Автор |
Съобщение |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2007 18:46
Daddy написа:
Цитат: чалгата и метъла са две много тъпи неща.... Pеnnywise написа: Цитат: Майка ти и баща ти също
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
Алминатора
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2007 19:00
Романс написа: Daddy написа: Цитат: чалгата и метъла са две много тъпи неща.... Pеnnywise написа: Цитат: Майка ти и баща ти също
UBER PWNAGE от страна на Pennywise.
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 22:24
Романс написа: Daddy написа: Цитат: чалгата и метъла са две много тъпи неща.... Pеnnywise написа: Цитат: Майка ти и баща ти също
Ааххааххахахахахахахаха  , това е то, теглиш му една шуменска майна и се кефиш... 
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 17:43
Pеnnywise написа: Jorix написа: Чалгата е чук  И ти...
Ето още едно 
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 21:02
Hooff_ написа: Scar написа: Тва е тоталното копие на уоу.Според мене играта ше потъне в забрава 2 месеца след като излезе помни ми думата... УАААААХАХАХААХАХАААА Абре човек ти в пещера ли си живял ,кво си правил не знам ама само да ти кажа ,че в WoW почти нищо оригинално няма-И ТОВА Е ФАКТ!!!Всичко е взето от Властелина и трябва да си пълен глупак ако наистина си мислил това което си написал. LОTR ONLINE ще е велика 
 Е тфа е най-големата глупост,която е казвана тука,може би.......

|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 02:30
GrubbyHouseDude™ написа: Hooff_ написа: Scar написа: Тва е тоталното копие на уоу.Според мене играта ше потъне в забрава 2 месеца след като излезе помни ми думата... УАААААХАХАХААХАХАААА Абре човек ти в пещера ли си живял ,кво си правил не знам ама само да ти кажа ,че в WoW почти нищо оригинално няма-И ТОВА Е ФАКТ!!!Всичко е взето от Властелина и трябва да си пълен глупак ако наистина си мислил това което си написал. LОTR ONLINE ще е велика   Е тфа е най-големата глупост,която е казвана тука,може би....... 
Що да е глупост бе, дете?
Ти откъде мислиш са тръгнали елфите, джуджетата, орките и т.н. както ги знаем сега и както са в УоУ? Точно от толкиновата творба
В т'ва отношение Уърхамър вселенета е единствената в която се проявява новаторство
И пак не съвсем
А колкото до повечето други аспекти на УоУ те действително не са нищо ново под слънцето и не бяха нищо ново под слънцето когато игрицита се пръкна
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 07:23
Резовски Карагьоз написа: GrubbyHouseDude™ написа: Hooff_ написа: Scar написа: Тва е тоталното копие на уоу.Според мене играта ше потъне в забрава 2 месеца след като излезе помни ми думата... УАААААХАХАХААХАХАААА Абре човек ти в пещера ли си живял ,кво си правил не знам ама само да ти кажа ,че в WoW почти нищо оригинално няма-И ТОВА Е ФАКТ!!!Всичко е взето от Властелина и трябва да си пълен глупак ако наистина си мислил това което си написал. LОTR ONLINE ще е велика   Е тфа е най-големата глупост,която е казвана тука,може би.......  Що да е глупост бе, дете? Ти откъде мислиш са тръгнали елфите, джуджетата, орките и т.н. както ги знаем сега и както са в УоУ? Точно от толкиновата творба В т'ва отношение Уърхамър вселенета е единствената в която се проявява новаторство И пак не съвсем А колкото до повечето други аспекти на УоУ те действително не са нищо ново под слънцето и не бяха нищо ново под слънцето когато игрицита се пръкна
Абсолютно си прав. Толкин е измислил и елфите, и джуджетата, и орките. А хората преди него са нямали ни митове, ни легенди или страшни приказки за децата
Прочее, орките в двата свята (Толкиновия и Близърдовския) се различават доста, все едно да лепнеш етикет за притежание на хората като раса използвана във фентъзито.
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 13:51
Existence написа: Резовски Карагьоз написа: GrubbyHouseDude™ написа: Hooff_ написа: Scar написа: Тва е тоталното копие на уоу.Според мене играта ше потъне в забрава 2 месеца след като излезе помни ми думата... УАААААХАХАХААХАХАААА Абре човек ти в пещера ли си живял ,кво си правил не знам ама само да ти кажа ,че в WoW почти нищо оригинално няма-И ТОВА Е ФАКТ!!!Всичко е взето от Властелина и трябва да си пълен глупак ако наистина си мислил това което си написал. LОTR ONLINE ще е велика   Е тфа е най-големата глупост,която е казвана тука,може би.......  Що да е глупост бе, дете? Ти откъде мислиш са тръгнали елфите, джуджетата, орките и т.н. както ги знаем сега и както са в УоУ? Точно от толкиновата творба В т'ва отношение Уърхамър вселенета е единствената в която се проявява новаторство И пак не съвсем А колкото до повечето други аспекти на УоУ те действително не са нищо ново под слънцето и не бяха нищо ново под слънцето когато игрицита се пръкна Абсолютно си прав. Толкин е измислил и елфите, и джуджетата, и орките. А хората преди него са нямали ни митове, ни легенди или страшни приказки за децата  Прочее, орките в двата свята (Толкиновия и Близърдовския) се различават доста, все едно да лепнеш етикет за притежание на хората като раса използвана във фентъзито.
Джуджетата например в немската митология (откъдето Толкин ги е заимствал доколкото помня... може и да не е оттам но това е без значение в случая... черпил е повечето си идеи от скандинавската и немската митология за т'ва съм сигурен) са много различни от това което Толкин е възпроизвел в книгата си в крайна сметка
Същото е и с другите раси
А във почти всяко фентъзи след това (включително и УоУ) е ползван базисният модел за тези същества изграден от Толкин (да има някои дребни променени детайли но като цяло в основата е Властелина), а не митологичните същества (разбира се има изключения но те не се радват на голяма популярност)
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 18:30
Резовски Карагьоз написа: Existence написа: Резовски Карагьоз написа: GrubbyHouseDude™ написа: Hooff_ написа: Scar написа: Тва е тоталното копие на уоу.Според мене играта ше потъне в забрава 2 месеца след като излезе помни ми думата... УАААААХАХАХААХАХАААА Абре човек ти в пещера ли си живял ,кво си правил не знам ама само да ти кажа ,че в WoW почти нищо оригинално няма-И ТОВА Е ФАКТ!!!Всичко е взето от Властелина и трябва да си пълен глупак ако наистина си мислил това което си написал. LОTR ONLINE ще е велика   Е тфа е най-големата глупост,която е казвана тука,може би.......  Що да е глупост бе, дете? Ти откъде мислиш са тръгнали елфите, джуджетата, орките и т.н. както ги знаем сега и както са в УоУ? Точно от толкиновата творба В т'ва отношение Уърхамър вселенета е единствената в която се проявява новаторство И пак не съвсем А колкото до повечето други аспекти на УоУ те действително не са нищо ново под слънцето и не бяха нищо ново под слънцето когато игрицита се пръкна Абсолютно си прав. Толкин е измислил и елфите, и джуджетата, и орките. А хората преди него са нямали ни митове, ни легенди или страшни приказки за децата  Прочее, орките в двата свята (Толкиновия и Близърдовския) се различават доста, все едно да лепнеш етикет за притежание на хората като раса използвана във фентъзито. Джуджетата например в немската митология (откъдето Толкин ги е заимствал доколкото помня... може и да не е оттам но това е без значение в случая... черпил е повечето си идеи от скандинавската и немската митология за т'ва съм сигурен) са много различни от това което Толкин е възпроизвел в книгата си в крайна сметка Същото е и с другите раси А във почти всяко фентъзи след това (включително и УоУ) е ползван базисният модел за тези същества изграден от Толкин (да има някои дребни променени детайли но като цяло в основата е Властелина), а не митологичните същества (разбира се има изключения но те не се радват на голяма популярност)
Ти тук сам опроверга мнението си, което бях цитирал в предишния си пост
Как може Толкин да е "създал" една раса и другите да "крадат" неговите идеи, след като съществата, за които той пише, вече съществуват из митове и приказки. Все едно да ме съдиш по правилата за "кражба на интелектуална собственост", защото съм копирал някакъв филм от теб. Ами да, но филма дори не е твое производство  <- Пример, да не го приемеш буквално.
Да вземем орките, обаче - нима имат каквото и да било общо с тези в УоУ? Грозни ex-елфи, създадени чрез магия (както е при Толкин) срещу Зелени и мускулести същества, създадени от демони и нямащи нищо общо с елфите?
А самите елфи в Толкин живеят в горите, във УоУ далеч не цялата раса харесва дърветата и природата. Да, на най-основно ниво си приличат, но на най-основно ниво Толкин е "откраднал" от легендите. Така че не можеш да твърдиш, че нещо си прилича с друго нещо, само защото се нарича по същия начин.
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 23:12
Existence написа: Резовски Карагьоз написа: Existence написа: Резовски Карагьоз написа: GrubbyHouseDude™ написа: Hooff_ написа: Scar написа: Тва е тоталното копие на уоу.Според мене играта ше потъне в забрава 2 месеца след като излезе помни ми думата... УАААААХАХАХААХАХАААА Абре човек ти в пещера ли си живял ,кво си правил не знам ама само да ти кажа ,че в WoW почти нищо оригинално няма-И ТОВА Е ФАКТ!!!Всичко е взето от Властелина и трябва да си пълен глупак ако наистина си мислил това което си написал. LОTR ONLINE ще е велика   Е тфа е най-големата глупост,която е казвана тука,може би.......  Що да е глупост бе, дете? Ти откъде мислиш са тръгнали елфите, джуджетата, орките и т.н. както ги знаем сега и както са в УоУ? Точно от толкиновата творба В т'ва отношение Уърхамър вселенета е единствената в която се проявява новаторство И пак не съвсем А колкото до повечето други аспекти на УоУ те действително не са нищо ново под слънцето и не бяха нищо ново под слънцето когато игрицита се пръкна Абсолютно си прав. Толкин е измислил и елфите, и джуджетата, и орките. А хората преди него са нямали ни митове, ни легенди или страшни приказки за децата  Прочее, орките в двата свята (Толкиновия и Близърдовския) се различават доста, все едно да лепнеш етикет за притежание на хората като раса използвана във фентъзито. Джуджетата например в немската митология (откъдето Толкин ги е заимствал доколкото помня... може и да не е оттам но това е без значение в случая... черпил е повечето си идеи от скандинавската и немската митология за т'ва съм сигурен) са много различни от това което Толкин е възпроизвел в книгата си в крайна сметка Същото е и с другите раси А във почти всяко фентъзи след това (включително и УоУ) е ползван базисният модел за тези същества изграден от Толкин (да има някои дребни променени детайли но като цяло в основата е Властелина), а не митологичните същества (разбира се има изключения но те не се радват на голяма популярност) Ти тук сам опроверга мнението си, което бях цитирал в предишния си пост  Как може Толкин да е "създал" една раса и другите да "крадат" неговите идеи, след като съществата, за които той пише, вече съществуват из митове и приказки. Все едно да ме съдиш по правилата за "кражба на интелектуална собственост", защото съм копирал някакъв филм от теб. Ами да, но филма дори не е твое производство  <- Пример, да не го приемеш буквално. Да вземем орките, обаче - нима имат каквото и да било общо с тези в УоУ? Грозни ex-елфи, създадени чрез магия (както е при Толкин) срещу Зелени и мускулести същества, създадени от демони и нямащи нищо общо с елфите? А самите елфи в Толкин живеят в горите, във УоУ далеч не цялата раса харесва дърветата и природата. Да, на най-основно ниво си приличат, но на най-основно ниво Толкин е "откраднал" от легендите. Така че не можеш да твърдиш, че нещо си прилича с друго нещо, само защото се нарича по същия начин.
Първо никъде не казвам че Толкинг ги е СЪЗДАЛ
Казах че ги е направил такива каквито са сега
Ето орките са кръвожадни хуманоиди, вечно борещи се срещу добрите елфи и хора и вечно подлагащи дупе на най-злите които могат да се намерят наоколо
А пък това че едните са зелени пък другите черни или дребните в произхода са просто детайли
Основата е толкинова
Елфите пък са руси, дългоухи и благородни красавци ненадминати с лъка и с афинитет към магията
Това че едните живеели изцяло в горите пък при другите някои се отцепили и заживяли някъде другаде пак е дребен детайл
В крайна сметка не си приличат по "най-основното" а по-скоро по почти всичко
И не твърдя че Близард са крали от Толкин
Казвам само че дотолкова са взаимствали от него че да се каже че игра Властелина На Пръстените копира УоУ е доста неуместно и неправилно
П.П.
Ако ще продължаваме спора дайте някой мод/админ да премести последните няколко поста в нова тема че да не скапваме тази
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 23:31
Existence написа: Disturbеd написа: Бихте ли духали на някого, ако от кура му тече ракия? П.П. По идея на The Grim Reaper  По-естетически зададен, въпросът би гласял следното "Би ли пил ракия от нечий пенис?" Отговорът е - не, не харесвам ракия 
Екса владее земния мир.
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Апр 2007 11:45
Казим написа: Не слушам метал, но понякога си пускам дърво или пластмаса.

