Автор |
Съобщение |
Kpucka7a
|
|
В момента играе: Fifa 2007 NFS MW
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 01 Сеп 2009 22:32
IceQueen написа: Принципно съм съгласна, че не е хуманно да нападаш с болест. Ама при положение, че онова парадира с нея при всеки един удобен случай (особено когато, някой напише нещо за него, което не му изнася), честно казано съм съгласна и с Кирето и с Рекса. Въпреки, че не виждам, какво толкова лошо са сторили и прасенцата и вълчетата, че да им докарват чревно разстройство. Не знам с какво и как парадира, не ме и интересува особено много - не взимам ничия страна, просто е тъпо да се гавриш с болни.. А това, че той парадира си е негов проблем.. Така като гледам никой не му обръща внимание..
___________________________________ Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 01 Сеп 2009 22:33
Kpucka7a написа: Кире_Гръчата написа: Той да се радва, че живее в 21-ви век. Преди, такива като него - недъгави и болни , са ги пущали още от бебета в гората да ги ядат вълците. Не ти прави евала, че се подиграваш на болни хора. Доста низко е Каквито и глупости да пише и както и да ги пише е много глупаво да се присмиваш над болестта. И преди да ме нападнете, че съм много състрадателна и т.н - не става дума за състрадателност, а за елементарно възпитание Абе я се осъзнайте - въобще не е болен. Просто му беше много удобно като извинение за един малоумен негов разказ. Пък ако е наистина болен - еми жалко, трагедия е. Не ми прави чест, признавам. Но и не търпим някой да ми говори така както той. Да ходи да чете книги, като иска да пише хубави разкази, вместо да се заяжда с всеки точно в този форум, където ще го изядат с дреите. А това за вълците е наистина вярно. Не са допускали болни индивиди да ''тровят'' рода и да го продължават. Вика му се хигиена
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 01 Сеп 2009 22:39
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 01 Сеп 2009 23:50
No Life Baby написа: :OFFTOPIC Абе само аз ли си мисля,че като си с каквато и да е парализа трудно можеш да пишеш на хартия па камо ли у форум Явно и на теб ти липсват елементарни познания по биология. Когато ги запълниш, ще спреш да си мислиш такива глупости.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 01 Сеп 2009 23:54
Айде на всичките фак офф , върете да се убивате . Само лявата ми страна е парализирана келеши , а пиша с дясната си ръка , а като ви намеря само с нея ще ви заколя И тогава ше видим кой е сакат , бавноподвижен съм , но това не ми пречи да ви резна ушичките помияри // айде със здраве . Дано някой да катастрофира от вас , да се парализира и тогава да го питам как пише Тогава на мен ще ми е весело . Аз съм се родил така , с анамолий в шибанния мозък , с отслабено зрение и тем подобни но съм го приживял някак . Дано вие изгубите здравето си като мен , да видим дали сами ще си сложете край на живота или ще стоите в тъмната нощ и ще се молите някой да ви избави . Хайде пожелавам ви това от сърце пичове , въобще не ми пука за какъв ме мислите , аз знам какъв съм - ПО ДОБЪР ОТ ВСИЧКИ ВАСССС.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 01 Сеп 2009 23:59
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 02 Сеп 2009 00:02
Та темата умря отдавна ама какво да правя , нещо не ме хваща съня а пък не ми се пият тъпите хапчета за това си драскам във форума . Айде да не ме помните с лошо пичове и пички . ИСКАМ НА ВСИЧКО ЖЕНСКО ПИСУАРА ДА ИЗКЪРТЯ МАЙНА А темата умря , вече го казах ей гледахте ли КЛЕТНИЦИТЕ менове аве ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 02 Сеп 2009 00:07
Ей Някой няма ли сестра , братовчедка или тем подобна да я прежали да ходи с мен бе , или поне да си пишем . Хей Кралице аз с тебе исках да си говоря ама ти нещо нещеш що те й . Къв пи4 съм , ще си говорим за филми , музика а после една свирка можеш да ми врътнеш или минет да е по изискано . КВо ше кажеш ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 02 Сеп 2009 00:16
Много се извинявам за третия пост , но имам нов разказ в темата Седя на стола и скучая , този път не чиста простотия е пак е простотия с екшън елементи , нещо като софтеротика абе чете и ще разберете //
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 02 Сеп 2009 00:19
Кълни, кълни, оно се връща. Не знам при тебе колко по-зле може да стане, но природата си знае
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 02 Сеп 2009 08:25
Да ама ти дето говориш така за мен и ме наричаш недъгав знаеш ли как природата ще ти го върне , чак и на мен ще ми хареса . Айде то стана една свинщина ...
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 02 Сеп 2009 10:01
ти си една нищожно малка частица от това, което природата има да ни връща на нас с кирето
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 02 Сеп 2009 10:13
FUCKED UP AND READY TO DIE
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 02 Сеп 2009 10:18
Кво си губите времето с fear4 като е поредния трол олигофрен?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 02 Сеп 2009 10:52
The Chameleon написа: Кво си губите времето с fear4 като е поредния трол олигофрен? Ами с какво да си губя времето, мой ? Да няма да уча, а
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 02 Сеп 2009 10:59
Кире_Гръчата написа: The Chameleon написа: Кво си губите времето с fear4 като е поредния трол олигофрен? Ами с какво да си губя времето, мой ? Да няма да уча, а Да, нали?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 02 Сеп 2009 14:01
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 02 Сеп 2009 22:09
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 03 Сеп 2009 11:22
Ами то Кире като жените и мъжете не ти пускат с горките животни си задовляваш нагона безсрамник такъв . Я погледни през прозореца , виж ама хубаво келеш мазен . А видяли - това не са гости , а пиродолюбители с вили и факли да ти резнат оная работа с която омърсяваш животинките псе такова . Айде оставям те в грижите на еколозите , те ще те кастрират , опекат и ще те хвърлят на бездомните кучета . Може пък и като умреш да има полза от тебе , ще нахраниш няколко клетника //
|
|
|
|
|
JFK
|
|
В момента играе: Mafia.
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 03 Сеп 2009 15:52
Болката,мъката,самотната тишина и смразяващият зимен вятър.
___________________________________ "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|