Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 02 Авг 2004 13:45

EviL написа:
Ривен мерси за подкрепата но имам един въпрос който от сумати време ме гложди . Чел ли си Един ден в Ада ? Ако да защо никога нищо не каза ? Не си ли хареса героя който бе драконов повелител и повелител на небесния огън ?

Отново тенкс за хубавите думи .

Evil много съжелявам но не съм чел до сега нищо. Просто имам съвсем малко време. Ако имам малко повече време обещавам да изчета всичко. Къде си включил героя ми (малко по - точно)?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2004 19:45

Човече аз говоря за първия Един ден в Ада ! Потърси в архива . Има те през цялото време до самия краи ! Чети и кажи харесваш ли героя и творението . И понеже аз много го харесвам и сега съм в процес на редактирането му искам сурова критика където има такава !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2004 20:07

EviL написа:
Съгласен съм относно точки 1 и 2 но по точка три сори ама не е тъи .
Кажи ми как точно имат надежда да оцелеят ? Храната е замърсена , армията разбита страната е обхваната от заразата а страните ни съседки са вече заразени . Последните кораби са отплавали . Скоро по-голямата част от земното кълбо ще е мъртво . Те просто виждат че изход няма и предпочитат да не киснат в ужасяващо тръпнене точно кога ще се заразят или кога ще измрът от глат . Затова решават просто да излязат на "разходка" .

Но като цяло критиката ти е обоснована .

Ne mislq, 4e si prav s to4ka 3. To4no dnes se razkarvah v Berlin, bqh super umorena i mozuka mi be6e otkazal (prekaleno mnogo nemski mi se subra) i nqkakvi punkari se zaputiha kum men. Iskaha mi pari, za6toto na nqkoi si mu otkradnali kitarata. Kato vidqh po kakuv na4in mi gledat portmoneto - povqrvai - kolkoto i da bqh pretrepana ot jega i hodene se upla6ih za jivota si. Nabelqzah si plan za bqgstvo i izostrih vsi4kite si setiva. I to samo zaradi nqkakvi si punkari. Predstavq6 li si kak 6tqh da postupq ako jivota mi be6e v tolkovagolqma opasnost kato tvoite geroi? Vseki durji na jivota si!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2004 21:31

Дам май си права .
Ривен направил съм груба грешка - писал съм те като Пивен ( сори ) . Но това си е Морон го каза ламе съм си !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 05 Авг 2004 11:11

EviL написа:
Дам май си права .
Ривен направил съм груба грешка - писал съм те като Пивен ( сори ) . Но това си е Морон го каза ламе съм си !

Хич да не ти пука. :wink: Даже не съм го видял... Ама не си ламе (четки, четки), но определено се срещат във форума. Иначе ще прегледам разказа и пак ще постна.

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com