___________________________________ .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2007 12:51
Lord of the dreams написа: Оффффф,ти само знайш да си рекламираш мижавото торент сайтче.Както казват кечистите-моля,не правете това у дома си.Оставете опасността на нас(замундата,арената)  
|
|
|
|
 |
NeO_Zealot
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Апр 2007 22:48
Припомнях си добрите стари времена и попаднах на това :
admin написа: Anonymous написа: цитат е когато повтаряш нещо умно, казано от друг човек. модератор е човек който трие нещо тъпо, казано от друг човек.

|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 10:32
Всъщност елфите в света на Толкин са най-различни, който е чел ще знае. Орките също са най-различни, даже хората са най-различни...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2007 12:04
Цитат: Vermic написа : Смърт на гейовете да ги еба тея и аз мислех че вокал е момиче ама бившата ми каза че е момче

___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2007 12:15
The Chameleon написа: Цитат: Vermic написа : Смърт на гейовете да ги еба тея и аз мислех че вокал е момиче ама бившата ми каза че е момче :D
Ебах му оксиморона.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2007 17:41
Вермик да не е Уайт Фейс случайно?!?
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2007 18:15
А.к.а 'Butt man' 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Spock
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Апр 2007 10:54
Бижутера написа: и аз потвърждавам: автора на темата е идиот и заслужава обесване чрез разтрел 
Или както викаше един дребен докато цъкаше C+S
- Копеле Head Shot в палеца ти направих.....
___________________________________ What Really Matters...

|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|