Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 15:45

MetalGearRex написа:
Попе, без да ти се репча, ще ти кажа "Ами направи си тема!"...
Тази тук си е за друго. Ако искаш, някой може да те определи според някой от дадените типове, но не и да спамвате като невидели само и само за да ти се подмажат някои или да други да си разчистят сметките с теб.

Да наистина имаш право! Ще помисля по въпроса! Абе въпроса е не да ми се правят четки с по едно изречение, а задълбочено анализиране на моята личност и изказвания! Ще размисля над предложението ти!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 16:21

Попе посретствум информцията с която раполагам за теб мога да кажа тип 2 с малки включвания от тип едно ( но от тип едно съвсем малко ).

А иначе от сигурен източник получих информация кой е прототипа на тип 9 "Девиантът" - и прототипа това съм аз - дам съвпада с мен ( Лорде тази информация се отнася за мен и вярвам че няма да се обидиш че я оповестявам ) !

Рекс ти си типичен тип 1 то просто си ти личи ( непотвърдена информация използвам личните си наблюдения )!

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 18:04

Aми честито! :D
Де да знам, може би трябва да каже кои са били прототипите... Но не..., по-добре да не го прави. Ако някой толкова иска да научи дали не е бил той прототипа, да му прати едно ЛС! В тази връзка и мисля, че по-скоро не трябваше да го правиш това Зъл, щото вярно че става дума за теб, но всъщност се отнася за всички ни - форумците, А всеки би искал "той да е "типичното",а другите само да го наподобяват". Кой знае колко надежди разби по този начин...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 18:11

Абе не вярвам да са баш много хората които искат да са Девиантът . По скоро са няколко но те са само мои жалки подобия :twisted: - ЗАЩОТО АЗ СЪМ ВЪРХОВНОТО, ПЕРФЕКТНОТО И ВЕЧНО ЗЛО . НИКОЙ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ОСПОРИ МОЯТА ВСЕВИШНОСТ !!

Не съм психопад , не съм олигофрен просто случаино бащаси убих
не съм нормален не съм нормален не съм нормален но и бащами не бе ше нормален ( поздрав от групата КОНТРОЛ )

МИР ВАМ !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2004 02:05

Оооооо, ще се трогна още малко или поне изчервя :lol: .
@MetalGearRex, жив съм си, е, бил съм и по жив някога за жалост, но сега идва лято и имам планове да поживея, да :twisted: . Честно казано не си те спомням, за съжаление бих добавил, но ако имаше повече постове като твойте...всеки ден щях да поствам, честно.

П.С. Сега се отдам на признания - може би преди година този форум все още би ми бил интересен, но нещата отлитат и се променят, както и аз самия - просто вече не чувствам почвата тук благоприятна за личното ми виреене и личната ми свобода, нито чувствам по голяма част от юзърите по някакъв начин близки или интересни. С други думи - просто не чувствам, а това обезмисля всичко, каквото и желание да имам(, а аз го нямам)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2004 04:37

Kiedisagain

Не може ли пак така малко по-добре да си помислиш дали ще се връщаш? .... и така - по възможност наум, защото не съм направил темата, за да прожектираш личните си усмивчици ти от "старите летни" в нея.

Иначе - не - не смятам да оповестявам кой герой съм използвал за прототип, защото 100% ще се появи някой да ми каже "къв си ти бе, аре бегай - кво ще ми правиш оценка на характера и поведението". Но Ивъл като се оповести сам значи много се харесва, което ме радва от своя страна.

Може обаче да си направим нещо като poll със членове от форума - кой към кои туп се отнася според общественото мнение. :) Но това ще е трудно, макар че би било интересно. Ако някой има идея как да развие това предложение ще е добре.... Моята идея е да се кандидатира 1 човек и за него да гласуват всички и след някъв период от време да се финализира резултата. Така тези, които биха искали да разберат към кой тип се отнасят ще имат обективен отговор. А и процентите ще покажат и как са се разпределили мутикласовете :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Юни 2004 18:55

MR_Sunlord написа:
Kiedisagain

Не може ли пак така малко по-добре да си помислиш дали ще се връщаш? .... и така - по възможност наум, защото не съм направил темата, за да прожектираш личните си усмивчици ти от "старите летни" в нея.

За какво си направил темата само ти си знаеш, аз пък си знам как я възприемам. А второто е доста по важно в личностен план, можеш да бъдеш сигурен :roll: .
Ако проследиш дискусията отзад ще видиш, че отговора ми не е откъснат от цялостната дискусия, която се разви. Но какво ли се обяснявам всъщност и откъде на къде ти дължа обяснение, а? :?

С една дума - не, не може наум.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юни 2004 20:53

Тип 11

Цнетър на ВСЕЛЕНАТА (ЦнВ)

Характерно за този тип потребители е, че те се самоопределят като такива, без да имат особено основание за това. Как са започнали с това си поприще е неясно, но можем да предполагаме, че е нещо като “първичен взрив” от идеи, който накрая се завихря в умозаключението :” Мамо, аз вече имам нов занаят – ще ставам център на вселената!” И така, мамините самовъзприемат околната си среда като нещо, създанено от тях, за тях , под тяхата диктовка или неизменно обвъзано с тях по всеки един параграф. Разбира се, като самоосъзнати центрове очакват всичко, което се появи да е създадено в тяхна чест. Що се отнася до думите им – те са нещо повече от сакрално – всеки е длъжен да ги проследява и да ги попива...от друга страна пък центровете не са длъжни на никого с нищо – че нали са център. Но целенасочените действия на “центроване” надхвърлят дори и тези широки предели – според центровете в една социална група по важният аспект е личностния – центровете на вселената винаги са готови съсвесм директно да ни уверят колко са важни те за себе си , че пък и за другите.
Както и да е – неоспорими са и разнообразните способности на разглеждания от мен тип потребител – той е способен да сложи равен знак между числата 1 и 4 и ... дето се вика – рече и отсече – неговото ще е. Да не говорим, че психоанализата на Фройд с нещастните си Аз, Свъх-Его и Либидо е неспособна да обесни поведението на ЦнВ, защото то се диктува от много повече подсъзнателни и особено НАДсъзнателни фактори. Освен това редица от многоуважаваните и преуспели личности в целия свят имат нещо общо с ЦнВ – примерно 100% реализиралата се поп-фолк дива Глория – тя има голяма уста и освен това се изживява като феникс....от друга страна пък тя си признава открито, че не е безгрешна, но не всички могат да са напълно като ЦнВ, все пак.
Поради напрежението и ангажираността около заемания пост ЦнВ небрежно пообъркват добрата оферта “лично съобщение” с опцията “нов отговор” . В началото на кариерата ЦнВ може би са правели това преднамерено, защото втората алтернатива несъмненено предоставя повече поле за масова изява – но след като понтарупат малко стаж без проблем правят тази маневра напълно артоматизирано и непринудено. С други думи – без значение на какво място се намират, централно място вземат те и другите потребители просто трябва да го разберат.
Как са възприемани ЦнВ от другите потребители въобще не е важно – особено ( с риск да се повторя) в личностен план – мога да ви уверя в това. Ето защо темата за мнението на другите потребители не заслужава да бъде засегната от мен.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юни 2004 23:40

Май това беше за мене :lol: .....всички на колене!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Юни 2004 01:14

Винаги съм твърдял, че самоиронията е добър похват :lol: 8) :twisted: .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юни 2004 08:28

Аз определено имам доста от последния - егоцентрик съм и тва е! :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юни 2004 08:38

EviL написа:
.....ПЕРФЕКТНОТО И ВЕЧНО ЗЛО . НИКОЙ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ОСПОРИ МОЯТА ВСЕВИШНОСТ !!

Ти може да си зъл ,обаче аз съм брутален :twisted: .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2004 21:59

мда поредното яко не6то.Абе пи4 как ги прави6 тея не6та :?: :?: :?: :?:

Профил

Аватар
Заглавие: be careful, this is tоo hot
Публикувано на: 27 Юни 2004 02:57

И какво точно искаш да ми кажеш Саруман? Че не ставам? Че темата ми е глупава и не на място? Уважам мнението ти, разбира се - друг е въпросът дали го приемам.

Не ти убягват модните тенденции, това е фкат - но как така си пропуснал да забелижш , че е много модерно куцо и сакато да тръби наляво и надясно "стари сме, стари сме, стари сме" , вкючително и във възвишената част от форума, каквато е творческия раздел.

И... отговарям ти, за да разясня целта си...Написах произведението си по прицип - бил съм във всякакви форуми - този на училището ми, такъвсамо за някоя игра, за филми, за излагане на мнение по някой наболял въпрос и потребителите винаги са създавали подобни взаимоотношения помежду си.... и са си изграждали някакъв образ. Реших да го направя по принцип - да представя нещо ежедневно по интересен начин и да зарадвам чиатателите си така - и - за мое щастие на повечето хора наистина им допадна и се вживяха в изложението ми и придърпаха темата към себе си ... логично е да си помислиш, че съм я написал специално за форума на pcm , но не е така - тя е общовалидна за много форуми :)
Пък и не ми е за пъри път - още преди да се появи възвишената творческа секция написах една темичка, която беше посветена на форума и хората в него - и хората я хареса, нищо че беше по постна от тази - харесаха я, а на мен ми достави удоволетворение.

И кои са блъди и ЛорД ? Изявени потребители, които са били - сега вече не са. Как очакваш да ги помни някой, който се е регистрирал след като са оставили форума? Това е неествено просто - е, аз ги помня, помня и много други, понмя времето, когато тук ми беше станало забавно и знаех, че има хора от Русе, от Варна, от Пловдив, които държат на мнението ми, и че и аз държа на тяхното - това ми е първия по-сериозен форум... помня - и сега има други, с които се чувствам по същщия начин - това е жестоко ... а знаеш ли какво - пичовте си остават пичове - и аз ще си ги помня винаги... ти казваш, че сме стари ... но... мога ли да те попитам - ти откъде се появи изведнъж - забелязах те чак днес .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2004 11:39

Маъму... Колкото и да ми е неприятно.. требе да се определя като излизащ от безлична фаза... :)) поне се опитвам.. и то защо безлична?? Щото спрях да поствам във форума по едно време и колкото и хора да ме помнят от тогава.. те не че не си заминаха половината де...:)) По този повод постовете са ми между 200 и 400, но в никакъв случай не искам да мислите че съм се "прикривал зад бутафорни изрази" - просто искам форума да се превърне в онова приятно местенце за интелигентни разговори, което намерих като се присъединих преди няколко години.

В този ред на мисли в момента май май се вживявам като арбитър.. не поствам където и да е - в смисъл - ако нямам мнение - не поствам. Ако темата е против правилата - ИМАМ МНЕНИЕ :twisted: :twisted: :twisted:

Мисля да не се идентифицирам докрай с нито един от "видовете форумни потребители". Винаги съм се старал да бъда някъде по средата (чупя китка - все пак и от 4тия тип требе да има нещо!!!).

П.П. Май ше требе да си прая дефрагмент на пост-а. Много разкъсан се получи. Ще ме прощавате обаче :roll: :roll: :roll:

http://s2.bitefight.org/c.php?uid=23271

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2004 22:10

Най-добрия пример за ЦнВ е Creator(казвам го с цялото си уважение към него,макар не винаги да го заслужава).Той все трябва да е причината за нещо,все към него трябва да се гледа,когато направи нещо всеки трябва да го прочете,тъй като е загубил "ценното" си време за него и то трябва да бъде оценено високо предвид това,че е загубило времето на човек,който е над останалите.Същевременно с това неговата "занимавка" не може да не е най-доброто нещо в съответната сфера появявало се някога - най-интересното,най-оригиналното и т.н.Вниманието на потребителите към "творбата" се привлича по всевъзможни начини,кой от кой по нагли.
Познавам няколко човека от този тип.Те все трябва да са прави(най-лошото е че в повечето случаи са,което допълнително качва самочуствието им),никой не може да спори с тях,никой не може да е по добър и велик от тях,в която и житейска зона да се занимават.Това са хора на "приливи" и "отливи" - понякога изпитваш към тях единствено респект,че и възхищение,държиш на познанството и приятелството ви.Лошото е че "човека" все накога ще те разочарова,с поредната си егоцентрична постъпка,в която този път е показал че и ти си под нивото му.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2004 08:52

mnogo dobre gi e izmislil pi4qa evala mu praa!

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юли 2004 02:01

мерценаръ_лорд ти си 11 тип не се безпокой!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com