Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2003 15:31

- RIP зад теб ! – извика Evil
RIP се завъртя светкавично назад и бълна огън срещо тигърът който се бе затичал към него . Още няколко огнени струи плиснаха по дезориянтираното животно и то издъхна обвито от адски пламаци .
- Evil така няма да издържим дълго , а и не се знае кога ще доиде Paradox зада ни измъкне !
- Това е без значение имаме мисия или ще я изпълним или ще загинем ! – отговори припряно Evil и хвърли поредната граната към озверялата псамина срещу него .
Evil с усилие се задържа на крака след експлозията . Двамата войни продължаваха да се сръжават обградени от всички страни . След поредния огнен откос от някакъв пробит газопровод избухна страхотен пожар който прегради улицата . Сега войните имаха само един път и той бе през зверовете пред тях
-Е сега я втасахме . Да не говорим че имам само един пълнител . Дяволите го взели . – изкрещя вбесен Evil – Какво пък мамицата му . Да се позабавляваме . С мен ли си RIP ?
- И в рая и в ада . Да се позабавляваме .
Evil напипа едно копче на скафандара и го натисна . От слушалите му се разля зверския такт на една метъл група съществувала много отдавна . Включи сеника на скафандара и увеличи подаването на стероиди към тялото му . Вгледа се във демоните който спокоино ги чакаха в края на улицата . Вгледа се във очите им който излъчваха ненавист и се хвърли срещу тях . Кървавия танц на безумието бе започнал . Кръв плисна по улицата . Огън , кършуми , експлози , онищожение . Гротеските форми на зверовете който връхлитат като демони . Неспирните откоси от картечницата и огнепръскачката . RIP бълва струя след струя огън и хвърля граната след граната .
……….
- Paradox – извика пехотинеца който стоеше до него – ето го склада !
Paradox се вгледа във сградата пред него . Но имаше нещо страно . Нещо сякаш същевремено бе и не бе там . Това нещо ги наближаваше и Paradox реши да не рискува . Той насочи всичките картечници който висяха по металното му тело и истреля едни продължителен откос. Ефекта бе поразителен . След миг съществото се изпари . Само локвата вода след него напомняше че то е било тук !
- Какво подяволите бе това . – проговори сякаш на себеси Paradox – Еи вие двамата ще ми обясните ли какво става тук ?
Двамата оцелели се спогледаха един други го и проговориха спокоино.
- Аз съм High voltage – отговори по едрия мъж – а това е братми , Riven . Преди няколко дни открихме пробив във източния сектор . Голямо количество корени пробиваха множество коридори под земята . Веднага обявихме тревога и затегнахме мерките за сигурност . Но нещо се обърка . Само ден след като изпържихме корените с напалм , всички постове около градът бяха нападнати . От всякъде получавахме молби за помощ , мините извън града бяха тотално заляти . Веднага поставихме артилериа и опънахме автоматични картечници . Изпратихме и няколко отряда във мините да пручат какво е станало . Само един от всичките войни който изпратихме се завърна . Но преди да разкаже какво е станало почина от раните си . Не изпратихме други отряди . И после стана невъзможното . Вчера вечерта всички защитни съоражение

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2003 20:03

айде Evil продължавай че се кефя на разказа много :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Яну 2004 21:06

Za darbata ne znaq , interesni idei ima , lichno spored men malko prekalqwash s opisaniqta i edin priqtel kaza che ti trqbva psihoanaliz no iavno na drugite dosta im hareswa taka che have fun and keep walking

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Яну 2004 21:13

Izkam da pozdravia edin specialen za men chowek s edna specialna za nego pesen , a imenno - BATALIONA (deto se stroiawa )na grupata iujen (ne krust) viatur.
I sega po temata - Icoooo stroj se i vlizaj po chesto wuw foruma ta da izbiesh parite za neta

inache razkazite sa hubavi ama az ne sum tuka za towa

Produljawaj wse taka

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2004 17:35

craft.war.com ( емо ) Ше се караме . Пак ше драифаш по диваните !
Абе counter.strike.h Нямам нужда от психоаналитик а Емо има нужда от жена и яко секс

