Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 10:05

Ако не съм закъснял може да включиш и мен.Нека да е като Лошия впоследствие минал към страната на доброто.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 12:18

Хахахахаххахахахахаха! Доли, утрепа ме бе човек! Как можеш да ги пишеш "среден"! Хахаха. Ся ако кажеш кой е "големия среден" и всичко ще е ок с плейбоя на 2003!

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 12:25

Dollylover аз искам да съм ЛОШ !!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 12:30

Може да стане готино разказче. Хайде и мен да включиш!!!!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 15:31

Jalko,4e ne moga da u4astvam v razkaza ti,no predpo4itam sam
da vodq deystviqta si iz pismenite svetove.P"k i ne e mnogo
interesno kogato geroite ne t"rpqt razvitie i si ostavat vse
s"6tite Dob"r,Lo6,Sreden!!!!!!!Vnimavay s tova.
P.S.
A ti kakva 6te b"de6 povelitelkata na cvetqta li?6te bie6
lo6ite s buketniq si me4 i bronqta te ot margaritki 6te e napravo neprobivaema otgledana ot nay-dobrite gradinari v
kralstvoto,republikata,planetata ili ne6to dr.Specialno natorena s nay-ka4estvena tor Aberuin.
P.S.S.
Tva be6e maytap s P.S.-a.Dano ne si se obidilA!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 16:58

Vklu4i i men.Az 6te ubiq lo6iq v kraq s Final Flash.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 18:09

Da be teb te vijdam kak izglejda6.Oble4en v prilepnali drehi
v cvqt 4er za da s"otvetstva na stila ti,glavniq lo6 te poglejda kriti4no i kazva:
-Ne mojaha li da namerqt nqkoy po-svesten da me ubie tozi p"t pisna mi ot takiva muskulesti,rusokosi,6tr"knalokosi ge-
roi det se poqvqvat ot razni drugi animeta i det ne im e tu-
ka rabotata."Sled malko spomeni v koito se se6ta s kakvi po-
qki dobri se e sre6tal toy ska4a sre6tu na6to dobre izglej-
da6to geroy4e s v"l6ebniq si me4 i zamahva geroyski k"m nego
No Mercenari2 ne e v4era6en pravi fint vlqvo sledva hvatka v stil ONI i lo6iq stava s 8% po-malko lo6 (vse pak lo6ite sa silni kopeleta).
Sled izto6titelni boeve v prod"ljenie na 7 epizoda i dvamata
ostavate na po 6amar jivot ti koncentrira6 cqlata si energiq
v posledniq si udar i pras lo6koto blokira i na svoy red se
probva da te 6ibne.Ti oba4e se prevr"6ta6 v nekak"v dzver det napravo p6turqva,no ti kl"cvat opa6leto i pak stava6 normalen i igrae6 posledniq si koz.Protqga6 r"ka napred (nq-
ma zna4enie koq) proiznasq6 v"l6ebnite dumi4ki "Final Fla6"
prai6 super mo6tna magiq det uni6tojava polovinata vselena,
no drugata e mnogo dovolna,4e si gi izbavil ot zlodeq.
I taka si jiveli do kraq na dnite si,koito ne bili mnogo 6tot se poqvil drug lo6ko det te prepariral,no sin"t ti ot-
m"stil za teb spokoyno.
P.S.
No vse pak may nqma6e nujda da ti razvalqm cqloto udovolst-
vie kato ti razkrivam kakvo 6te se slu4i,no ne izd"rjah,sor-
ry.
P.P.S.
P"k i ve4e nqma mqsto za teb,moje bi po-k"sno.V prod"ljenie-
to "Otm"6tenieto na t"mniq voyn"
P.P.P.S.
6eguvam se be,ne go vzimay na seriozno.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 20:23

DOLLY, moje li az da sum priqtel na vladi deto mu podarqva duska za darts sus 6 streli4i ?
:P
ako moje na karti4kata da pi6e......:PPP

AHAHAH

Tyrael samo za teb she anpisha malko da stoplia interesa :P

Drum'n'Bass Addict
http://www.hmsu.org

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2003 23:57

Dolly oto4ni pak koi shte vklu4ish zashtoto nqkoi si gi napisala po 2-pati , a az moje i da sam loj ili dobar , no nee i sreden

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2003 01:48

Доли тъпата продължава с безумно тъпите си начинания.Абе Доли ти не разбра ли колко си смешна само.Първо ше ми прави сайт.Са ше ми прави пък разказ.Що не земеш да напишеш един роман.Пък и с тея смотани никове става супер : Гешо 15 застреля Соувиетс Арми (ама как звучи само)
Доли или се омитай и и се скрий в яслата,или не ни занимавай с простотий.

''Да се направи филм по Дъ Симс''

умно.

Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2003 01:52

Аз по принцип съм пич, и съм по майтапите и смеха.Много съм добричък инъче.Пиши ме такъв.

Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2003 01:53

Цитат:
Доли тъпата продължава с безумно тъпите си начинания.Абе Доли ти не разбра ли колко си смешна само.Първо ше ми прави сайт.Са ше ми прави пък разказ.Що не земеш да напишеш един роман.Пък и с тея смотани никове става супер : Гешо 15 застреля Соувиетс Арми (ама как звучи само)

''Да се направи филм по Дъ Симс'ан.Пък и с тея смотани никове става супер : Гешо 15 застреля Соувиетс Арми (ама как звучи само)

умно.

Какво лошо има, браво на момочето, че се хваща с такива неща, като правене на сайт и писане на разкази.Все пак върши нещо и нейния труд трябва да бъде оценен.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2003 02:05

edno e trud drugo e bezpo4veno brushtolevene !!!!!
Foriuma na pcmania ne e za pelena4eta :)
kato ima 3 razkaza neka napishe purvo ediniq i 4ak sled tova da po4va sledvashtite :)
A tova che gleda mnogog telebubis i pokemon se vijda puk i oshte neshto ! Vladi i e priatel.....ahahahahahahaha
:PPPPPPPPPPPPPPPPPP

Anonimniq e 10000000000000% prav :)
nqmame nujda ot pove4e leimushtina v foruma nai ve4e 10 godishna leimurshtina :)

Drum'n'Bass Addict
http://www.hmsu.org

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2003 11:42

Цитат:

''Да се направи филм по Дъ Симсман.Пък и с тея смотани никове става супер : Гешо 15 застреля Соувиетс Арми (ама как звучи само)

умно.

Abe kade iz4ezna onaia temata za ZA ili PROTIV anonimnite!
Iskam da si smenia mnenieto 6tot takiva idioti det se smiatat za mnogo originalni s prostotiite si ne sa nujni vuv foruma ama 4ai 4e se pootnesoh.Ta spored men razkaza na dolly niama hi4 da e lo6.

Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!

"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2003 13:25

Цитат:

умно.

Abe zemi se hvarli ot niakade,kato svetat e tolkova nesavar6en.Ti moge6 li da napravi6 sait?:-)

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2003 20:10

Добре де,нека видим разказа вече...

Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2003 20:53

Ако може ма включи някъде по средата като зъл бог да кажем "Бог на Сънят",който се явява в съня на хората и им отнема жизнените сили(по брутален начин)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Яну 2003 04:39

Хубаво де, ама кога ще го видим тоя разказ....

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Яну 2003 09:36

Dobre de eto go. Oba4e kato ima dulgi blokove tekst fofoma povtaria mnogo redove! Sajalqvam, znam , 4e e ne4etlivo, no admina ne pravi ni6to po vaprosa :(

Ot Shade natatuk ne sum vklu4ila. sorry, stigat mi tolkoz geroi, pone za sega!

Епизод първи

Над и под Земята има два свята, които е най - мощната и модерната техника не може да види и изследва. И това са адът и рая. В тях се крият двете най - могъщи сили някога, тази на доброто и злото. Увлечени в постоянна битка, ангелите се опитват да ни предпазят от безкерната техника не може да види и изследва. И това са адът и рая. В тях се крият двете най - могъщи сили някога, тази на доброто и злото. Увлечени в постоянна битка, ангелите се опитват да ни предпазят от безкрайните злини, които носят ужасните дяволски създания. Знаете ли защо се бият те? Заради едно момче. Едно малко, но могъщо момче.
Някога нямало ад. Измежду хората нямало зло, всички били безгрижни. След смъртта си те отивали в рая и били обучавани за ангели. Ангели имало много, но те нямало от какво да се страхуват - нищо лошо не се случвало на обикновените и те идвали на небето чак след като изтичало тяхното време. На близките им било мъчно за тях. И понеже ангелите и без туй били много, те започнали да се връщат на земята при своите семейства. Живели те в съдружие. Никой не си и помислял за живот, по-различен от тогавашния. Имало само едно момче, наречено Линк, което не се примирявало с ангелите. Те били много по - могъщи от хората.
- В училище учителите им пишат по - високи оценки и им дават по - малко домашни! Те живеят вечно, а ние не! Те могат да ни направят всичко, а ние не! Трябва да има някой, който да защити хората от тези гадини. Някой, който да е по - могъщ и от тях! Трябва да има и друг начин на живот! Доброто не може да е единственото! Няма да им дам да промият мозъка ми, като на всички останали. Ще порасна и когато умра ще стана друг вид ангел. Ще нося черни дрехи и ще кръстя моят начин на живот зло! В него хората сами ще решават съдбата си. Живота им няма да е толкова скучен, те ще трябва да се пазят от смъртта! Хората ще страдат, ангелите няма да могат да им помогнат, ето това ще стане! Да! Никой няма да ме спре!
Линк пуснал коса, започнал да носи черно, никога не се миел и не режел ноктите си. Майка му непрекъснато го молила да спре да се подиграва на ангелчетата в училище, но той не я слушал. Никой в класа му не го харесвал. И ето, оттук започва и нашата история. Той беше вече на 14 години...
Линк седна на катедрата на учителя. След часовете той заключваше вратата, караше децата да стоят при него и изнасяше проповеди. Разказваше колко силни са ангелите, как те се канят да унищожат човечеството. Представяше нагласени факти, че ангелите са по - висша класа от обикновените деца. Беше умно, но зло момче. Намери си няколко последователи. Те ходеха на тумби по мрачните улички и пресрещаха по - малки ангелчета, които бяха сами и ги пребиваха от бой...
Един ден след неговата поредна лекция той седна на чина си и започна да крои планове какъв ще е следващият му удар. Внимателно записваше всички, които вече се колебаеха дали да тръгнат на страната на злото. Кроеше какви небивалици да им наговори, за да ги накара да намразят ангелите.
- Хей, Линк! - до него седна едно момиче с дълга кестенява коса и синя рокля до коленете.
- О, Тони... Здравей... - линк се изчерви леко, но се намръщи веднага и поглади малките си мустачки. - Какво искаш? - едва не викна той.
Момичето го погледна с ясните си зелени очи. Изглеждаше много строга.
- Виж, Линк, ангелите не са чак толкова зли същества.
- Никой не може да ме убеди в това! - извика се той и стана от мястото си. Тони го последва.
- Недей, Линк, просто ме чуй. Недей да бъдеш зъл. Нищо няма да...
- О - хо. Значи така, Тони... Знаеш ли, че тази дума се използва само от последователите ми? Чудесно, радвам се, че най - после си проумяла силата на злото. И без това те харесвах, знаех, че няма да пропилееш живота си, надявайки се, че ангелите са мили и добри към нас.
- Добре. Щом това искаш. Аз ще бъда в твоя екип. Но знай, че това нищо няма да промени.
- Напротив. Ти ще бъдеш нашия съветник. Отдавна знаем, че ти си умно момиче и можеш да измислиш всякакви интриги срещу ангелите... А и ти си кукличката на класа, колко ли привърженици на доброто ще прозрат истината, като видят, че излизаш с мен...
- Стига, Линк. Искам да те променя. Знам, че няма да се отказеш от злото. Затова ти предлагам да разбереш, че то ще е капката адреналин в живота на хората, и че можеш да си сътрудничиш с ангелите.
- Как не! Злото и доброто са две противоположности, и нищо не може да ги обедини!
- Добре, Линк. Щом това е волята ти. Аз не съм зла, но това не ми пречи да харесвам душата ти. Отраснах с ангели и мога да я видя, също както и те. И аз виждам една изгубена душа, която ходи тук към добрата, ту към лошата страна. И само едно нещо може да я насочи...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Яну 2003 19:48

Наистина е добре оба4е админа трябва да направи нещо по вапросът с повторенията , кога ще пуснеш продължението

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com