Автор |
Съобщение |
Деси
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:30
Великолепно Стелт! Потрудил си се доста, което си и проличава. Умело съчетание от драма и екшън!
EDIT:Ако във всичко си толкова добър, колкото и в писането на разкази.....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:41
Деси написа: EDIT:Ако във всичко си толкова добър, колкото и в писането на разкази.....
Е и в модераторството се справя добре (аайде на четките,тоопли,само по кинта... )
Сериозно Стелт ше има ли продължение?
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2004 00:18
Ти си ми идол, това ще кажа
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2004 01:28
Добро,добро.Ама много кратко за времете което отне да го напишеш.
САмо едно не ми хареса.Как говори черния/негъра/афроамериканеца/ не мисля че така са говорили по времето на разказа. Но все пак интрестинг
|
|
|
|
|
Mistral
|
|
В момента играе: MWO
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2004 01:47
Stealth написа: ...явно разбра, че единствената му надежда да се измъкне от сегашните си затруднения е в доброто желание на човек, който няма никаква сериозна причина да се настрои доброжелателно...
Еррр... фен на Пратчет?
А кога ще можем да прочетем ретроспекцията, как Димо е отървал кожата, непосредствено след хеликоптера?
___________________________________ старо куче
|
|
|
|
|
SOVIETS_ARMY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2004 09:48
Ммм да интересно.Уви обаче прекалено кратко:(.Разбирам,че не може постояно да ти идват идеи особено в летните жеги,ама жегите преминаха така че скоро тълпата от верни фенове ще иска още!
П.С.Комплименти и аплаузи към автора.
___________________________________ Memento mori!!!
Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!
"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!
|
|
|
|
|
Деси
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2004 20:00
В последната ти част, наблюдавам някаква откъсаност. Като, че в последния момент си решил да правиш промяна в сценария, а първоначално си замислял друг. Въпреки това, ще чакам с нетърпение продължението. Продължавай да пишеш стойностни разкази!
EDIT: Цитат: Деси, провокацийки, а? Еми такава съм си. Цитат: Да, и в други неща не съм зле Цитат: Айде и аз да се вредя за asl-то ти На 17 съм от София. Цитат: И да пишеш... Ще пиша при условие, че и ти продължиш. Цитат: ама какво да направя - мързел батка...
Да смятам ли, че вече си се отървал от него?
___________________________________ Приятелка
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2004 21:31
Относно песента - кърти фаянс , пори пердета , маже боя . Демек страшна е много ме изкефи макар малко да напомня реге .
Относно разказа - направил си завои от това което беше преди . Чесно казано един един ще е едно добро начало за връщане в правият път . Тук се съгласявам с Деилона . Аре Стелт можеш повече - пиши рядко но бъди верен на стилът си .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2004 22:04
Дейлона и Ивъл ме изпревариха ама и аз да кажа:
Тва с негъра беше смешно,ама целта на разказа май не беше таква(поне до поледните епизоди).А аз освен СмеХ,друго не видях в таз част.Очакваме истинското продължение.Никой не ти дава зор,обмисли го добре,ама пусни нещо което да си проличи че е от тебе,щот тва май беше някво лирическо отконение...
|
|
|
|
|
†Попѫтъ†
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2004 22:14
HUN73R™ написа: щот тва май беше някво лирическо отконение...
Според мен пък си беше точно на място! В точното време на точното място! Неможе да става и дума за отклонение! Просто изчакай следващата част и ще разбереш...
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
|
Johnny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2004 02:20
na4i toz razkaz napravo cqla kniga stana ... ako moje nqkoi da mi go napravi v word exel na strni4ki i mi go prati na maila 6te s1m my mnogo blagodaren !
P.S. ne s1m sigoren za programata 4e taka se kazva ama mai e taz .. ;] i dano nqkoi ne go dom1rzi da mi napravi tazi yslyga
___________________________________ My Chan
Legend Of The Green Dragon
|
|
|
|
|
SOVIETS_ARMY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Окт 2004 21:17
Stealth,какво става с продължението?Темата ще изпадне още малко!
___________________________________ Memento mori!!!
Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!
"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!
|
|
|
|
|
†Попѫтъ†
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Окт 2004 21:55
Stealth написа: Само една дума - м-ъ-р-з-е-л. Не мога да се боря с него... Виж, ако Деси ме беше помолила, нa следующия ден щеше да има продължение... ПП. I'm a
Е ти срам немаш ли бе! Хората държат на теб! Нестига че имаш фен-клуб (Може да незнаеш, ама имаш ), ами и нещеш да пишеш!
Аааа ше има легни-стани, ше викнем ВарАДМИНов
Да беше излъгъл че си зает с някоя важна задача, като например че си в командировка в Сибир или раздаваш безплатни ПЦмания списания в Камбоджа или Заир...
Е дано по коледните празници ( или Рамазан) да видим продължението
(Мързела е много лошо нещо! Постоянно го изпитвам )
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Окт 2004 02:10
Stealth написа: Знаете ли, преди малко гледах по Бтв Апокалипсис Сега режисьорската версия и осъзнах колко глупав и наивен е разказът всъщност.
Ееее само не претупвай нещата,разчитаме на теб.
А за Апокалипсис сега и аз го гледах наскоро с един приятел и заспахме посредата.Незнам защо го хвалят,но на мен лично не ми хареса въобще тоя филм.,,Взвод" примерно беше в пъти по-добър,ама айде да спра с оффтопика.Чакаме нещо на ниво,а не замазване на жадните ни мазни очички. И да не е някъде по ханука все пак де.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Окт 2004 20:17
HUN73R™ написа: Stealth написа: Знаете ли, преди малко гледах по Бтв Апокалипсис Сега режисьорската версия и осъзнах колко глупав и наивен е разказът всъщност. Ееее само не претупвай нещата,разчитаме на теб. А за Апокалипсис сега и аз го гледах наскоро с един приятел и заспахме посредата.Незнам защо го хвалят,но на мен лично не ми хареса въобще тоя филм.,,Взвод" примерно беше в пъти по-добър,ама айде да спра с оффтопика.Чакаме нещо на ниво,а не замазване на жадните ни мазни очички. И да не е някъде по ханука все пак де.
Ама вие а авера често ли "заспивате" на филми.
Айде бе стелт ПИШИ ПИШИ ПИШИ
___________________________________ Respect big pimpin'''
|
|
|
|
|
Че Гевара
|
|
Мнения: 5 Местоположение: Аржентина/Боливия ; Професия: Партизанин ; Интереси: Южна Америка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Окт 2004 20:20
Много е добър разказа. не е зле да намесиш и периферни нации - да кажем централна и Южна Америка, Австралия, която е винаги гъзолизник на САЩ, както и Европа (едва ли би стояла безучастна при тези условия, но както и да е).
___________________________________ Shoot, coward, you're only going to kill a man! (Che Guevara, seconds before his death)
http://www.che.hit.bg - фен сайт.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2004 13:00
Hora e tva e nai-dobriq pisatel ot tazi strana na asteroidniq poqs. Stelt choveche poklon ti pravq.Che talanata go imash, spor nqma am i as da se prisaedinq kam opshtoto mnenie dai neshto ot sveta kakto se izrazi drug tvoi fen (zad nosa na Dimitar)
Mai mnogo se rasprikazvah ade sas zdrave . Chakam s netarpenie prodaljenieto.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2004 14:03
Верно бе, Стелт, мноо обичаш да ни измъчваш.
/ cmd WE WANT NEXT PART
Cmd refused. Press insert a coin to continue...
* чува се дрънчене на монета... *
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2004 17:19
Брей , защо ли чак сега ми хрумна да го изчета целия ... Каквато и похвала да направя , тя вече ще е била казана . Единственото , което мога да добавя е , че ще е добре да има продължение ... но защо ли имам чувството , че краят трябваше да настъпи след частта с инвазията на върколаците ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2004 17:32
AcTivE написа: * чува се дрънчене на монета... *
Еееех,Актив май с монети няма да стане,ше трябва да го подмамим с някви банкнотни и то поне нещо от кафявите.С монетки най много д успеем да го подмамим Стелта да напише някой и друг пост в оправдание за забавянето.
Сериозно Стелт,надявяваме се да не си зарязал разказа.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|