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2004 14:38

Не` се нерви , не` се керай ,не` се плаши.Ай със здраве. :!:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2004 15:07

Abe ice to vseko mom4e ima nujda ot tova(osven tia deto si pokazvat nekoi raboti prez prozoreca)nema da se plashish a she tvorish noshno vreme kum 2 4asa sled `kolelata na jivota`
are jiv i zdrav

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 23:56

E mnogo iak razkaz . Bravo Evil . Shto nego dadesh na teia ot klasa ?
A i mejdo drugoto shte me vkluchish li ?

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2004 11:10

Axa..iak e razkaza...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2004 22:10

Много добър му е разказа. Типично в твой стил, Evil, както вече каза някой.
Само не разбирам някои-какво му се заяждате за грешките?! Че не са от неграмотност, не са, какво толкова.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2004 22:26

Еи хора благодаря за подкрепата . Аз чесно да си кажа го бях "отебал" тоя разказ ама сега като виждам че още има кой да му се искефи ше взема да врътна едно продължение .
Undeadgirl благодаря за подкрепата . Обещавам да ти сменя двата пищова с плазмен автомат 8) 8) .
А продължение ( макар доста забавило се ) ще има ама наи-скоро в сряда .

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2004 22:30

A taka...napravi oste edno prodalzenie... :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Фев 2004 21:05

Aбе тва заглавие ми е много познато.
Май имаше такава книга,не бе май 3-ри бяха.
Абе не знам аре пускай продължение да се кефим

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Фев 2004 22:10

Хехе Джони много си прав бе бруте . Хем има книга с това име хем са три книги с това име . Освен името и други неща съм плагиатствал от там ( но само за основните насоки ).
Надявам се утре ( демек сряда ) да постна едно продължение ( само дано времето неме притисне ).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2004 15:13

Мммм много обичам това чувство за безнадежност а също така яростта-умираш но умираш
доволен че си изпратил много от враговете си в Ада.Аз ги имах тез книжки ама ги загубих
и се ядосвам(току виж са някъде в къщи и не съм ги видял).
Атмосферата е мрачна и това най вече ме кефи подобно на интрото на СтарКрафт BroodWar и Пришелец 2.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 15:58

???°?·?? ?‚?µ???° ???µ ?±?????° ???° ???»???·?° ???°?????»??! :disbelief:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2004 22:32

Undeadgirl написа:
Тази тема не бива да слиза надолу! :disbelief:

Ама наистина...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2004 13:09

Поради изключително голямото забавяне на продължението препоръчвам изчитане на разказа от самото начало .

А ето и продължението .

