20 Юли 2006 08:25 Мнения: 987 Местоположение: In The Middle Of Nowhere
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2007 22:58
Този тип компютърджийски хм... "хумор" никак не ми се нрави. Авторът също не ми се нрави. Ама "живота си е ебало майката брато". Никой не може да ти помогне. Ще останеш антипатичен завинаги...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
Този тип компютърджийски хм... "хумор" никак не ми се нрави. Авторът също не ми се нрави. Ама "живота си е ебало майката брато". Никой не може да ти помогне. Ще останеш антипатичен завинаги...
03 Апр 2007 18:11 Мнения: 1019 Местоположение: On The Ares
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2007 08:19
Ехаааа.В тоя форум било като в СПА хотел бе.Навсякъде всички те посрещат къде къде по топло(алминаторе ще си въздържиш ли коментара че "всички сме били посрещнати с хляб и сол")Много ясно че не очаквам червен килим но не очаквам хляб и вода.
___________________________________ Use Google Sucker
Били
24 Юли 2005 12:39 Мнения: 647 Местоположение: на тавана
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2007 08:28
°•Demon Hunter•° написа:
Ехаааа.В тоя форум било като в СПА хотел бе.Навсякъде всички те посрещат къде къде по топло(алминаторе ще си въздържиш ли коментара че "всички сме били посрещнати с хляб и сол")Много ясно че не очаквам червен килим но не очаквам хляб и вода.
Този коментар кой го е написал: Demon Huter или майка му?
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/ ^Нов адрес
Пънко
Nhaz'Ul
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2007 08:31
Майка му, той не може да пише така грамотно. Демон-не-знам-къв, верно ли си на 11 години?
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества. Руска мъдрост
In Too Deep
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2007 09:40
Били написа:
°•Demon Hunter•° написа:
Този коментар кой го е написал: Demon Huter или майка му?
Ха! Демоне, ако майка ти също посещава форума - в такъв случай: Да ти еба майката.
да, да го прочете се надявам
Авторе, позволи ми да се присъединя към всички, които те смятат за идиот...
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
Fenrir
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2007 13:39
Nhaz'Ul написа:
Майка му, той не може да пише така грамотно. Демон-не-знам-къв, верно ли си на 11 години?
Дамм...(за какво си говорим-мисли се за много мъдър и умен,а е на 11 )беще го написал тука в творческия.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:
ave isus e pokemon ve
†Попѫтъ†
25 Юли 2002 15:24 Мнения: 426 Местоположение: източноправославно
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2007 13:49
Е що не е лошо. Като се замисля "ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ШИПКА" е май най-ремиксираното стихотворение в историята до сега...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения