Автор |
Съобщение |
†Попѫтъ†
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2004 15:45
MetalGearRex написа: Попе, без да ти се репча, ще ти кажа "Ами направи си тема!"... Тази тук си е за друго. Ако искаш, някой може да те определи според някой от дадените типове, но не и да спамвате като невидели само и само за да ти се подмажат някои или да други да си разчистят сметките с теб.
Да наистина имаш право! Ще помисля по въпроса! Абе въпроса е не да ми се правят четки с по едно изречение, а задълбочено анализиране на моята личност и изказвания! Ще размисля над предложението ти!
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2004 16:21
Попе посретствум информцията с която раполагам за теб мога да кажа тип 2 с малки включвания от тип едно ( но от тип едно съвсем малко ).
А иначе от сигурен източник получих информация кой е прототипа на тип 9 "Девиантът" - и прототипа това съм аз - дам съвпада с мен ( Лорде тази информация се отнася за мен и вярвам че няма да се обидиш че я оповестявам ) !
Рекс ти си типичен тип 1 то просто си ти личи ( непотвърдена информация използвам личните си наблюдения )!
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2004 18:04
Aми честито!
Де да знам, може би трябва да каже кои са били прототипите... Но не..., по-добре да не го прави. Ако някой толкова иска да научи дали не е бил той прототипа, да му прати едно ЛС! В тази връзка и мисля, че по-скоро не трябваше да го правиш това Зъл, щото вярно че става дума за теб, но всъщност се отнася за всички ни - форумците, А всеки би искал "той да е "типичното",а другите само да го наподобяват". Кой знае колко надежди разби по този начин...
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2004 18:11
Абе не вярвам да са баш много хората които искат да са Девиантът . По скоро са няколко но те са само мои жалки подобия - ЗАЩОТО АЗ СЪМ ВЪРХОВНОТО, ПЕРФЕКТНОТО И ВЕЧНО ЗЛО . НИКОЙ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ОСПОРИ МОЯТА ВСЕВИШНОСТ !!
Не съм психопад , не съм олигофрен просто случаино бащаси убих
не съм нормален не съм нормален не съм нормален но и бащами не бе ше нормален ( поздрав от групата КОНТРОЛ )
МИР ВАМ !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2004 02:05
Оооооо, ще се трогна още малко или поне изчервя .
@MetalGearRex, жив съм си, е, бил съм и по жив някога за жалост, но сега идва лято и имам планове да поживея, да . Честно казано не си те спомням, за съжаление бих добавил, но ако имаше повече постове като твойте...всеки ден щях да поствам, честно.
П.С. Сега се отдам на признания - може би преди година този форум все още би ми бил интересен, но нещата отлитат и се променят, както и аз самия - просто вече не чувствам почвата тук благоприятна за личното ми виреене и личната ми свобода, нито чувствам по голяма част от юзърите по някакъв начин близки или интересни. С други думи - просто не чувствам, а това обезмисля всичко, каквото и желание да имам(, а аз го нямам)
|
|
|
|
|
MR_Sunlord
|
|
Мнения: 12 Местоположение: Carlisle PA. USA /prez vakancijata - Sofia/
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2004 04:37
Kiedisagain
Не може ли пак така малко по-добре да си помислиш дали ще се връщаш? .... и така - по възможност наум, защото не съм направил темата, за да прожектираш личните си усмивчици ти от "старите летни" в нея.
Иначе - не - не смятам да оповестявам кой герой съм използвал за прототип, защото 100% ще се появи някой да ми каже "къв си ти бе, аре бегай - кво ще ми правиш оценка на характера и поведението". Но Ивъл като се оповести сам значи много се харесва, което ме радва от своя страна.
Може обаче да си направим нещо като poll със членове от форума - кой към кои туп се отнася според общественото мнение. Но това ще е трудно, макар че би било интересно. Ако някой има идея как да развие това предложение ще е добре.... Моята идея е да се кандидатира 1 човек и за него да гласуват всички и след някъв период от време да се финализира резултата. Така тези, които биха искали да разберат към кой тип се отнасят ще имат обективен отговор. А и процентите ще покажат и как са се разпределили мутикласовете
___________________________________ How Does It Feel?
--------------------
http://www.dickinson.edu - engage the world
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 18:55
MR_Sunlord написа: Kiedisagain
Не може ли пак така малко по-добре да си помислиш дали ще се връщаш? .... и така - по възможност наум, защото не съм направил темата, за да прожектираш личните си усмивчици ти от "старите летни" в нея.