- Аз съм High voltage – отговори по едрия мъж – а това е братми , Riven . Преди няколко дни открихме пробив във източния сектор . Голямо количество корени пробиваха множество коридори под земята . Веднага обявихме тревога и затегнахме мерките за сигурност . Но нещо се обърка . Само ден след като изпържихме корените с напалм , всички постове около градът бяха нападнати . От всякъде получавахме молби за помощ , мините извън града бяха тотално заляти . Веднага поставихме артилериа и опънахме автоматични картечници . Изпратихме и няколко отряда във мините да пручат какво е станало . Само един от всичките войни който изпратихме се завърна . Но преди да разкаже какво е станало почина от раните си . Не изпратихме други отряди . И после стана невъзможното . Вчера вечерта всички защитни съоражение бяха заляти от врага . Сраженията ставаха все по-жестоки и по-жестоки а жертвите се увеличаваха и утрояваха . В един момент постигнахме някакво надмощие над животните и успяхме да изолираме боините деиствия до няколко квартала . Веднага вдигнахме всичките си бомбадировачи във въздуха и изляхме всички си напалм върхо тези квартали . Почти бяхме спечелили битката когато всички автоматични отбранителни позиции замлъкнаха . Гадните животни бяха стигнали до атомната ни електроцентрала и бяха прекъснали токоподаването. Настана истинска касапница . Вече нямаше надежда . Врагът прииждаше все повече и повече . Накрая бяхме тотално разбити . Малкото оцеляли се окопаха в главната административна зграда а аз , братми и още няколко боеца трябваше да стигнем до електростанцията и да се опитаме да остраним повредата и да ви предопредим. Но по пътя бяхме нападнати от озверелите тигри и повечето ни другари бяха разкъсани пред очите ни . Само аз ,братми и един войн се измъкнахме . Но късмета отново ни изневреи и бяхме нападнати от един тигър . Вече си мислехме че ще си заминем под лапите на звяра когато вие се намесихте и ни спасихте . А съществото което ни нападна преди малко е последната еволюция на медузата .
- Защо не се евакуирахте от града и не заминахте към някой друг по-добре отбраняван миниорски град ?-попита Paradox.
- Нашия град бе най-добре отбраняван а и по време на атаката вече нямаше други градове - оговори с насълзени очи High voltage .
- Какво всички градове са били унищожени ?- попита смаяно Paradox .
- Почти всички . Има един град високо в планините който е почти непревземаем . Там се намират фабриките за преработване на Ибериума. Но само няколко човека на планетата знаят къде точно се намира . Разбираш ли този град се обитава основно от роботи и единствените хора там са виши админастративни чиновници който биха предпочели да избият всички хора на тази планета пред това да изложат на опасност производството на Ибериум. А и всичките ни совалки вече бяха унищожени при една от атаките и летището вече бе наводнено от всякакви изчадия .
- Как можем да разберем къде се намира този град ?- попита леко абнадежден Paradox .
.......................................................
От всички прозорци на админастративната зграда присвяткаха неспирните откоси на картечниците . Пехотинците и хората от града с всички сили отбраняваха последното си укритие . Johnny Riko стоеше леко приклекнал в центара на главния вход стискаики тежка плазмена картечница и всяваше хаос във вражеската орда . Пред него се трупаха стотици зверове и издъхваха а нови ги заместваха . А UndeadGirl с елегантна стоика и отработени движения на своите ръце изпращаше добре премерен куршум след куршум в сърцето на вихрушката от животни пред нея .
-UndeadGirl така няма да стане вземи нещо по мощно .- подвикна Johnny Riko .
- Ще се справиш ли тук ?- попита спокоино тя .
- Няма проблем това тук си е истинска забава .- отговори Johnny Riko и продължи да сее смърт в гадините .
UndeadGirl отправи още няколко истрела към някаква птица и я разпердушини . Тя плавно се завъртя и се отправи навътре във зградата . Вътре накакъв разтреперан човек я носочи към уражеиното . UndeadGirl спря пред някаква тежка врата и я бутна със всичка сила . Вратата плавно се отвори и разкри гиганска зала затрупана от оръжия . Тя почна да си избира "играчки' от "щандовете" с такава наслада че човек можеше да си каже че е влязла в магазин за дрехи или нещо подобно. Очите и се спряха върху два пищова модел "Гризли" . Тези пистолети се използваха само от най-силните звезни пехотинци . Обикновен войник би паднал под отката на тези зверове но не и UndeadGirl. Тя спокоино пое тежеста на оръжията леко се премери и изтреля наколко патрона . Целата бе еднин монитор в края на залата който се разпръсна във всички посоки . Следващата играчка която тя си хареса бе автоматична карабина "Елиминатор" с вграден гранатомет. Сега тя се почувства нов човек .

Следва продължение

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2004 17:00

Хе-хе, мерси за "ролята"! Направо се почувствах като богинята Немезида, но в съвременен вариат. :wink: :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2004 21:21

Много добре наистина супер.Прилича ми на един сходен с този на когото има картинка Рико.Някои от грешките /само за да си ги знаеш/
1 зграда - сграда
2 стискаики - стискайки
Но това се .....поправя с тренинг

и никога не бих се отплатил

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: