Автор |
Съобщение |
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Ное 2003 15:31
- RIP зад теб ! – извика Evil
RIP се завъртя светкавично назад и бълна огън срещо тигърът който се бе затичал към него . Още няколко огнени струи плиснаха по дезориянтираното животно и то издъхна обвито от адски пламаци .
- Evil така няма да издържим дълго , а и не се знае кога ще доиде Paradox зада ни измъкне !
- Това е без значение имаме мисия или ще я изпълним или ще загинем ! – отговори припряно Evil и хвърли поредната граната към озверялата псамина срещу него .
Evil с усилие се задържа на крака след експлозията . Двамата войни продължаваха да се сръжават обградени от всички страни . След поредния огнен откос от някакъв пробит газопровод избухна страхотен пожар който прегради улицата . Сега войните имаха само един път и той бе през зверовете пред тях
-Е сега я втасахме . Да не говорим че имам само един пълнител . Дяволите го взели . – изкрещя вбесен Evil – Какво пък мамицата му . Да се позабавляваме . С мен ли си RIP ?
- И в рая и в ада . Да се позабавляваме .
Evil напипа едно копче на скафандара и го натисна . От слушалите му се разля зверския такт на една метъл група съществувала много отдавна . Включи сеника на скафандара и увеличи подаването на стероиди към тялото му . Вгледа се във демоните който спокоино ги чакаха в края на улицата . Вгледа се във очите им който излъчваха ненавист и се хвърли срещу тях . Кървавия танц на безумието бе започнал . Кръв плисна по улицата . Огън , кършуми , експлози , онищожение . Гротеските форми на зверовете който връхлитат като демони . Неспирните откоси от картечницата и огнепръскачката . RIP бълва струя след струя огън и хвърля граната след граната .
……….
- Paradox – извика пехотинеца който стоеше до него – ето го склада !
Paradox се вгледа във сградата пред него . Но имаше нещо страно . Нещо сякаш същевремено бе и не бе там . Това нещо ги наближаваше и Paradox реши да не рискува . Той насочи всичките картечници който висяха по металното му тело и истреля едни продължителен откос. Ефекта бе поразителен . След миг съществото се изпари . Само локвата вода след него напомняше че то е било тук !
- Какво подяволите бе това . – проговори сякаш на себеси Paradox – Еи вие двамата ще ми обясните ли какво става тук ?
Двамата оцелели се спогледаха един други го и проговориха спокоино.
- Аз съм High voltage – отговори по едрия мъж – а това е братми , Riven . Преди няколко дни открихме пробив във източния сектор . Голямо количество корени пробиваха множество коридори под земята . Веднага обявихме тревога и затегнахме мерките за сигурност . Но нещо се обърка . Само ден след като изпържихме корените с напалм , всички постове около градът бяха нападнати . От всякъде получавахме молби за помощ , мините извън града бяха тотално заляти . Веднага поставихме артилериа и опънахме автоматични картечници . Изпратихме и няколко отряда във мините да пручат какво е станало . Само един от всичките войни който изпратихме се завърна . Но преди да разкаже какво е станало почина от раните си . Не изпратихме други отряди . И после стана невъзможното . Вчера вечерта всички защитни съоражение
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2003 20:03
айде Evil продължавай че се кефя на разказа много
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2004 21:06
Za darbata ne znaq , interesni idei ima , lichno spored men malko prekalqwash s opisaniqta i edin priqtel kaza che ti trqbva psihoanaliz no iavno na drugite dosta im hareswa taka che have fun and keep walking
___________________________________ shit happens
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2004 21:13
Izkam da pozdravia edin specialen za men chowek s edna specialna za nego pesen , a imenno - BATALIONA (deto se stroiawa )na grupata iujen (ne krust) viatur. I sega po temata - Icoooo stroj se i vlizaj po chesto wuw foruma ta da izbiesh parite za neta
inache razkazite sa hubavi ama az ne sum tuka za towa
Produljawaj wse taka
___________________________________ Kartechnicata peeshe tujno svoiata bezspirna pesen ))) iako poezia a?
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2004 17:35
craft.war.com ( емо ) Ше се караме . Пак ше драифаш по диваните !
Абе counter.strike.h Нямам нужда от психоаналитик а Емо има нужда от жена и яко секс
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Яну 2004 14:38
Не` се нерви , не` се керай ,не` се плаши.Ай със здраве.
___________________________________ shit happens
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Яну 2004 15:07
Abe ice to vseko mom4e ima nujda ot tova(osven tia deto si pokazvat nekoi raboti prez prozoreca)nema da se plashish a she tvorish noshno vreme kum 2 4asa sled `kolelata na jivota`
are jiv i zdrav
___________________________________ Kartechnicata peeshe tujno svoiata bezspirna pesen ))) iako poezia a?
|
|
|
|
|
Silent Fear
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2004 23:56
E mnogo iak razkaz . Bravo Evil . Shto nego dadesh na teia ot klasa ?
A i mejdo drugoto shte me vkluchish li ?
___________________________________ I fear no Death for she’s my mother, I fear no Pain for she’s my sister, I feel no fear for I’m the Fear - the maddening, nameless, silent Fear , who suffocates you in the face of Death !
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2004 11:10
Axa..iak e razkaza...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
UndeadGirl
|
|
Мнения: 90 Местоположение: Софийската проекция на Silent Hill
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2004 22:10
Много добър му е разказа. Типично в твой стил, Evil, както вече каза някой.
Само не разбирам някои-какво му се заяждате за грешките?! Че не са от неграмотност, не са, какво толкова.
___________________________________ Me, I'm Not
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2004 22:26
Еи хора благодаря за подкрепата . Аз чесно да си кажа го бях "отебал" тоя разказ ама сега като виждам че още има кой да му се искефи ше взема да врътна едно продължение .
Undeadgirl благодаря за подкрепата . Обещавам да ти сменя двата пищова с плазмен автомат .
А продължение ( макар доста забавило се ) ще има ама наи-скоро в сряда .
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2004 22:30
A taka...napravi oste edno prodalzenie...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2004 21:05
Aбе тва заглавие ми е много познато.
Май имаше такава книга,не бе май 3-ри бяха.
Абе не знам аре пускай продължение да се кефим
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2004 22:10
Хехе Джони много си прав бе бруте . Хем има книга с това име хем са три книги с това име . Освен името и други неща съм плагиатствал от там ( но само за основните насоки ).
Надявам се утре ( демек сряда ) да постна едно продължение ( само дано времето неме притисне ).
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2004 15:13
Мммм много обичам това чувство за безнадежност а също така яростта-умираш но умираш
доволен че си изпратил много от враговете си в Ада.Аз ги имах тез книжки ама ги загубих
и се ядосвам(току виж са някъде в къщи и не съм ги видял).
Атмосферата е мрачна и това най вече ме кефи подобно на интрото на СтарКрафт BroodWar и Пришелец 2.
|
|
|
|
|
UndeadGirl
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2004 15:58
???°?·?? ?‚?µ???° ???µ ?±?????° ???° ???»???·?° ???°?????»??!
|
|
|
|
|
UndeadGirl
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2004 22:32
Undeadgirl написа: Тази тема не бива да слиза надолу!
Ама наистина...
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2004 13:09
Поради изключително голямото забавяне на продължението препоръчвам изчитане на разказа от самото начало .
А ето и продължението .
- Аз съм High voltage – отговори по едрия мъж – а това е братми , Riven . Преди няколко дни открихме пробив във източния сектор . Голямо количество корени пробиваха множество коридори под земята . Веднага обявихме тревога и затегнахме мерките за сигурност . Но нещо се обърка . Само ден след като изпържихме корените с напалм , всички постове около градът бяха нападнати . От всякъде получавахме молби за помощ , мините извън града бяха тотално заляти . Веднага поставихме артилериа и опънахме автоматични картечници . Изпратихме и няколко отряда във мините да пручат какво е станало . Само един от всичките войни който изпратихме се завърна . Но преди да разкаже какво е станало почина от раните си . Не изпратихме други отряди . И после стана невъзможното . Вчера вечерта всички защитни съоражение бяха заляти от врага . Сраженията ставаха все по-жестоки и по-жестоки а жертвите се увеличаваха и утрояваха . В един момент постигнахме някакво надмощие над животните и успяхме да изолираме боините деиствия до няколко квартала . Веднага вдигнахме всичките си бомбадировачи във въздуха и изляхме всички си напалм върхо тези квартали . Почти бяхме спечелили битката когато всички автоматични отбранителни позиции замлъкнаха . Гадните животни бяха стигнали до атомната ни електроцентрала и бяха прекъснали токоподаването. Настана истинска касапница . Вече нямаше надежда . Врагът прииждаше все повече и повече . Накрая бяхме тотално разбити . Малкото оцеляли се окопаха в главната административна зграда а аз , братми и още няколко боеца трябваше да стигнем до електростанцията и да се опитаме да остраним повредата и да ви предопредим. Но по пътя бяхме нападнати от озверелите тигри и повечето ни другари бяха разкъсани пред очите ни . Само аз ,братми и един войн се измъкнахме . Но късмета отново ни изневреи и бяхме нападнати от един тигър . Вече си мислехме че ще си заминем под лапите на звяра когато вие се намесихте и ни спасихте . А съществото което ни нападна преди малко е последната еволюция на медузата .
