Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Апр 2003 13:01

Е? Вие май не се занимавате с тази тема...Въобще ще има ли продължение?

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Апр 2003 16:37

Някой би ли ми отговорил на въпроса "Вие въобще занимавате ли се с тази тема?!"? Все я ровя от втора страница и никой не ми отговаря. PiTaGoRkAtе, виждам, че се познаваш с DOLLYLOVER(наричаш я на галено Руми). Занимавате ли се все още с този разказ ?!?!?!?!?!?

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 29 Апр 2003 17:19

Не се познаваме ама нали има една тема "НЕКА ДА СЕ НАРИЧАМЕ ПО ИМЕНА".Тя каза да я наричаме Руми,а аз Казах да ме наричате Ана или SPY-Girl

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Апр 2003 17:30

Ами добре тогава, Ани! Ще има ли продължение на историята и ще ме приемете ли?

Между впрочем ти, SPY-Girl, имаш ли ICQ#?

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Апр 2003 20:25

taka e , az uj q poznavam gore dolu rumi pishem si maili i tai natataka ama ot dosta vreme nito see obajdala nito mi e pisala :((

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Апр 2003 20:31

Име:Krew
Страна:от ло6ите нали съм терорист!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Апр 2003 22:01

az izgubih nadejda , i predniq pat stana tai po4na da pishe poblikuva 1-2 epizoda i sled tva iz4ezna za okolo mesec i kat se varna ve4e nikoi ot u4astnicite go nqmashe :((((

ako nqkoi iska da si pishem mail4eta da mi pishe :))) mr_daddy@abv.bg

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2003 07:52

Не Ани ,Ана казах.Но ако искате и Йоана ме наричайте(Все пак тово ми е истинското име).Само се чудя как на съучениците им проработи мозъка да ме нариат така

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2003 08:47

Цитат:
Име:Krew
Страна:от ло6ите нали съм терорист!
Забравих да си напиша годините-14.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2003 09:47

nik: Trigger(to se vijda ama...)
godini:20
strana:lou lo6ite

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2003 13:11

Вярно, че съучениците ти са големи патладжани. Аз си мислех, че името ти е Ана, а не Йоанна...Прости ми за това...А иначе да разбирам ли, че тази Руми е духнала някъде и няма да се появи...?

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2003 15:28

SpellWeaver, brat, ako i na men mi se podmazvash taka shte ti stana gadje.
PS: Prosti mi ako sum te zasegnal, molq te:(( bezkraino sujalqvam ako sum naranil nevinnata ti 4ekijiiska dusha.

Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2003 15:35

няма ли да спрете да си казвате имената ... там никовете и годиноте?? не разбрахте ли, че вече не се приемат хора... :)
пък и май няма да има продължения :(

Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2003 15:42

Kolko jalko:((( To4no si bqh haresal rolqta na negur s golqm 4ep, koito ima homosexualni naklonnosti i opukva polovinata forum. Ako vse pak me vklu4ite - kazvam se Monzes.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2003 16:35

Не съм чекиджия и не се подмазвам! Просто се опитвам да бъда по-мил с момичето...!
А иначе жалко за "историята с форума".. :( Мислех, че ще стане яко. Явно никой няма да се захване да я продължава...

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2003 17:16

elf ne se nervi , te prosto otvarqt 1vata stranica i 4etata samo 1viq post na doli i mislqt 4e ima mqsto

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2003 18:15

Mnogo sujalqvam mom4eta (i momi4eta!)! Nqmah internet dosta vreme! Sega pi6a novoto produljenie i nai - kusno utre 6te go imate! Sorry pak!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2003 18:19

:)) vajnoto e 4e 4akaneto ni nqma da e naprazno

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2003 19:30

Pak izvinete za dulgoto zakusnenie. Nadqvam se ka4estvoto da go opravdae.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2003 20:09

Шест години пот и труд. Усилени тренировки както за Дарк, така и за Доли. Саурон усилено тренираше демончето, а Манби - ангелчето.
Доли растеше в почти нормална среда. Тя живееше с майка си и баща си, ходеше на нормално училище и контактуваше с другите деца. Но също тренираше източни бойни изкуства и концентрация. Скоро щеше да овладее и могъщи магии, които дори Менби не можеше да практикува.
В същото време, но на няколко километра по - дълбоко, малкият Дарк си лягаше. Утре беше шестият му рожден ден, но едва ли някой щеше да забележи това. Той отдавна се правеше на заспал в уютното си, пълно с лава легло, но размишляваше. Животът му беше ужасен. Сутрин ставаше, ядеше някакви гадотии, които го правеха силен. После пет часа физическа тренировка, къпане в гореща лава. После сяда над учебниците - цели три часа той учи история на сатанизма, основни правила. А този час, който най - много мрази, е часът по "Бащознание", където той учи за баща си, сатана, прогонен преди 700 години от една светла героиня, също като Долилавър. Дарк си задаваше въпроса защо никога не го среща, а само учи историята на живота му. Защо баща му не го погали по главицата и не го дръпне за рогцата, когато не слуша, а трябва да си води записки в лекции за личността му. Всъщност Дарк беше дете като всички останали, въпреки съдбата да му бе определила да стане дявол и да направи баща си горд.
Настъпи и утрешния ден - когато Дарк стана на шест години... Но противно на очакванията, не като при всеки друг рожден ден, днес той беше забелязан. С отварянето на очите си видя Нещо като холограма пред себе си. Добре познато лице го гледаше с ледено студен поглед. Това беше едно лице, твърде често срещано в учебниците му - бащата - сатана. В стъклен буркан едно жалко, сбръчкано топче имаше две точки за очи и цепка на устата , от кято от едната страна се вижда съсирек кръв, а от другата бавно капе гадна зелена течност. Това беше М-Тукон, самият баща на Дарк Маджести. Проговори му с пресъхнал глас:
- Сине, днес ти ставаш на шест години. Учи се и скоро ще си достатъчно силен да победиш тази дрисла ДолиЛавър. Тя е дъщеря на жена, която е правнучка на ужасната Нефертити, която ме победи преди 700 години. Моля те, върни го на тази сополанка. Тя е абсолютно бебе, вземи и близалчицата и ще успееш! Но не я подценявай както направих аз преди време... Работи усилено и ще я победиш! Трябва да тръгвам... Без чуждо тяло и сок от мозъка му изсъхвам. Надявам се че знаеш това... Ако си добър ученик...
Тукон изчезна. Ни помен от него. Дарк още повече намрази дяволското си потекло и реши, че баща му изобщо не го е грижа за него... Всъщност може би беше прав.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com