Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Fifa 2007
NFS MW
Заглавие: Re: Жалка история
Публикувано на: 01 Сеп 2009 22:32

IceQueen написа:
Принципно съм съгласна, че не е хуманно да нападаш с болест.
Ама при положение, че онова парадира с нея при всеки един удобен случай (особено когато, някой напише нещо за него, което не му изнася), честно казано съм съгласна и с Кирето и с Рекса.
Въпреки, че не виждам, какво толкова лошо са сторили и прасенцата и вълчетата, че да им докарват чревно разстройство.

Не знам с какво и как парадира, не ме и интересува особено много - не взимам ничия страна, просто е тъпо да се гавриш с болни..
А това, че той парадира си е негов проблем.. Така като гледам никой не му обръща внимание..

GLORY, GLORY, MAN UNITED!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Сеп 2009 22:33

Kpucka7a написа:
Кире_Гръчата написа:
Той да се радва, че живее в 21-ви век. Преди, такива като него - недъгави и болни , са ги пущали още от бебета в гората да ги ядат вълците.

Не ти прави евала, че се подиграваш на болни хора. Доста низко е ;) Каквито и глупости да пише и както и да ги пише е много глупаво да се присмиваш над болестта. И преди да ме нападнете, че съм много състрадателна и т.н - не става дума за състрадателност, а за елементарно възпитание ;)

Абе я се осъзнайте - въобще не е болен. Просто му беше много удобно като извинение за един малоумен негов разказ.
Пък ако е наистина болен - еми жалко, трагедия е. Не ми прави чест, признавам. Но и не търпим някой да ми говори така както той. Да ходи да чете книги, като иска да пише хубави разкази, вместо да се заяжда с всеки точно в този форум, където ще го изядат с дреите.

А това за вълците е наистина вярно. Не са допускали болни индивиди да ''тровят'' рода и да го продължават. Вика му се хигиена :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 01 Сеп 2009 22:39

:OFFTOPIC Абе само аз ли си мисля,че като си с каквато и да е парализа трудно можеш да пишеш на хартия па камо ли у форум :?: :OFFTOPIC

leaving me to pull the strings

Профил

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 01 Сеп 2009 23:50

No Life Baby написа:
:OFFTOPIC Абе само аз ли си мисля,че като си с каквато и да е парализа трудно можеш да пишеш на хартия па камо ли у форум :?: :OFFTOPIC

Явно и на теб ти липсват елементарни познания по биология. Когато ги запълниш, ще спреш да си мислиш такива глупости.

Профил

Публикувано на: 01 Сеп 2009 23:54

Айде на всичките фак офф , върете да се убивате . Само лявата ми страна е парализирана келеши , а пиша с дясната си ръка , а като ви намеря само с нея ще ви заколя :twisted: :twisted: И тогава ше видим кой е сакат , бавноподвижен съм , но това не ми пречи да ви резна ушичките помияри // айде със здраве . Дано някой да катастрофира от вас , да се парализира и тогава да го питам как пише :D :D :D Тогава на мен ще ми е весело . Аз съм се родил така , с анамолий в шибанния мозък , с отслабено зрение и тем подобни но съм го приживял някак . Дано вие изгубите здравето си като мен , да видим дали сами ще си сложете край на живота или ще стоите в тъмната нощ и ще се молите някой да ви избави . Хайде пожелавам ви това от сърце пичове , въобще не ми пука за какъв ме мислите , аз знам какъв съм - ПО ДОБЪР ОТ ВСИЧКИ ВАСССС.

Профил

Публикувано на: 01 Сеп 2009 23:59

:D :D :D

Профил

Публикувано на: 02 Сеп 2009 00:02

Та темата умря отдавна ама какво да правя , нещо не ме хваща съня а пък не ми се пият тъпите хапчета за това си драскам във форума . Айде да не ме помните с лошо пичове и пички . ИСКАМ НА ВСИЧКО ЖЕНСКО ПИСУАРА ДА ИЗКЪРТЯ МАЙНА :shock: :shock: А темата умря , вече го казах ей гледахте ли КЛЕТНИЦИТЕ менове аве ?

Профил

Публикувано на: 02 Сеп 2009 00:07

Ей Някой няма ли сестра , братовчедка или тем подобна да я прежали да ходи с мен бе , или поне да си пишем . Хей Кралице аз с тебе исках да си говоря ама ти нещо нещеш що те й . Къв пи4 съм , ще си говорим за филми , музика а после една свирка можеш да ми врътнеш или минет да е по изискано . КВо ше кажеш ?

Профил

Публикувано на: 02 Сеп 2009 00:16

Много се извинявам за третия пост , но имам нов разказ в темата Седя на стола и скучая , този път не чиста простотия е пак е простотия с екшън елементи , нещо като софтеротика абе чете и ще разберете //

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Сеп 2009 00:19

Кълни, кълни, оно се връща. Не знам при тебе колко по-зле може да стане, но природата си знае :lol:

Профил Skype WWW

Публикувано на: 02 Сеп 2009 08:25

Да ама ти дето говориш така за мен и ме наричаш недъгав знаеш ли как природата ще ти го върне , чак и на мен ще ми хареса . Айде то стана една свинщина ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Сеп 2009 10:01

ти си една нищожно малка частица от това, което природата има да ни връща на нас с кирето :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Сеп 2009 10:13

FUCKED UP AND READY TO DIE

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 02 Сеп 2009 10:18

Кво си губите времето с fear4 като е поредния трол олигофрен?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Сеп 2009 10:52

The Chameleon написа:

Ами с какво да си губя времето, мой ? Да няма да уча, а :P

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 02 Сеп 2009 10:59

Кире_Гръчата написа:
The Chameleon написа:

Ами с какво да си губя времето, мой ? Да няма да уча, а :P

Да, нали? :lol: :lol: :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 02 Сеп 2009 14:01

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Сеп 2009 22:09

Профил Skype WWW

Публикувано на: 03 Сеп 2009 11:22

Ами то Кире като жените и мъжете не ти пускат с горките животни си задовляваш нагона безсрамник такъв . Я погледни през прозореца , виж ама хубаво келеш мазен . А видяли - това не са гости , а пиродолюбители с вили и факли да ти резнат оная работа с която омърсяваш животинките псе такова . Айде оставям те в грижите на еколозите , те ще те кастрират , опекат и ще те хвърлят на бездомните кучета . Може пък и като умреш да има полза от тебе , ще нахраниш няколко клетника //

Профил

Аватар
В момента играе: Mafia.
Публикувано на: 03 Сеп 2009 15:52

Болката,мъката,самотната тишина и смразяващият зимен вятър.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com