- Защо не се евакуирахте от града и не заминахте към някой друг по-добре отбраняван миниорски град ?-попита Paradox.
- Нашия град бе най-добре отбраняван а и по време на атаката вече нямаше други градове - оговори с насълзени очи High voltage .
- Какво всички градове са били унищожени ?- попита смаяно Paradox .
- Почти всички . Има един град високо в планините който е почти непревземаем . Там се намират фабриките за преработване на Ибериума. Но само няколко човека на планетата знаят къде точно се намира . Разбираш ли този град се обитава основно от роботи и единствените хора там са виши админастративни чиновници който биха предпочели да избият всички хора на тази планета пред това да изложат на опасност производството на Ибериум. А и всичките ни совалки вече бяха унищожени при една от атаките и летището вече бе наводнено от всякакви изчадия .
- Как можем да разберем къде се намира този град ?- попита леко абнадежден Paradox .
.......................................................
От всички прозорци на админастративната зграда присвяткаха неспирните откоси на картечниците . Пехотинците и хората от града с всички сили отбраняваха последното си укритие . Johnny Riko стоеше леко приклекнал в центара на главния вход стискаики тежка плазмена картечница и всяваше хаос във вражеската орда . Пред него се трупаха стотици зверове и издъхваха а нови ги заместваха . А UndeadGirl с елегантна стоика и отработени движения на своите ръце изпращаше добре премерен куршум след куршум в сърцето на вихрушката от животни пред нея .
-UndeadGirl така няма да стане вземи нещо по мощно .- подвикна Johnny Riko .
- Ще се справиш ли тук ?- попита спокоино тя .
- Няма проблем това тук си е истинска забава .- отговори Johnny Riko и продължи да сее смърт в гадините .
UndeadGirl отправи още няколко истрела към някаква птица и я разпердушини . Тя плавно се завъртя и се отправи навътре във зградата . Вътре накакъв разтреперан човек я носочи към уражеиното . UndeadGirl спря пред някаква тежка врата и я бутна със всичка сила . Вратата плавно се отвори и разкри гиганска зала затрупана от оръжия . Тя почна да си избира "играчки' от "щандовете" с такава наслада че човек можеше да си каже че е влязла в магазин за дрехи или нещо подобно. Очите и се спряха върху два пищова модел "Гризли" . Тези пистолети се използваха само от най-силните звезни пехотинци . Обикновен войник би паднал под отката на тези зверове но не и UndeadGirl. Тя спокоино пое тежеста на оръжията леко се премери и изтреля наколко патрона . Целата бе еднин монитор в края на залата който се разпръсна във всички посоки . Следващата играчка която тя си хареса бе автоматична карабина "Елиминатор" с вграден гранатомет. Сега тя се почувства нов човек .
Следва продължение
|
|
|
|
|
UndeadGirl
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2004 17:00
Хе-хе, мерси за "ролята"! Направо се почувствах като богинята Немезида, но в съвременен вариат.
|
|
|
|
|
SmokE_CreW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2004 21:21
Много добре наистина супер.Прилича ми на един сходен с този на когото има картинка Рико.Някои от грешките /само за да си ги знаеш/
1 зграда - сграда
2 стискаики - стискайки
Но това се .....поправя с тренинг
___________________________________ Не съм светец с изпит иконен лик
Не съм и грешник Даже и грешил
Аз знам на този свят че съм длъжник
и никога не бих се отплатил
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|