Автор |
Съобщение |
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 20:17
и ще ми издат книга дори да съм най-некъдния...пардон най-некъдърната на света?
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 20:54
Billy Spleen написа: UndEr WoRlD написа: Винаги става така.Появява се момиче (поне така мисля), което пише за любовта.Ледник дава своята критика и всички след това се правят на кавалери с тук там някое изключение.Това означава ли, че ако си сменя пола ще публикуват фентъзи разказите ми в книга?
не това означава че си идиот
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 20:57
I WaNt BaN написа: Billy Spleen написа: UndEr WoRlD написа: Винаги става така.Появява се момиче (поне така мисля), което пише за любовта.Ледник дава своята критика и всички след това се правят на кавалери с тук там някое изключение.Това означава ли, че ако си сменя пола ще публикуват фентъзи разказите ми в книга? не това означава че си идиот
Мерси
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 16:09
Billy Spleen написа: I WaNt BaN написа: Billy Spleen написа: UndEr WoRlD написа: Винаги става така.Появява се момиче (поне така мисля), което пише за любовта.Ледник дава своята критика и всички след това се правят на кавалери с тук там някое изключение.Това означава ли, че ако си сменя пола ще публикуват фентъзи разказите ми в книга? не това означава че си идиот Мерси
няма защо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 17:24
Ледник написа: Имаш твърде много правописни грешки, а и самото написано е твърде клиширано - повечето осмокласнички имат толкова такива... ъх, неподлежащи на категоризация произведения, че с лопата да ги ринеш.
abe ne kazvam 4e e hubavo ama i tvoita kritika e malko ostra
___________________________________ Smack my bitch up!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 17:26
Shadow' написа: Billy Spleen написа: UndEr WoRlD написа: Винаги става така.Появява се момиче (поне така мисля), което пише за любовта.Ледник дава своята критика и всички след това се правят на кавалери с тук там някое изключение.Това означава ли, че ако си сменя пола ще публикуват фентъзи разказите ми в книга? Трябват ти: 1. Голям бюст 2. Големи, плътни устни 3. Френски език 4. Желание да използваш горните три Забележка: под френски език се има предвид...така де, "френски" език.
mmmmdaaaaa zabravi da spomene6 dupe i kra4ka
___________________________________ Smack my bitch up!
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Апр 2007 13:10
Flaming Ass написа: Shadow' написа: Billy Spleen написа: UndEr WoRlD написа: Винаги става така.Появява се момиче (поне така мисля), което пише за любовта.Ледник дава своята критика и всички след това се правят на кавалери с тук там някое изключение.Това означава ли, че ако си сменя пола ще публикуват фентъзи разказите ми в книга? Трябват ти: 1. Голям бюст 2. Големи, плътни устни 3. Френски език 4. Желание да използваш горните три Забележка: под френски език се има предвид...така де, "френски" език. mmmmdaaaaa zabravi da spomene6 dupe i kra4ka
hahahahahahahahahaha pravi ste
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Апр 2007 13:21
Цитат: Местожителство: It is not your work
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 16:54
|
|
|
|
|
SweetDream
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 17:39
Айде стига бе. Тая не я ли забравихте.
___________________________________ Там където взорът не стига, фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 17:55
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 20:11
LUCIFER's_ANGEL написа: Айде стига бе. Тая не я ли забравихте.
Не.За съжаление
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 20:13
Master Chief написа:
Ех брато.Кво да ти кажа.Автора ми е познат и ме хвана яд като ви гледам как сте се събрали на детмач.Да се е замислял някои че тя е една а вие сте хиляда
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 21:10
LUCIFER's_ANGEL написа: Айде стига бе. Тая не я ли забравихте.
Според теб тя иска ли да се разисква тая тема отново?И все пак...от февруари е бе!Дай някоя поне малко по-скорошна.(а иначе тука яко хейт пада к'во да се праи)
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
The CROW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 12:05
°•Ball Z•° написа: Master Chief написа: Ех брато.Кво да ти кажа.Автора ми е познат и ме хвана яд като ви гледам как сте се събрали на детмач.Да се е замислял някои че тя е една а вие сте хиляда
А ти да си се замислял някога, че когато много хора мислят едно и също нещо, то обикновено е вярно? "Хиляди" се изредихме и казахме каквото мислим. И ако ние мислим, че "произведението" не струва, фактът, че тя ти е позната, няма да промени нищо. Give up.
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 14:20
Forget girl.Просто вие си праите такива критики че напрао тръпки ме побиват.Ако не бяхте толкова остри а малко по тъпи нямаше да я въскресявам
|
|
|
|
|
The CROW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 14:51
А какво искаш да кажем бе, пич? Че 10 реда лайна са нещо прекрасно? 10 реда оплакване колко е скапан живота. Уау! Не бях чела такова нещо преди Нека оставим темата да умре, както си беше и направила.
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 14:53
The CROW написа: А какво искаш да кажем бе, пич? Че 10 реда лайна са нещо прекрасно? 10 реда оплакване колко е скапан живота. Уау! Не бях чела такова нещо преди Нека оставим темата да умре, както си беше и направила.
Не бе мила, т'ва просто е поредното тъпо парче, коет се мисли за много готЯн и го избива у форума
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 15:19
Ахахаххаха... ВСИЧКИ СТЕ ВЕЛИКИ.... ВСИЧКИИИИИИ
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The CROW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 15:30
Хами, ти най-много
Лилс, забелязах, ама не е ли забавно да ги гледаш до каква неоткрита степен на идиотизъм ще достигнат, опитвайки се да те убедят в нещо?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|