Автор |
Съобщение |
MALIGOS
|
|
|
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фотошоп творения Публикувано на: 28 Яну 2008 11:45
MALIGOS, хубаво е, но със звездите отзад стои някак изкуствено, по-добре ще е без тях (:
Ъъ, сега аз творя, скоро може да постна нещо.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Фотошоп творения Публикувано на: 03 Фев 2008 18:29
Ей това са рисунките на котето - не са фотошоп творения, ама ме боли тръбата. ;р This. This. And this. Аз или пък тя ще качи още, стига да бъдат сканирани. Тези са от доста, доста отдавна, честно казано. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фотошоп творения Публикувано на: 03 Фев 2008 22:23
Баси грозните негърки
|
|
|
|
|
kitty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фотошоп творения Публикувано на: 04 Фев 2008 21:53
Я по-леко с расистките изказвания, като и половината от творчеството ми не си видял. То е ясно, че нищо не разбираш от ъндърграунд и хипхоп култура, ама недей да бързаш да храниш. Уникалността в изразяването е всичко в изкуството. Ако всички се придържат към едни и същи норми на изразяване, изкуството ще се превърне в пълна скука и всички ще се откажат да творят. Ако не можеш да приемеш изкуството такова, каквото го е създал художника, просто недей. Никой не те кара. http://www.greece-athens.com/pages_images/179.jpg ПП Не можеш да кажеш, че човекът на картината е красив, но и не можеш да кажеш, че това не е картина на Пабло Пикасо, нали..?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фотошоп творения Публикувано на: 04 Фев 2008 22:22
Но човек пък има право да изрази мнение.
Никой не казва, че един меценат например няма право да не хареса едно произведение и точно това мнение да е в пълен противовес с това на автора.
Примерът с Пикасо е глупав. Не ми харесват произведенията му , независимо, че за тях плащат милиони. Мнение.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фотошоп творения Публикувано на: 04 Фев 2008 23:00
kitty написа: Я по излеко с расистките предположения, като и половината от творчеството ми не си видял.То е ясно, че нищо не разбираш от ъндърграунд и хип-хоп култура, ама не дей да бързаш да храниш. Своеобразието в изразяването е всичко в изкуството.Ако всички се придържат към едни и същи норми на изразяване, изкуството ще се превърне в пълна скука и всички ще се откажат да творят. Ако не можеш да приемеш изкуството такова, каквото го е създал художника, просто недей. http://www.greece-athens.com/pages_images/179.jpg ПП Не можеш да кажеш, че човека на картината е красив,но и не можеш да кажеш, че това не е картина на Пабло Пикасо... За творчеството ти нищо не съм казал, ама както и да нарисуваш негър, пак ще е грозен
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фотошоп творения Публикувано на: 04 Фев 2008 23:12
bYbonЪъЪъ написа: За творчеството ти нищо не съм казал, ама както и да нарисуваш негър, пак ще е грозен Мда, то е като затворен кръг. Каквото и да напишеш, пак ше си останеш прост...
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фотошоп творения Публикувано на: 05 Фев 2008 01:09
Обоснови се
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фотошоп творения Публикувано на: 05 Фев 2008 14:41
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фотошоп творения Публикувано на: 05 Фев 2008 19:28
Leach написа: Добри са, само че тази последната, доста ясно си личи че водата е от снимка. Сложи малко вълнички на брега, щото така морето е все едно "отрязано".
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
kitty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фотошоп творения Публикувано на: 05 Фев 2008 19:36
Duke написа: Но човек пък има право да изрази мнение.
Никой не казва, че един меценат например няма право да не хареса едно произведение и точно това мнение да е в пълен противовес с това на автора.
Примерът с Пикасо е глупав. Не ми харесват произведенията му , независимо, че за тях плащат милиони. Мнение. Аз да не съм казала, че няма право да не ги харесва. Просто човек, като коментира нещо се обосновава малко или много. Пък и грозотата не е критерий за оценяване (особенно в изобразителното изкуство), не е задължително нещо да е съвършенно красиво за да има чувство в него...;>
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фотошоп творения Публикувано на: 05 Фев 2008 21:59
Облак написа: Добри са, само че тази последната, доста ясно си личи че водата е от снимка. Сложи малко вълнички на брега, щото така морето е все едно "отрязано". Знам, че се е получило калпаво Просто в началото беше само жената и реших да я лепна на някакъв фон (неуспешно). ---- Още няколко от мен:
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фотошоп творения Публикувано на: 05 Фев 2008 22:55
Leach написа: Хехе, в духа на цветето ти, ето нещо мое, доооста подобно на това...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Фотошоп творения Публикувано на: 06 Фев 2008 20:00
kitty написа: Аз да не съм казала, че няма право да не ги харесва. Просто човек, като коментира нещо се обосновава малко или много. Пък и грозотата не е критерий за оценяване (особенно в изобразителното изкуство), не е задължително нещо да е съвършенно красиво за да има чувство в него...;> Какво си тръгнала да им обясняваш за "чувство в изкуството" на тея инфантили тука? Дай им само да се правят на интересни, пък даже основни познания за изобразителното изкуство нямат. Няма да оценяват качествата на композицията, а ще плюят 'щото било афро. Аман. ;р Duke, примерът с Пикасо е съвсем уместен, стига да беше обърнал внимание какво пише преди да дрънкаш... Не бях чувал до сега да си някой невъобразим критик на изобразителното изкуство, но и съдейки по писанията ти - очевидно не си. Искам само да те попитам - виждал ли си голяма част от картините от всички периоди на Пикасо за да ги говориш тея? Действително тази картина не е кой знае какво, но си остава Пикасо и то не заради друго, ами именно защото творецът е доказал, че далеч не е случаен. Зависи кой гледа де, както казваше един. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фотошоп творения Публикувано на: 07 Фев 2008 03:38
Дреме ми на оная работа, че не разбирам от вашите изкуства и хип-хоп култури. Не бях чувал до сега да си виждал и да си говорил с американски негър, но и съдейки по писанията ти - очевидно не си.
|
|
|
|
|
kitty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фотошоп творения Публикувано на: 07 Фев 2008 23:07
Хахахаа ...тук вече ме разсмя с простотии..! Да не би афротата ми да са "американски негри"...? Нещо не си разбрал, като си водил разговори с тях поне, да ги беше погледнал, как изглеждат..
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Фотошоп творения Публикувано на: 07 Фев 2008 23:28
Абе то хубаво, художника (или да генерализираме - автора) да си харесва произведението, но то не е само за него, а и за аудитория. Ако въпросният автор не може да приеме чуждата критика, за какво си говорим... ?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фотошоп творения Публикувано на: 07 Фев 2008 23:47
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|