За какво си направил темата само ти си знаеш, аз пък си знам как я възприемам. А второто е доста по важно в личностен план, можеш да бъдеш сигурен .
Ако проследиш дискусията отзад ще видиш, че отговора ми не е откъснат от цялостната дискусия, която се разви. Но какво ли се обяснявам всъщност и откъде на къде ти дължа обяснение, а?
С една дума - не, не може наум.
|
|
|
|
|
MR_Sunlord
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 20:53
Тип 11
Цнетър на ВСЕЛЕНАТА (ЦнВ)
Характерно за този тип потребители е, че те се самоопределят като такива, без да имат особено основание за това. Как са започнали с това си поприще е неясно, но можем да предполагаме, че е нещо като “първичен взрив” от идеи, който накрая се завихря в умозаключението :” Мамо, аз вече имам нов занаят – ще ставам център на вселената!” И така, мамините самовъзприемат околната си среда като нещо, създанено от тях, за тях , под тяхата диктовка или неизменно обвъзано с тях по всеки един параграф. Разбира се, като самоосъзнати центрове очакват всичко, което се появи да е създадено в тяхна чест. Що се отнася до думите им – те са нещо повече от сакрално – всеки е длъжен да ги проследява и да ги попива...от друга страна пък центровете не са длъжни на никого с нищо – че нали са център. Но целенасочените действия на “центроване” надхвърлят дори и тези широки предели – според центровете в една социална група по важният аспект е личностния – центровете на вселената винаги са готови съсвесм директно да ни уверят колко са важни те за себе си , че пък и за другите.
Както и да е – неоспорими са и разнообразните способности на разглеждания от мен тип потребител – той е способен да сложи равен знак между числата 1 и 4 и ... дето се вика – рече и отсече – неговото ще е. Да не говорим, че психоанализата на Фройд с нещастните си Аз, Свъх-Его и Либидо е неспособна да обесни поведението на ЦнВ, защото то се диктува от много повече подсъзнателни и особено НАДсъзнателни фактори. Освен това редица от многоуважаваните и преуспели личности в целия свят имат нещо общо с ЦнВ – примерно 100% реализиралата се поп-фолк дива Глория – тя има голяма уста и освен това се изживява като феникс....от друга страна пък тя си признава открито, че не е безгрешна, но не всички могат да са напълно като ЦнВ, все пак.
Поради напрежението и ангажираността около заемания пост ЦнВ небрежно пообъркват добрата оферта “лично съобщение” с опцията “нов отговор” . В началото на кариерата ЦнВ може би са правели това преднамерено, защото втората алтернатива несъмненено предоставя повече поле за масова изява – но след като понтарупат малко стаж без проблем правят тази маневра напълно артоматизирано и непринудено. С други думи – без значение на какво място се намират, централно място вземат те и другите потребители просто трябва да го разберат.
Как са възприемани ЦнВ от другите потребители въобще не е важно – особено ( с риск да се повторя) в личностен план – мога да ви уверя в това. Ето защо темата за мнението на другите потребители не заслужава да бъде засегната от мен.
--------------------
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2004 23:40
Май това беше за мене .....всички на колене!
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2004 01:14
Винаги съм твърдял, че самоиронията е добър похват .
|
|
|
|
|
Найк
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2004 08:28
Аз определено имам доста от последния - егоцентрик съм и тва е!
___________________________________ ... Всъщност, за какво ми е подпис? Да редя мъдри слова, които само аз да разбера? Или простотии, с които да бъда запомнен? Не, за подпис ще оставя само това...
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2004 08:38
EviL написа: .....ПЕРФЕКТНОТО И ВЕЧНО ЗЛО . НИКОЙ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ОСПОРИ МОЯТА ВСЕВИШНОСТ !!
Ти може да си зъл ,обаче аз съм брутален .
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
|
b1lly_7o
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юни 2004 21:59
___________________________________ _Linkin Park Forever_!!!
Takes me one step closer to the edge and about to break!!!
Приятел
|
|
|
|
|
MR_Sunlord
|
|
|
|
Заглавие: be careful, this is tоo hot Публикувано на: 27 Юни 2004 02:57
И какво точно искаш да ми кажеш Саруман? Че не ставам? Че темата ми е глупава и не на място? Уважам мнението ти, разбира се - друг е въпросът дали го приемам.
