Orc,ot peon do 6aman...
-
Human_Paun4o
Orc,ot peon do 6aman...
Znaete li koi e izmislil orkite?Az,razbira se,znam otgovora na tozi vapros,ama niama da vi kaja,tui kato sum gaden
Potete se s tozi vapros !
- Night Shade
-
Human_Paun4o
-
Human_Paun4o
-
Human_Paun4o
Поначало, ако не ме лъже паметта, в скандинавската митология орките са хора, живеещи под земята. Дж.Р.Р Толкин доразвива тази идея в друга посока и превръща орките в известни литературни и геймгерои. Така че те не могат да се смятат за негово откритие, по-скоро той дообогатява и усъвършенства образа им. Доста тъпо от твоя страна, като си мислиш, че Blizzard са измислили орките. Показваш ниска култура и ниво на интелигентност. Но това май вече го знам.
Reise, Reise,
Seemann, reise,
und die Wellen weinen leise,
in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer
-
Human_Paun4o
<TT2> seen bazik in #pcmaniaforum
<SeenServ> I haven't seen bazik recently
Абе момче... къде видя бъзик в смешната си тема, аз го виждам само в глупостта ти. Смешно е да покажеш колко си глупав и като се осъзнаеш, да го изкараш шега. А доколкото знам тази тема не е направена само за теб и егото ти, а за всички от форума, така че не би могъл да ме разкараш оттук по никакъв начин. Но дори по-невъзможно е да ме накараш да спра да се хиля. :mrgreen: Два пъти вече ползваш You are stupid емотиконка, наистина ли мислиш, че си по-умен от мен? Съмнявам се някой друг да мисли така... та как, казваш, се работеше с акаунти и профили тук?

<SeenServ> I haven't seen bazik recently
Абе момче... къде видя бъзик в смешната си тема, аз го виждам само в глупостта ти. Смешно е да покажеш колко си глупав и като се осъзнаеш, да го изкараш шега. А доколкото знам тази тема не е направена само за теб и егото ти, а за всички от форума, така че не би могъл да ме разкараш оттук по никакъв начин. Но дори по-невъзможно е да ме накараш да спра да се хиля. :mrgreen: Два пъти вече ползваш You are stupid емотиконка, наистина ли мислиш, че си по-умен от мен? Съмнявам се някой друг да мисли така... та как, казваш, се работеше с акаунти и профили тук?
Reise, Reise,
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer
Кой спомена, че съм тъп, а? Кой, а? Ъъъ? Paun4o, приятелю олигофрен, що пак моето име намесваш? Що сме врагове? Бива ли да се нервираш като си доказал и на мен, и на ТТ2, и на Manny_Calavera, и изобщо на сички в тоя форум че си по-тъп и от тухлите в стената зад мене? Не така де, бъди оптимист! Мисли позитивно! Излез на рвното Софийско поле, дишай дълбоко, па ни направи услуга и лапни дулото. Бива ли?
ne ne ne humaN_paun4o 4ove4e ti si ebasi tragediqta...basi sme6nata tema 4estno...moje bi v neq ima skrit zamisul,do koito na6ite prosti mozuci ne mogat da dostignat,do neq samo moje da se dobere ti vis6iqt intelekt na foruma...no...da proqvim supri4astnos kum 4ujdoto ne6astie...1 min mul4anie
Sleep all day
party all night
never grow up
never die!!!
party all night
never grow up
never die!!!
- Dark-Agent
- Обратна връзка:
Ave zashto vinagi se vadiat takiva idioti kato Human_Paun4o.Ne znam otkade si reshil che orkite sa izmisleni ot Blizzard sled kato Вастелинат на Пръстените e izliazal dori predi Warcraft ama ti edva li si sednal da go chetesh knigata a si gledal filma i si si kazal te sa zeli ideiat ot Blizzard

In the darkness I will find you
Ееех... аз защо се трепах да обяснявам, че Толкин само ги е доразвил от митологията? Все едно да питаш кой е открил змейовете.Dark-Agent написа:Ave zashto vinagi se vadiat takiva idioti kato Human_Paun4o.Ne znam otkade si reshil che orkite sa izmisleni ot Blizzard sled kato Вастелинат на Пръстените e izliazal dori predi Warcraft ama ti edva li si sednal da go chetesh knigata a si gledal filma i si si kazal te sa zeli ideiat ot Blizzard![]()
![]()
Reise, Reise,
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer
- Dark-Agent
- Обратна връзка:
TT2 izviniavai no az prosto ne sam zapoznat s skandinavskata mitologiaTT2 написа:Ееех... аз защо се трепах да обяснявам, че Толкин само ги е доразвил от митологията? Все едно да питаш кой е открил змейовете.Dark-Agent написа:Ave zashto vinagi se vadiat takiva idioti kato Human_Paun4o.Ne znam otkade si reshil che orkite sa izmisleni ot Blizzard sled kato Вастелинат на Пръстените e izliazal dori predi Warcraft ama ti edva li si sednal da go chetesh knigata a si gledal filma i si si kazal te sa zeli ideiat ot Blizzard![]()
![]()
In the darkness I will find you
Няма проблем, но преди това в тази тема си го написах 
Reise, Reise,
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer
Seemann, reise,