смешно е да покажеш колко си глупав и като се осъзнаеш, да го изкараш шега. А доколкото знам тази тема не е направена само за теб и егото ти, а за всички от форума, така че не би могъл да ме разкараш оттук по никакъв начин. Но дори по-невъзможно е да ме накараш да спра да се хиля. Два пъти вече ползваш You are stupid емотиконка, наистина ли мислиш, че си по-умен от мен? Съмнявам се някой друг да мисли така... та как, казваш, се работеше с акаунти и профили тук?
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2003 14:53
Кой спомена, че съм тъп, а? Кой, а? Ъъъ? Paun4o, приятелю олигофрен, що пак моето име намесваш? Що сме врагове? Бива ли да се нервираш като си доказал и на мен, и на ТТ2, и на Manny_Calavera, и изобщо на сички в тоя форум че си по-тъп и от тухлите в стената зад мене? Не така де, бъди оптимист! Мисли позитивно! Излез на рвното Софийско поле, дишай дълбоко, па ни направи услуга и лапни дулото. Бива ли?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2003 18:47
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2003 18:48
Gosta be6e moiata skromna li4nost
|
|
|
|
|
darky
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2003 18:44
ne ne ne humaN_paun4o 4ove4e ti si ebasi tragediqta...basi sme6nata tema 4estno...moje bi v neq ima skrit zamisul,do koito na6ite prosti mozuci ne mogat da dostignat,do neq samo moje da se dobere ti vis6iqt intelekt na foruma...no...da proqvim supri4astnos kum 4ujdoto ne6astie...1 min mul4anie
___________________________________ Sleep all day
party all night
never grow up
never die!!!
|
|
|
|
|
Dark-Agent
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2003 18:50
___________________________________ In the darkness I will find you
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2003 19:22
Dark-Agent написа:
Ееех... аз защо се трепах да обяснявам, че Толкин само ги е доразвил от митологията? Все едно да питаш кой е открил змейовете.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2003 19:31
Ех, ТТ2, ти не разбра ли, че некои хора просто не я разбират тая митология и тва си е. По-лесно им е да вярват, че некви производители на РС игри са сътворили нещо, вместо да си представят, че то иде от древността. Какво да се прави - това предпочитат Аман от PCманиаци!
|
|
|
|
|
Dark-Agent
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2003 21:01
TT2 написа: Dark-Agent написа: Ееех... аз защо се трепах да обяснявам, че Толкин само ги е доразвил от митологията? Все едно да питаш кой е открил змейовете.
TT2 izviniavai no az prosto ne sam zapoznat s skandinavskata mitologia
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2003 21:05
Няма проблем, но преди това в тази тема си го написах
|
|
|
|
|
Dark-Agent
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2003 23:16
Az dori ne si pravih troda da cheta temata do kraia chetoh ia tochno kato Pun4o se izcepi che mislel che Blizzard sa izmislili orkite
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Окт 2003 23:17
Mitologiata niama ni6to ob6to s orkite!Nabiite si go v tupite glavi!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2003 20:14
abe human_paun4o q vzemi mlukni
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|