Не ти убягват модните тенденции, това е фкат - но как така си пропуснал да забелижш , че е много модерно куцо и сакато да тръби наляво и надясно "стари сме, стари сме, стари сме" , вкючително и във възвишената част от форума, каквато е творческия раздел.
И... отговарям ти, за да разясня целта си...Написах произведението си по прицип - бил съм във всякакви форуми - този на училището ми, такъвсамо за някоя игра, за филми, за излагане на мнение по някой наболял въпрос и потребителите винаги са създавали подобни взаимоотношения помежду си.... и са си изграждали някакъв образ. Реших да го направя по принцип - да представя нещо ежедневно по интересен начин и да зарадвам чиатателите си така - и - за мое щастие на повечето хора наистина им допадна и се вживяха в изложението ми и придърпаха темата към себе си ... логично е да си помислиш, че съм я написал специално за форума на pcm , но не е така - тя е общовалидна за много форуми
Пък и не ми е за пъри път - още преди да се появи възвишената творческа секция написах една темичка, която беше посветена на форума и хората в него - и хората я хареса, нищо че беше по постна от тази - харесаха я, а на мен ми достави удоволетворение.
И кои са блъди и ЛорД ? Изявени потребители, които са били - сега вече не са. Как очакваш да ги помни някой, който се е регистрирал след като са оставили форума? Това е неествено просто - е, аз ги помня, помня и много други, понмя времето, когато тук ми беше станало забавно и знаех, че има хора от Русе, от Варна, от Пловдив, които държат на мнението ми, и че и аз държа на тяхното - това ми е първия по-сериозен форум... помня - и сега има други, с които се чувствам по същщия начин - това е жестоко ... а знаеш ли какво - пичовте си остават пичове - и аз ще си ги помня винаги... ти казваш, че сме стари ... но... мога ли да те попитам - ти откъде се появи изведнъж - забелязах те чак днес .
--------------------
|
|
|
|
|
Moron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2004 11:39
Маъму... Колкото и да ми е неприятно.. требе да се определя като излизащ от безлична фаза... ) поне се опитвам.. и то защо безлична?? Щото спрях да поствам във форума по едно време и колкото и хора да ме помнят от тогава.. те не че не си заминаха половината де... ) По този повод постовете са ми между 200 и 400, но в никакъв случай не искам да мислите че съм се "прикривал зад бутафорни изрази" - просто искам форума да се превърне в онова приятно местенце за интелигентни разговори, което намерих като се присъединих преди няколко години.
В този ред на мисли в момента май май се вживявам като арбитър.. не поствам където и да е - в смисъл - ако нямам мнение - не поствам. Ако темата е против правилата - ИМАМ МНЕНИЕ
Мисля да не се идентифицирам докрай с нито един от "видовете форумни потребители". Винаги съм се старал да бъда някъде по средата (чупя китка - все пак и от 4тия тип требе да има нещо!!!).
П.П. Май ше требе да си прая дефрагмент на пост-а. Много разкъсан се получи. Ще ме прощавате обаче
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2004 22:10
Най-добрия пример за ЦнВ е Creator(казвам го с цялото си уважение към него,макар не винаги да го заслужава).Той все трябва да е причината за нещо,все към него трябва да се гледа,когато направи нещо всеки трябва да го прочете,тъй като е загубил "ценното" си време за него и то трябва да бъде оценено високо предвид това,че е загубило времето на човек,който е над останалите.Същевременно с това неговата "занимавка" не може да не е най-доброто нещо в съответната сфера появявало се някога - най-интересното,най-оригиналното и т.н.Вниманието на потребителите към "творбата" се привлича по всевъзможни начини,кой от кой по нагли.
Познавам няколко човека от този тип.Те все трябва да са прави(най-лошото е че в повечето случаи са,което допълнително качва самочуствието им),никой не може да спори с тях,никой не може да е по добър и велик от тях,в която и житейска зона да се занимават.Това са хора на "приливи" и "отливи" - понякога изпитваш към тях единствено респект,че и възхищение,държиш на познанството и приятелството ви.Лошото е че "човека" все накога ще те разочарова,с поредната си егоцентрична постъпка,в която този път е показал че и ти си под нивото му.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 08:52
mnogo dobre gi e izmislil pi4qa evala mu praa!
___________________________________ If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
|
|
|
|
|
fallen_sharan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2004 02:01
мерценаръ_лорд ти си 11 тип не се безпокой!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|