Автор |
Съобщение |
SpellWaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Апр 2003 13:01
Е? Вие май не се занимавате с тази тема...Въобще ще има ли продължение?
|
|
SpellWaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Апр 2003 16:37
Някой би ли ми отговорил на въпроса "Вие въобще занимавате ли се с тази тема?!"? Все я ровя от втора страница и никой не ми отговаря. PiTaGoRkAtе, виждам, че се познаваш с DOLLYLOVER(наричаш я на галено Руми). Занимавате ли се все още с този разказ ?!?!?!?!?!?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Апр 2003 17:19
Не се познаваме ама нали има една тема "НЕКА ДА СЕ НАРИЧАМЕ ПО ИМЕНА".Тя каза да я наричаме Руми,а аз Казах да ме наричате Ана или SPY-Girl
|
|
|
|
|
SpellWaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Апр 2003 17:30
Ами добре тогава, Ани! Ще има ли продължение на историята и ще ме приемете ли?
Между впрочем ти, SPY-Girl, имаш ли ICQ#?
|
|
Avalanche
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Апр 2003 20:25
taka e , az uj q poznavam gore dolu rumi pishem si maili i tai natataka ama ot dosta vreme nito see obajdala nito mi e pisala (
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Апр 2003 20:31
Име:Krew
Страна:от ло6ите нали съм терорист!
|
|
|
|
|
Avalanche
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Апр 2003 22:01
az izgubih nadejda , i predniq pat stana tai po4na da pishe poblikuva 1-2 epizoda i sled tva iz4ezna za okolo mesec i kat se varna ve4e nikoi ot u4astnicite go nqmashe (((
ako nqkoi iska da si pishem mail4eta da mi pishe )) mr_daddy@abv.bg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2003 07:52
Не Ани ,Ана казах.Но ако искате и Йоана ме наричайте(Все пак тово ми е истинското име).Само се чудя как на съучениците им проработи мозъка да ме нариат така
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2003 08:47
Цитат: Име:Krew Страна:от ло6ите нали съм терорист! Забравих да си напиша годините-14.
|
|
|
|
|
Trigger
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2003 09:47
nik: Trigger(to se vijda ama...)
godini:20
strana:lou lo6ite
___________________________________ Only the dead have seen the end of war.
|
|
|
|
|
SpellWaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2003 13:11
Вярно, че съучениците ти са големи патладжани. Аз си мислех, че името ти е Ана, а не Йоанна...Прости ми за това...А иначе да разбирам ли, че тази Руми е духнала някъде и няма да се появи...?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2003 15:28
SpellWeaver, brat, ako i na men mi se podmazvash taka shte ti stana gadje.
PS: Prosti mi ako sum te zasegnal, molq te:(( bezkraino sujalqvam ako sum naranil nevinnata ti 4ekijiiska dusha.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2003 15:35
няма ли да спрете да си казвате имената ... там никовете и годиноте?? не разбрахте ли, че вече не се приемат хора...
пък и май няма да има продължения
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2003 15:42
Kolko jalko:((( To4no si bqh haresal rolqta na negur s golqm 4ep, koito ima homosexualni naklonnosti i opukva polovinata forum. Ako vse pak me vklu4ite - kazvam se Monzes.
|
|
|
|
|
SpellWaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2003 16:35
Не съм чекиджия и не се подмазвам! Просто се опитвам да бъда по-мил с момичето...!
А иначе жалко за "историята с форума".. Мислех, че ще стане яко. Явно никой няма да се захване да я продължава...
|
|
Avalanche
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2003 17:16
elf ne se nervi , te prosto otvarqt 1vata stranica i 4etata samo 1viq post na doli i mislqt 4e ima mqsto
|
|
|
|
|
DOLLYLOVER
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2003 18:15
Mnogo sujalqvam mom4eta (i momi4eta!)! Nqmah internet dosta vreme! Sega pi6a novoto produljenie i nai - kusno utre 6te go imate! Sorry pak!
|
|
|
|
|
Avalanche
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2003 18:19
) vajnoto e 4e 4akaneto ni nqma da e naprazno
|
|
|
|
|
DOLLYLOVER
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2003 19:30
Pak izvinete za dulgoto zakusnenie. Nadqvam se ka4estvoto da go opravdae.
|
|
|
|
|
DOLLYLOVER
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2003 20:09
Шест години пот и труд. Усилени тренировки както за Дарк, така и за Доли. Саурон усилено тренираше демончето, а Манби - ангелчето.
Доли растеше в почти нормална среда. Тя живееше с майка си и баща си, ходеше на нормално училище и контактуваше с другите деца. Но също тренираше източни бойни изкуства и концентрация. Скоро щеше да овладее и могъщи магии, които дори Менби не можеше да практикува.
В същото време, но на няколко километра по - дълбоко, малкият Дарк си лягаше. Утре беше шестият му рожден ден, но едва ли някой щеше да забележи това. Той отдавна се правеше на заспал в уютното си, пълно с лава легло, но размишляваше. Животът му беше ужасен. Сутрин ставаше, ядеше някакви гадотии, които го правеха силен. После пет часа физическа тренировка, къпане в гореща лава. После сяда над учебниците - цели три часа той учи история на сатанизма, основни правила. А този час, който най - много мрази, е часът по "Бащознание", където той учи за баща си, сатана, прогонен преди 700 години от една светла героиня, също като Долилавър. Дарк си задаваше въпроса защо никога не го среща, а само учи историята на живота му. Защо баща му не го погали по главицата и не го дръпне за рогцата, когато не слуша, а трябва да си води записки в лекции за личността му. Всъщност Дарк беше дете като всички останали, въпреки съдбата да му бе определила да стане дявол и да направи баща си горд.
Настъпи и утрешния ден - когато Дарк стана на шест години... Но противно на очакванията, не като при всеки друг рожден ден, днес той беше забелязан. С отварянето на очите си видя Нещо като холограма пред себе си. Добре познато лице го гледаше с ледено студен поглед. Това беше едно лице, твърде често срещано в учебниците му - бащата - сатана. В стъклен буркан едно жалко, сбръчкано топче имаше две точки за очи и цепка на устата , от кято от едната страна се вижда съсирек кръв, а от другата бавно капе гадна зелена течност. Това беше М-Тукон, самият баща на Дарк Маджести. Проговори му с пресъхнал глас:
- Сине, днес ти ставаш на шест години. Учи се и скоро ще си достатъчно силен да победиш тази дрисла ДолиЛавър. Тя е дъщеря на жена, която е правнучка на ужасната Нефертити, която ме победи преди 700 години. Моля те, върни го на тази сополанка. Тя е абсолютно бебе, вземи и близалчицата и ще успееш! Но не я подценявай както направих аз преди време... Работи усилено и ще я победиш! Трябва да тръгвам... Без чуждо тяло и сок от мозъка му изсъхвам. Надявам се че знаеш това... Ако си добър ученик...
Тукон изчезна. Ни помен от него. Дарк още повече намрази дяволското си потекло и реши, че баща му изобщо не го е грижа за него... Всъщност може би беше прав.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|