Freedom Fighters – от другата страна на барикадата

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор
Аватар
Деси

Мнение от Деси »

Великолепно Стелт! Потрудил си се доста, което си и проличава. Умело съчетание от драма и екшън!
EDIT:Ако във всичко си толкова добър, колкото и в писането на разкази..... :wink:
HUN73R

Мнение от HUN73R »

Деси написа:EDIT:Ако във всичко си толкова добър, колкото и в писането на разкази..... :wink:
Е и в модераторството се справя добре :lol: (аайде на четките,тоопли,само по кинта... :twisted: )
Сериозно Стелт ше има ли продължение?
Аватар
[SS]
Обратна връзка:

Мнение от [SS] »

Ти си ми идол, това ще кажа :!:
I IGNORE YOU!
As I close my eyes, I feel it all slipping away.
I COME TOWARD YOU!
We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
high_till_i_die
Обратна връзка:

Мнение от high_till_i_die »

Добро,добро.Ама много кратко за времете което отне да го напишеш.

САмо едно не ми хареса.Как говори черния/негъра/афроамериканеца/ не мисля че така са говорили по времето на разказа. Но все пак интрестинг :lol:
Аватар
Mistral
В момента играе: MWO
Обратна връзка:

Мнение от Mistral »

Stealth написа:...явно разбра, че единствената му надежда да се измъкне от сегашните си затруднения е в доброто желание на човек, който няма никаква сериозна причина да се настрои доброжелателно...
Еррр... фен на Пратчет?

А кога ще можем да прочетем ретроспекцията, как Димо е отървал кожата, непосредствено след хеликоптера?
старо куче
Аватар
SOVIETS_ARMY
Обратна връзка:

Мнение от SOVIETS_ARMY »

Ммм да интересно.Уви обаче прекалено кратко:(.Разбирам,че не може постояно да ти идват идеи особено в летните жеги,ама жегите преминаха така че скоро тълпата от верни фенове ще иска още!
П.С.Комплименти и аплаузи към автора. :live:
Memento mori!!!

Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!

"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!
Аватар
Деси

Мнение от Деси »

В последната ти част, наблюдавам някаква откъсаност. Като, че в последния момент си решил да правиш промяна в сценария, а първоначално си замислял друг. Въпреки това, ще чакам с нетърпение продължението. Продължавай да пишеш стойностни разкази!
EDIT:
Деси, провокацийки, а?
Еми такава съм си.
Да, и в други неща не съм зле
;)
Айде и аз да се вредя за asl-то ти

На 17 съм от София.
И да пишеш...
Ще пиша при условие, че и ти продължиш. ;)
ама какво да направя - мързел батка...
Да смятам ли, че вече си се отървал от него?
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Относно песента - кърти фаянс , пори пердета , маже боя . Демек страшна е много ме изкефи макар малко да напомня реге .
Относно разказа - направил си завои от това което беше преди . Чесно казано един един ще е едно добро начало за връщане в правият път . Тук се съгласявам с Деилона . Аре Стелт можеш повече - пиши рядко но бъди верен на стилът си .
Злото винаги ще е по-силно !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
HUN73R

Мнение от HUN73R »

Дейлона и Ивъл ме изпревариха ама и аз да кажа:
Тва с негъра беше смешно,ама целта на разказа май не беше таква(поне до поледните епизоди).А аз освен СмеХ,друго не видях в таз част.Очакваме истинското продължение.Никой не ти дава зор,обмисли го добре,ама пусни нещо което да си проличи че е от тебе,щот тва май беше някво лирическо отконение...
Аватар
†Попѫтъ†
Обратна връзка:

Мнение от †Попѫтъ† »

HUN73R™ написа:щот тва май беше някво лирическо отконение...
Според мен пък си беше точно на място! В точното време на точното място! Неможе да става и дума за отклонение! Просто изчакай следващата част и ще разбереш...
دشت شما درد نکند
Аватар
Johnny
Обратна връзка:

Мнение от Johnny »

na4i toz razkaz napravo cqla kniga stana ... ako moje nqkoi da mi go napravi v word exel na strni4ki i mi go prati na maila 6te s1m my mnogo blagodaren !

P.S. ne s1m sigoren za programata 4e taka se kazva ama mai e taz .. ;] i dano nqkoi ne go dom1rzi da mi napravi tazi yslyga ;)
[url=irc://irc.telecoms.bg/fan7a]My Chan[/url]

Legend Of The Green Dragon
Аватар
SOVIETS_ARMY
Обратна връзка:

Мнение от SOVIETS_ARMY »

Stealth,какво става с продължението?Темата ще изпадне още малко!
Memento mori!!!

Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!

"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!
Аватар
†Попѫтъ†
Обратна връзка:

Мнение от †Попѫтъ† »

Stealth написа:Само една дума - м-ъ-р-з-е-л. Не мога да се боря с него...
Виж, ако Деси ме беше помолила, нa следующия ден щеше да има продължение... :lol:

ПП. I'm a :pig:
Е ти срам немаш ли бе! Хората държат на теб! Нестига че имаш фен-клуб (Може да незнаеш, ама имаш :) ), ами и нещеш да пишеш!
Аааа ше има легни-стани, ше викнем ВарАДМИНов :)
Да беше излъгъл че си зает с някоя важна задача, като например че си в командировка в Сибир или раздаваш безплатни ПЦмания списания в Камбоджа или Заир...
Е дано по коледните празници ( или Рамазан) да видим продължението :)
(Мързела е много лошо нещо! Постоянно го изпитвам :? )
دشت شما درد نکند
HUN73R

Мнение от HUN73R »

Stealth написа:Знаете ли, преди малко гледах по Бтв Апокалипсис Сега режисьорската версия и осъзнах колко глупав и наивен е разказът всъщност.
Ееее само не претупвай нещата,разчитаме на теб.
А за Апокалипсис сега и аз го гледах наскоро с един приятел и заспахме посредата.Незнам защо го хвалят,но на мен лично не ми хареса въобще тоя филм.,,Взвод" примерно беше в пъти по-добър,ама айде да спра с оффтопика.Чакаме нещо на ниво,а не замазване на жадните ни мазни очички. :twisted: И да не е някъде по ханука все пак де. :lol:
high_till_i_die
Обратна връзка:

Мнение от high_till_i_die »

HUN73R™ написа:
Stealth написа:Знаете ли, преди малко гледах по Бтв Апокалипсис Сега режисьорската версия и осъзнах колко глупав и наивен е разказът всъщност.
Ееее само не претупвай нещата,разчитаме на теб.
А за Апокалипсис сега и аз го гледах наскоро с един приятел и заспахме посредата.Незнам защо го хвалят,но на мен лично не ми хареса въобще тоя филм.,,Взвод" примерно беше в пъти по-добър,ама айде да спра с оффтопика.Чакаме нещо на ниво,а не замазване на жадните ни мазни очички. :twisted: И да не е някъде по ханука все пак де. :lol:
Ама вие а авера често ли "заспивате" на филми.

Айде бе стелт ПИШИ ПИШИ ПИШИ
Respect big pimpin'''
Аватар
Че Гевара
Местоположение: Аржентина/Боливия ; Професия: Партизанин ; Интереси: Южна Америка
Обратна връзка:

Мнение от Че Гевара »

Много е добър разказа. не е зле да намесиш и периферни нации - да кажем централна и Южна Америка, Австралия, която е винаги гъзолизник на САЩ, както и Европа (едва ли би стояла безучастна при тези условия, но както и да е).
Shoot, coward, you're only going to kill a man! (Che Guevara, seconds before his death)

http://www.che.hit.bg - фен сайт.
KIROV

Мнение от KIROV »

Hora e tva e nai-dobriq pisatel ot tazi strana na asteroidniq poqs. :D Stelt choveche poklon ti pravq.Che talanata go imash, spor nqma am i as da se prisaedinq kam opshtoto mnenie dai neshto ot sveta kakto se izrazi drug tvoi fen (zad nosa na Dimitar)
Mai mnogo se rasprikazvah ade sas zdrave . Chakam s netarpenie prodaljenieto. :live:
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Верно бе, Стелт, мноо обичаш да ни измъчваш.

/ cmd WE WANT NEXT PART

Cmd refused. Press insert a coin to continue...

* чува се дрънчене на монета... *
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Брей , защо ли чак сега ми хрумна да го изчета целия ... Каквато и похвала да направя , тя вече ще е била казана . Единственото , което мога да добавя е , че ще е добре да има продължение ... но защо ли имам чувството , че краят трябваше да настъпи след частта с инвазията на върколаците ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7
HUN73R

Мнение от HUN73R »

AcTivE написа:
* чува се дрънчене на монета... *
Еееех,Актив май с монети няма да стане,ше трябва да го подмамим с някви банкнотни и то поне нещо от кафявите.С монетки най много д успеем да го подмамим Стелта да напише някой и друг пост в оправдание за забавянето.

Сериозно Стелт,надявяваме се да не си зарязал разказа.
Публикувай отговор