Автор |
Съобщение |
HELLwINd
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4654.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Окт 2004 22:51
Абе аре верно някой да направи анкета за флудър на годината? Давам го като въпрос за да не бъда номиниран и аз. Ако мислите че ще е fun давайте. Няма да е няква ревулоиционна за доброто име на форума тема ама все пак ще е по добре от" Имте ли черно под ноктите". Мога и аз да се заема ама не е в имиджа ми да пускам теми ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
JazzJack
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4497.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2004 10:29
Кодър,ти ще си нещо като гловен герой
Ивъл,теб те знаем
Хел-няма да се приеме добре
Хед-не се разбрахме,но нищо
И понеже станаха много ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ( ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ) приключвам ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
HELLwINd
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4654.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2004 12:01
JazzJack написа: Кодър,ти ще си нещо като гловен герой Ивъл,теб те знаем Хел-няма да се приеме добре Хед-не се разбрахме,но нищо И понеже станаха много ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ( ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ) приключвам ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Аха...не помислих за флудърите, често не мисля за тях като хора можещи да не приемат нещо и ,че от това може да ми пука. Бе вярно е ще стане много голяма гюрунтия.
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
wannabe
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Proud.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2004 14:20
Аве мене що ме няма ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
JazzJack
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2004 15:02
D00MGuard написа: Аве мене що ме няма ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Изпроси си някаква роля де! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
wannabe
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2004 15:21
JazzJack написа: D00MGuard написа: Аве мене що ме няма ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Изпроси си някаква роля де! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ми де да знам.Даи нещо ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
JazzJack
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2004 15:23
D00MGuard написа: JazzJack написа: D00MGuard написа: Аве мене що ме няма ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Изпроси си някаква роля де! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ми де да знам.Даи нещо ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Имам свободна роля за ядосан шеф?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
wannabe
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2004 15:31
JazzJack написа: D00MGuard написа: JazzJack написа: D00MGuard написа: Аве мене що ме няма ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Изпроси си някаква роля де! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ми де да знам.Даи нещо ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Имам свободна роля за ядосан шеф? Ми хубаво,даи я ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) (ама ква ми е заплатата ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
JazzJack
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2004 15:32
D00MGuard написа: JazzJack написа: D00MGuard написа: JazzJack написа: D00MGuard написа: Аве мене що ме няма ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Изпроси си някаква роля де! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ми де да знам.Даи нещо ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Имам свободна роля за ядосан шеф? Ми хубаво,даи я ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) (ама ква ми е заплатата ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) )
После ще се разберем ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
shantararam
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3782_1262703942.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2004 17:43
Аз вече почнах работа по филмчето по първата част на разказа. За сега съм направил декорите за 1 и 2 сцена ( със Стелт, Хънтър и когато отива пред къщата на кмета). С тази скорост, може би до най-късно неделя ще съм готов със филмчето. Само че няма да е озвучено, понеже няма как. Ще го направя със субтитри. Това обаче не значи че няма да има звуков фон, звукови ефекти.
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
zip0
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4095.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2004 09:43
Даи и на мене няква роля плс. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
wannabe
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2004 14:15
*Ghost Master написа: Аз вече почнах работа по филмчето по първата част на разказа. За сега съм направил декорите за 1 и 2 сцена ( със Стелт, Хънтър и когато отива пред къщата на кмета). С тази скорост, може би до най-късно неделя ще съм готов със филмчето. Само че няма да е озвучено, понеже няма как. Ще го направя със субтитри. Това обаче не значи че няма да има звуков фон, звукови ефекти. Искам и аз да участвам във филмчето ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Culture Nineteen
|
![Аватар](http://trp.hit.bg/seldon1.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2004 14:31
Е аре и аз искам се видя що за клоун съм.Пиши ме!
П.П.Творящия ще бъде пънкар ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) !!!
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
JazzJack
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2004 14:33
Aters написа: Е аре и аз искам се видя що за клоун съм.Пиши ме! П.П.Творящия ще бъде пънкар ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) !!!
Аз ли съм "творящия"???
Не обещавам на всички!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Culture Nineteen
|
![Аватар](http://trp.hit.bg/seldon1.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2004 14:49
JazzJack написа: Aters написа: Е аре и аз искам се видя що за клоун съм.Пиши ме! П.П.Творящия ще бъде пънкар ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) !!! Аз ли съм "творящия"??? Не обещавам на всички!
Не творящия Тончев ,нали си взе стария ник, та каза ,че ненавижда пънка.
П.П.Щях да се изумя ако беше събрал всички!
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
JazzJack
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2004 16:33
D00MGuard написа: *Ghost Master написа: Аз вече почнах работа по филмчето по първата част на разказа. За сега съм направил декорите за 1 и 2 сцена ( със Стелт, Хънтър и когато отива пред къщата на кмета). С тази скорост, може би до най-късно неделя ще съм готов със филмчето. Само че няма да е озвучено, понеже няма как. Ще го направя със субтитри. Това обаче не значи че няма да има звуков фон, звукови ефекти. Искам и аз да участвам във филмчето ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Не става,тъю като не участваш в първата част!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
wannabe
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2004 16:48
JazzJack написа: D00MGuard написа: *Ghost Master написа: Аз вече почнах работа по филмчето по първата част на разказа. За сега съм направил декорите за 1 и 2 сцена ( със Стелт, Хънтър и когато отива пред къщата на кмета). С тази скорост, може би до най-късно неделя ще съм готов със филмчето. Само че няма да е озвучено, понеже няма как. Ще го направя със субтитри. Това обаче не значи че няма да има звуков фон, звукови ефекти. Искам и аз да участвам във филмчето ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Не става,тъю като не участваш в първата част! Чувствам се дискриминиран... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2004 17:34
D00MGuard написа: JazzJack написа: D00MGuard написа: *Ghost Master написа: Аз вече почнах работа по филмчето по първата част на разказа. За сега съм направил декорите за 1 и 2 сцена ( със Стелт, Хънтър и когато отива пред къщата на кмета). С тази скорост, може би до най-късно неделя ще съм готов със филмчето. Само че няма да е озвучено, понеже няма как. Ще го направя със субтитри. Това обаче не значи че няма да има звуков фон, звукови ефекти. Искам и аз да участвам във филмчето ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Не става,тъю като не участваш в първата част! Чувствам се дискриминиран... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Оооо я стига увъртали - давайте филмчето бързо и дано съм много грозен иначе ше ви се обидя.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
JazzJack
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2004 17:36
HUN73R™ написа: D00MGuard написа: JazzJack написа: D00MGuard написа: *Ghost Master написа: Аз вече почнах работа по филмчето по първата част на разказа. За сега съм направил декорите за 1 и 2 сцена ( със Стелт, Хънтър и когато отива пред къщата на кмета). С тази скорост, може би до най-късно неделя ще съм готов със филмчето. Само че няма да е озвучено, понеже няма как. Ще го направя със субтитри. Това обаче не значи че няма да има звуков фон, звукови ефекти. Искам и аз да участвам във филмчето ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Не става,тъю като не участваш в първата част! Чувствам се дискриминиран... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Оооо я стига увъртали - давайте филмчето бързо и дано съм много грозен иначе ше ви се обидя.
Като Мастър-а е готов,ще го пусне.Ще гледам да напиша скоро нова част.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
slim_k
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2466_1276425665.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2004 17:59
Е аре де ! То не беше вторник , то не беше сряда ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|